Είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ Βερολίνο-Πράγα όχι. Έχω πάει Αίγυπτο, αλλά όχι Σαρμ, οπότε καλύτερα να σου πει κάποιος που ξέρει. Από αυτά που ξέρω, είναι θέρετρο, δεν έχει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Ασουάν και του Λούξορ. Γούστα είναι αυτά, για εμένα ο καιρός δεν είναι θέμα και σίγουρα δε θέλω να έχω 12 μήνες καλοκαίρι.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο κοντά στο Βερολίνο. Περισσότερα να δεις και να κάνεις νομίζωΕίναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ Βερολίνο-Πράγα όχι. Έχω πάει Αίγυπτο, αλλά όχι Σαρμ, οπότε καλύτερα να σου πει κάποιος που ξέρει. Από αυτά που ξέρω, είναι θέρετρο, δεν έχει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Ασουάν και του Λούξορ. Γούστα είναι αυτά, για εμένα ο καιρός δεν είναι θέμα και σίγουρα δε θέλω να έχω 12 μήνες καλοκαίρι.
Το ζήτημα είναι αν θες να γυρίζεις, να περπατάς, να πας σε μουσεία ή να είσαι κάπου εντελώς χαλαρά με ζεστό σχετικά καιρό, είναι αρκετά υποκειμενικό, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να σε κατευθύνουμε, μόνο να σου πούμε όσοι ξέρουμε πώς είναι το ένα και πώς το άλλο ώστε να αποφασίσεις.
Με το Αμβούργο μια χαρά συνδυάζεται και κοντά είναι.Και είναι ωραίο το Αμβούργο.Καλησπέρα παιδιά.εχω κάνει Χριστούγεννα σε Αλσατία,βουδαπεστη,Πράγα,Λονδίνο ,Παρίσι και ψάχνω κάτι για φέτος.
Είδα προλιγου τη Βρέμη.τι λέτε;συνδιαζεται με κάτι άλλο; Είδα βέβαια πτήση για Αμβούργο.που είναι κοντά (νομίζω) η Βρέμη
Θα πρότεινα ΒιέννηΚαλησπέρα παιδιά.εχω κάνει Χριστούγεννα σε Αλσατία,βουδαπεστη,Πράγα,Λονδίνο ,Παρίσι και ψάχνω κάτι για φέτος.
Είδα προλιγου τη Βρέμη.τι λέτε;συνδιαζεται με κάτι άλλο; Είδα βέβαια πτήση για Αμβούργο.που είναι κοντά (νομίζω) η Βρέμη
Αν σκέφτεσαι Γερμανία, να πας Γερμανία. Και η Χαϊδελβέργη και η Νυρεμβέργη ακούγονται το στυλ σου. Επίσης θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις πάει, Πολωνία και ειδικά Κρακοβία ή Βέλγιο στη ΜπρυζΣυγνώμη αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι έχω κάνει και στη Βιέννη.
Θα μου άρεσε προς Γερμανία να πάω κάπου πχ Βρέμη .
Μου αρέσουν πόλεις παλιού στυλ με κάστρα κτλ
Έχω πάει (όχι Χριστούγεννα) Νυρεμβέργη και Χαϊδελβέργη (πολύ όμορφη) και Κρακοβία και ΜπρυζΑν σκέφτεσαι Γερμανία, να πας Γερμανία. Και η Χαϊδελβέργη και η Νυρεμβέργη ακούγονται το στυλ σου. Επίσης θα σου πρότεινα, αν δεν έχεις πάει, Πολωνία και ειδικά Κρακοβία ή Βέλγιο στη Μπρυζ
Και αυτά ξέχασες να τα αναφέρεις...να πας Βρέμη και Αμβούργο λοιπόν γιατί ότι άλλο και να προτείνουμε προφανώς θα έχεις πάειΈχω πάει (όχι Χριστούγεννα) Νυρεμβέργη και Χαϊδελβέργη (πολύ όμορφη) και Κρακοβία και Μπρυζ