• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Και γω μεσα Φιλιππινες δαγκωτο.Να οργανωθουμε.
Μονο που αλλος θα παει για 8 μηνες και αλλος για 8 μερες.:haha:

Τωρα τι να πω?
Ας πω ενα Λαος να βγω απ`την μεση.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Και γω μεσα Φιλιππινες δαγκωτο.Να οργανωθουμε.
Μονο που αλλος θα παει για 8 μηνες και αλλος για 8 μερες.:haha:
Σπόντα ήταν αυτό; :cool: Η αλήθεια είναι πως ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στη ΝΑ Ασία για να δω αυτά που μου έμειναν: Μαλαισία, Ινδονησία, Φιλιππίνες και στα γρήγορα Μπρουνέι και Ανατολικό Τιμόρ. Άρα χρειάζεται ένα 6μηνο μες το νερό. :) Μακάρι.....

Τωρα τι να πω?
Ας πω ενα Λαος να βγω απ`την μεση.
Καλά με την πρώτη;!; Μπράβο! :clap: Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο χαρακτηριστική η φωτογραφία ή αν εγώ είμαι τόσο προβλέψιμος! :roll: Αν μου πεις και την πόλη και θα σου πω ένα μπράβο ακόμα. Είναι από τις πιο τουριστικά μέρη (σε επίπεδο αηδίας για το Λάος) και είναι στην διαδρομή που κάνουν οι περισσότεροι εκδρομείς που πετάγονται από την Ταϊλάνδη.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Σπόντα ήταν αυτό; :cool: Η αλήθεια είναι πως ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στη ΝΑ Ασία για να δω αυτά που μου έμειναν: Μαλαισία, Ινδονησία, Φιλιππίνες και στα γρήγορα Μπρουνέι και Ανατολικό Τιμόρ. Άρα χρειάζεται ένα 6μηνο μες το νερό. :) Μακάρι.....

Καλά με την πρώτη;!; Μπράβο! :clap: Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο χαρακτηριστική η φωτογραφία ή αν εγώ είμαι τόσο προβλέψιμος! :roll: Αν μου πεις και την πόλη και θα σου πω ένα μπράβο ακόμα. Είναι από τις πιο τουριστικά μέρη (σε επίπεδο αηδίας για το Λάος) και είναι στην διαδρομή που κάνουν οι περισσότεροι εκδρομείς που πετάγονται από την Ταϊλάνδη.
Σου ευχομαι ολοψυχα mpiftex να δεις και τα υπολοιπα μερη που εχεις αφησει.
Σε ζηλευω με την καλη εννοια,γιατι καθε φορα στα δικα μου ταξιδια εχω αντιπαλο τον χρονο και παντα βγαινω χαμενος.

Οσο αφορα την πολη θα πω εντελως στην τυχη Βιετιανε.
Ναι εισαι προβλεψιμος.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Σου ευχομαι ολοψυχα mpiftex να δεις και τα υπολοιπα μερη που εχεις αφησει.
Σε ζηλευω με την καλη εννοια,γιατι καθε φορα στα δικα μου ταξιδια εχω αντιπαλο τον χρονο και παντα βγαινω χαμενος.
Σε ευχαριστώ Xene! Αλλά μη νομίζεις πως και μένα όλα μου τα ταξίδια είναι έτσι. Αυτό στην Ασία ήταν το μοναδικό που πήγα χωρίς να έχω αφήσει πίσω υποχρεώσεις κτλ και ήμουν έτσι άνετος με τον χρόνο! Απλά ελπίζω να επαναληφθεί (αρκετές φορές, είναι και πλεονέκτης :lol:).

Οσο αφορα την πολη θα πω εντελως στην τυχη Βιετιανε.
Ναι εισαι προβλεψιμος.
Αχ τι να κάνω που το Λάος ρίζωσε για τα καλά μεσ'την καρδιά μου!!
Μερικές πληροφορίες για να σε αφήσω να βάλεις την επόμενη φωτογραφία:

Η πόλη είναι η Vang Vieng. Βρίσκεται ανάμεσα στη Luang Prabang και τη Vientiane (η κλασική διαδρομή που λέω είναι Ταιλάνδη- Luang Prabang- Vang Vieng- Vientiane, χάνοντας έτσι την πραγματική μαγεία της χώρας). Η πόλη (χωριό βασικά) αυτό έχει μετατραπεί δυστυχώς σε παιδική χαρά για τουρίστες. Το πιο γνωστό activity εκεί είναι το tubing: μπαίνεις σε μια σαμπρέλα από φορτηγό σε αμολάνε στο ποτάμι και σε όλη τη διαδρομή σταματάς σε bar που είναι στις όχθες και πίνεις. Όλη μέρα αυτό μέχρι που γυρίζεις στο χωριό και είσαι λιάρδα. Το δεύτερο είναι το φαινόμενο Friends: Καμία 10αριά καφέ/ εστιατόρια ίδια μεταξύ τους, ξαπλωτά με μεγάλα μαξιλάρια και τηλεοράσεις που παίζουν Friends (την τηλεοπτική σειρά) και ο κόσμος αράζει πίνοντας Happy shakes και καπνίζοντας happy πράγματα και λειώνει μπροστά στις τηλεοράσεις! Μη με ρωτήσετε, ούτε εγώ καταλαβαίνω το λόγο!
Παρόλα αυτά η γύρω περιοχή είναι καταπληκτική: με βουνά, ποτάμια, λίμνες κτλ και υπάρχουν 2-3 εταιρίες που διοργανώνουν όλων των ειδών τα activities: kayakinig, αναρρίχηση, ποδηλατάδες, πεζοπορίες κτλ.

Αυτά! Αναμένουμε νέα φωτογραφία!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Φιλε οι πληροφοριες που δινεις ειναι απιστευτες,και ανεκτημιτες
Ευχαριστουμε.
Περιμενω απο σενα ιστορια.
Απο Καμποτζη Λαος Βιετναμ η οπου καταλαβαινεις εσυ.
Παντα να ταξιδευης με απλετους χρονους.:lol:

Που ειναι στον κοσμο?
Ειπα να αποφυγω λιγο την υγρασια και εβαλα πολη.

ΥΓ.οι παραπανω πληροφοριες θα χαθουν σε αυτο το τοπικ.
Ας τις βαλουν οι admins η ο mpiftex σε ενα καταλληλοτερο μερος.

Attachments

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Για να κάνω την αρχή, θα πω Τυνησία λόγω των ψηφιδωτών και γιατί αυτό το μπλε μου κάνει για θόλο από τζαμί.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δεν ειναι Τυνησια,αλλα σχετικα με τον θολο εισαι σωστος.!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Οχι Def δεν ειναι Υεμενη.
Εκει δεν θα πηγαινε η go2dbeach.
Για να βοηθησω λιγο.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι