• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όχι, Ιρλανδία στάνταρ.

Και τώρα αγώνας δρόμου ποιος θα το βρει πρώτος:

Βοήθεια 3: Το όνομα είναι απότομο, όπως ο βράχος.

Βοήθεια 4: Η επαρχία είναι γνωστή για τον "χρυσό" της.
Γνώση της ημέρας: σήμερα έμαθα ότι το Kerrygold είναι Ιρλανδικό. (Το είχα για Ολλανδικό). Μια χαρά.

poised

Member
:haha: :haha: :haha: καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να με βοηθήσει αυτό το πράγμα
Αν κοίταζες τις επαρχίες πάνω το WAW και έκανες μετάφραση τον χρυσό στα αγγλικά μιας που μιλάμε για ιρλανδία... ίσως. Γι αυτό και οι βοήθειες με ερωτηματικό :)

paefstra

Member
Ring of Kerry?

Γνώση της ημέρας: σήμερα έμαθα ότι το Kerrygold είναι Ιρλανδικό. (Το είχα για Ολλανδικό). Μια χαρά.
Μαρη, ειναι το τσενταρ Ολλανδικο? Απο το φαι μαθαμε γεωγραφια :p

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν κοίταζες τις επαρχίες πάνω το WAW και έκανες μετάφραση τον χρυσό στα αγγλικά μιας που μιλάμε για ιρλανδία... ίσως. Γι αυτό και οι βοήθειες με ερωτηματικό :)
Το ακριβές σημείο που ψάχνουμε δεν το ξέρω γιατί χρειάζεται γουγλι....ξέρω όμως τι είναι το Wild Atlantic Way....that's all

poised

Member
>Ring of Kerry?

Είναι πολύ κοντά σε αυτό. Το ring είναι μία κυκλική διαδρομή, θέλουμε το σημείο αλλιώς τζάμπα ψάχνουν όλοι; :)

(ξέχασα το quote)

Αν συνδυάσει κάποιος την μία λέξη από την βοήθεια 4 και την άλλη από την βοήθεια 3 στη πράξη το βρήκε.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αν συνδυάσει κάποιος την μία λέξη από την βοήθεια 4 και την άλλη από την βοήθεια 3 στη πράξη το βρήκε.
Μου έκαψες τα μισά εγκεφαλικά κύτταρα απόψε, να σαι καλα:harakiri:

paefstra

Member
Μου έκαψες τα μισά εγκεφαλικά κύτταρα απόψε, να σαι καλα:harakiri:
Εν τω μεταξυ ολοι υποψιαζομαστε οτι ο @poised μιλαει αψογα αρχαια ιρλανδικα, γι αυτο δεν μπορουμε να μεταφρασουμε τις βοηθειες :p

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα το βρείτε επιτέλους; Αμάν πια, ολόκληρη ταξιδιωτική ιστορία τελείωσα όσο ψάχνετε (κι αφού την ξαναδιαβάσω πρώτα, και τις 67 σελίδες, θα την ανεβάσω ...)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas