• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> ... "λυπούμε" αλλά δεν είναι Africa...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
:haha::haha::haha: βεβαίως!!! γιατί όχι??

Γιατί όχι! δεν είναι Κύπρος:haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ουκρανομολδαβία? Τι? :shock: δεν έκανα καμμιά ζαβολιά...
υγ. ορίστε! με τιμώρησε ο Θεός!! Τώρα είδα για Λίβανο

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Σωστή η Νατάσα! Beirut στην Hamra! Σειρά σου!
Εμεινα εκεί για αρκετό καιρό οπότε νομίζω είναι σαν να κλέβω. Να παραχωρήσω τη θέση μου στη dim kyr που της ήρθε μια στενοχώρια;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εμεινα εκεί για αρκετό καιρό οπότε νομίζω είναι σαν να κλέβω. Να παραχωρήσω τη θέση μου στη dim kyr που της ήρθε μια στενοχώρια;
Φυσικά και οχι!!! Βάλε Νατασα... περιμένουμε....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
:shock::shock::shock:ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Νατάσα (και ειδικά στην dim kyr:lol::lol:)! Σε παρακαλώ η σειρά σου ανήκει!!

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Συγνώμη παίδες μπλόκαρε ο υπολογιστής μου και έχω έρθει στη φίλη μου για ποτά και τσιγάρα. Αν θέλεις dim kyr συνέχισε εσύ, μην το βλέπεις σαν παραχώρηση χάρη θα μου κάνεις. Εκτός αν θέλετε να περιμένετε εως ότου αποκατασταθεί η βλάβη στον υπολογιστή μου.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
. Εκτός αν θέλετε να περιμένετε εως ότου αποκατασταθεί η βλάβη στον υπολογιστή μου.
Συγγνώμη , δεν θέλω να γίνω και αδιάκριτη, αλλά αυτός ο υπολογιστής τι σ@τα έχει πάθει? έχει περάσει ένας μήνας! ακόμη να το φτιάξεις βρε Νατάσα? Τι στο καλό, της NASA κομμάτι είναι?
Νέραααααα....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος