Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μαυροβούνιο ή Κροατία?

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μολδαβία μήπως?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
δεν ειναι μικρη χωρα...
Ε, δεν αφήσαμε και τίποτα. Από χώρες που συνορεέυουν με όσες είχαμε αναφέρει, μόνο Βουλγαρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Γαλλία και Μολδαβία έμειναν. Για τη Βουλγαρία, που τα σύνορα με τη χώρα που είχαμε αναφέρει (Ρουμανία) είναι ποτάμι και άρα αποκλείεται.
Η Πολωνία & η Ολλανδία παραείναι βόρειες (και βέβαια, βουνά στην Ολλανδία?)
Η Μολδαβία είναι μικρή χώρα....
Η Ουγγαρία είναι γενικώς πεδινή...

Να πώ Γαλλία παρότι δε μοιάζει?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
:clap::clap::clap:

να πεις γαλλια παροτι δε μοιαζει... ειναι σχετικα κοντα στα συνορα της γαλλιας με *********...

αλλα το χωριο ανηκει στη γαλλια... το εχω διπλοτσεκαρει... :cool: (νομιζω εν πασει περιπτωσει..χιχιχι:rolleyes:)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
:clap::clap::clap:

να πεις γαλλια παροτι δε μοιαζει... ειναι σχετικα κοντα στα συνορα της γαλλιας με *********...

αλλα το χωριο ανηκει στη γαλλια... το εχω διπλοτσεκαρει... :cool: (νομιζω εν πασει περιπτωσει..χιχιχι:rolleyes:)
Με Γερμανία & Ελβετία μάλλον δεν είναι, γιατί τα σύνορα της Γαλλίας με αυτές τις χώρες είναι λίμνες και ποτάμια στο μεγαλύτερο μέρος τους. Πυρηναία είπες όχι, οπότε μάλλον Γαλλο-Ιταλικά.

Chammonix Mont Blanc μάλλον δεν είναι (δε βλέπω τον παγετώνα, και δε μου θυμίζει και τίποτα το μέρος). Να πώ κάπου στη Val d' Isere?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
οχι δεν ειναι εκει... εχω σκισει τα πτυχια μου (ποια πτυχια μου λεμε τωρα)... γιατι μ' εχουν καραμπερδεψει αυτα τα γκουγκλ-μαπια... :)

ειναι γαλλια.. και ειναι στα συνορα με ελβετια.. οπου και να κοιταξα, αυτο μου δειχνει.. (μη σας παρω και στο λαιμο μου :D)...

κι αυτο γιατι εχω βρει το ονομα του σε sites που λένε οτι ανηκει στην ελβετια...:roll:

αλλα οπου και να το εχω τσεκαρει (wikipedia, στο site του διαμερισματος που ανήκει κ.λπ.) λεει οτι ειναι στη γαλλια... κοντα στα συνορα με ελβετια...οποτε νομιζω οτι δεν κανω λαθος!!! :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος
mmamma1956