• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν αφήνεις τα σάπια λέω εγώ, να βάλεις καμμιά φωτό της προκοπής? (sorry, λόγω αστάθειας στην παρακολούθηση του φόρουμ, δεν μπορώ να βάλω φωτό - μη σας το χαλάσω κιόλας τώρα που ξανα-πήρατε μπρος).

Απαραίτητη διευκρίνηση επί της σημειολογίας: Η ζέβρα σηματοδοτούσε το "τρέξιμο" στο οποίο βρισκόμουν τελευταία. Τώρα που ηρέμησα λιγάκι, αντικατέστησα το άβαταρ με κάτι πιο αρμόζον: την ήρεμη δύναμη. :cool:
Ψιτ κύριε "ήρεμη δύναμη" , βάλε φωτό και ας είναι και ο πύργος του Αιφελ..... Εγω δεν ξαναβάζω,΄έχω καταντήσει γραφική και μονοπωλιακή, ντροπή μου πια! η αχόρταγη

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Δέκα βράχοι, λίγο βαθύ μπλέ και λίγο ασπριδερό μπλε... Τι άλλο? αυτά! Μάλιστα! Να το βρει λοιπόν η dim kyr (revenge!:bleh::bleh::haha:)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δέκα βράχοι, λίγο βαθύ μπλέ και λίγο ασπριδερό μπλε... Τι άλλο? αυτά! Μάλιστα! Να το βρει λοιπόν η dim kyr (revenge!:bleh::bleh::haha:)
Γιατί θειο Σπύρο το λες αυτό? Εκεί στον πλανήτη Κρύπτων δεν έχετε τέτοια? Κρίμα. Θα το βρω. Τα στοιχεία είναι άφθονα... Λοιπόν, είναι Καραιβική?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Nope, αλλά είσαι σε καλό δρόμο - υπό την ευρεία έννοια.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εκ πρώτης όψεως ο kalspiros έχει δίκηο. Ας κοιτάξουμε, όμως, λίγο πιο μακρυά από το προφανές (τ' ακούς μις Μάρπλ? ). Για να βοηθήσω:

1) Την νησιωτική αυτή χώρα προτιμούν για τις διακοπές τους πολλοί κάτοικοι φίλου (και όχι μόνον) ευρωπαϊκού κράτους.
2) Στην Ελλάδα, αυτή η χώρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής αλλά όχι για τις παραλίες της.

Μετά τα παραπάνω δε θα παραξενευόμουν καθόλου αν το βρίσκατε με τη μία!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Cayman islands?

Καλημέρα από Στοκχόλμη, αν πέταξα τούβλο πετάχτε το στη Θάλασσα, αλλιώς βάζει ο kalspiros (επειδή όλο διαμαρτύρεται)...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εγώ θα πω
α) Βερμούδες ή
β) Μαδαγασκάρη.

Το πώς έφτασα σε αυτά τα συμπεράσματα, άσ'τα, μην τα ρωτάς.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ θα πω
α) Βερμούδες ή
β) Μαδαγασκάρη.

Το πώς έφτασα σε αυτά τα συμπεράσματα, άσ'τα, μην τα ρωτάς.
Τίποτα απ' όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν. Η Μαδαγασκάρη ξεφεύγει κι απ' την "ευρεία έννοια" που ανέφερα στην αρχή.

taver, μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Όχι, η δημοφιλία της χώρας δεν οφείλεται σ' αυτό που έχεις στο νού σου! :haha:

Αλήθεια, οι άλλες χώρες που αναφέρθηκαν για ποιό "προϊόν" τους είναι δημοφιλείς? Να ένα άλλο καλό κουΐζ! :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie