EasyJet Ερώτηση για easyjet

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Πόσες μέρες πριν έκανες το check in? Είχες αγοράσει θέση?
Εγώ προσπάθησα να το κάνω σήμερα που άνοιξε δηλαδή 1 μήνα πριν την πτήση και δεν με αφήνει. Τι γίνεται? Γνωρίζει κανείς?
Με αγορασμένη θέση έκανα αρκετές μέρες πριν.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Ryanair δωρεάν check-in - πότε και πώς να το κάνετε

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Εγώ προσπάθησα να το κάνω σήμερα που άνοιξε δηλαδή 1 μήνα πριν την πτήση και δεν με αφήνει. Τι γίνεται? Γνωρίζει κανείς?
Ένα μηνα πριν σε αφηνει να κανεις, χωρίς να χρειάζεται να αγορασεις θεση.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ένα μηνα πριν σε αφηνει να κανεις, χωρίς να χρειάζεται να αγορασεις θεση.
Ok σε ευχαριστώ πολύ το έκανα! Μάλλον είχε μπλοκάρει το σύστημά τους όταν πρωτοανοιξε. Πάντως μας έδωσε 5 διπλανές θέσεις!
Όμως ΜΟΝΟ στο google wallet σε αφήνει να τα αποθηκεύσεις και στο app να κάνεις view.
Το εικονίδιο με το bar code αν το πατήσεις μεγαλώνει αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη όπως στην aegean λες να έχουμε πρόβλημα?
Πρώτη φορά που ταξιδεύω με την εταιρεία και συγνώμη που σας ζάλισα

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Ok σε ευχαριστώ πολύ το έκανα! Μάλλον είχε μπλοκάρει το σύστημά τους όταν πρωτοανοιξε. Πάντως μας έδωσε 5 διπλανές θέσεις!
Όμως ΜΟΝΟ στο google wallet σε αφήνει να τα αποθηκεύσεις και στο app να κάνεις view.
Το εικονίδιο με το bar code αν το πατήσεις μεγαλώνει αλλά δεν πιάνει όλη την οθόνη όπως στην aegean λες να έχουμε πρόβλημα?
Πρώτη φορά που ταξιδεύω με την εταιρεία και συγνώμη που σας ζάλισα
Δεν θα εχετε θέμα, αλλά μπορεις και να τα εκτυπωσεις εαν θελεις να εισαι σιγουρη

Tasos87

New Member

Καλημέρα! Έκανα check in μόλις άνοιξε...δηλ στις 30 ημέρες που ανοίγει στην easyjet. Θέσεις είχα αγοράσει από πριν με την αγορά των εισιτηρίων...και απλά τώρα έκανα μια επιβεβαίωση...

Τα boarding pass είτε τα έχεις στην εφαρμογή της easy, είτε αν συνδεθείς στο site τους εκεί έχει επιλογή να τα καταβάσεις σε pdf (για να τα εκτυπώσεις αν θελεις) κάτι που δεν σε αφήνει από το app.

Επίσης μετά από επικοινωνία μου με τη easy, δεν χρειάζεται αριθμό ταυτότητας πάρα μόνο το ονοματεπώνυμο και απλά μαζί σου πριν την επιβίβαση την ταυτότητα για να τσεκάρουν τη φώτο με τη παρουσία σου. Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας για πτήσεις εντος ευρωπαϊκής ένωσης οπως μου απάντησαν!

Ελπίζω να βοήθησα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.939
Μέλη
39.652
Νεότερο μέλος
εαβιτισσα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα