taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ρε μπας και είναι σε κάποιο παρατηρητήριο των Cliffs of Moher?
Το σημείο αυτό υποτίθεται ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο για την επαρχία που βρίσκεται, τη χώρα που βρίσκεται, το νησί που βρίσκεται, μέχρι και την Ευρώπη ούλη (ντάξει είπαμε) αλλά τελικά δεν ήταν... παραλιιιιγο. Και επειδή όταν πληρώνεις εισιτήριο δεν σηκώνεις εύκολα απάτες, άλλαξε το όνομα σε κάτι που πραγματικά είναι.Επίσης το σημείο είναι λιιιγο τουριστική απάτη. Δηλαδή σχεδόν αυτό που υπόσχεται αλλά όχι ακριβώς.
Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος, είσαι 33% λάθος.αν σας βοηθάει το waw είναι west atlantic way εμένα δεν με βοήθησε
Μπορεί να είναι και wild atlantic way...λέω εγώαν σας βοηθάει το waw είναι west atlantic way εμένα δεν με βοήθησε
πάλι δεν κερδίζουμε τίποταΜπορεί να είναι και wild atlantic way...λέω εγώ
Καλά λεςΜπορεί να είναι και wild atlantic way...λέω εγώ
Και δεν ξαναμιλάω, να το βρούνεΚαλά λες
Αλλά αυτό δεν είναι παρόλο που κάποτε το πουλάγανε σαν τέτοιο. Και εκεί πάει το προηγούμενο σχόλιο/διόρθωση. Τώρα έχει απότομο όνομα. [βοήθεια(?) 3]το σιμπ ροκ είναι το δυτικότερο σημείο
καλύτερα μη βοηθάς περισσότερες πιθανότητες έχουμεΑλλά αυτό δεν είναι παρόλο που κάποτε το πουλάγανε σαν τέτοιο. Και εκεί πάει το προηγούμενο σχόλιο/διόρθωση. Τώρα έχει απότομο όνομα. [βοήθεια(?) 3]
και επειδή είναι πρώτη φορά που βάζω και θέλω να το βρείτε μη σας κάψω εντελώς:
Βοήθεια(?) 4: Η περιοχή είναι γνωστή και για τον "χρυσό" της.
Έχει στην Ιρλανδία χρυσό;;; Αυτό πρώτη φορά το ακούω...Η περιοχή είναι γνωστή και για τον "χρυσό" της.