Μα είναι δυνατόν, καλοκαιριάτικα, μας έχει φάει η ζέστη της αθήνας και εσείς βάζετε τέτοιες φωτογραφίες;; Αχχχχ.... :roll: Βάλτε κανένα χιόνι, καμιά βροχή να νιώσουμε λίγο καλύτερα!
Pilah Bay, Koh Phi Phi Leh, Andaman Sea, Thailand.
Χμμμμ... Τέτοιο σκηνικό (πράσινοι βράχοι από ασβεστόλιθο σε περίεργους σχηματισμούς μέσα στη θάλασσα) προσωπικά έχω δει μόνο στο Krabi και στο Phang Nga. Και στο Halong Bay αλλά εκεί η θάλασσα είναι πιο βαθιά και έχει πιο σκούρα χρώματα... με προβληματίζεις g2db!!
Φιλιππίνες μήπως; Στο νησί Palawan; (στην τύχη)
Ο συλλογισμος ηταν σωστος mpiftex...3 μερη στον κοσμο εχουν τετοιο σκηνικο..Krabi και περιχωρα , Halong bay (σωστος και γα τα πιο σκουρα χρωματα) και φυσικα το Palawan στις Φιλιππινες το οποιο ειναι και στη φωτο που εβαλα.
Η αλήθεια είναι πως με το που είδα τη φωτογραφία ήμουν σίγουρος πως είναι ο κόλπος Pilah στο Phi Phi Leh αφού εκτός των άλλων στη φωτογραφία φαίνεται να είναι και πολύ ρηχά τα νερά, κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση στον εν λόγω κόλπο. Και το Palawan όμως φαίνεται μαγικό! Αν θυμάμαι καλά είχες γράψει πως δεν κατάφερες να το επισκεφτείς όταν ήσουν στις Φιλιππίνες. Ελπίζω να τα καταφέρεις την επόμενη φορά! Και οι υπόλοιποι που δεν έχουμε πάει ακόμα στις Φιλιππίνες επίσης!
Η επόμενη φωτογραφία δεν είναι από παραλία, μη το πάρεις προσωπικά go2dbeach, όλοι έχουμε καταλάβει την αδυναμία σου σε αυτές!