James traveller
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- bora bora
Εσύ πρέπει να μας πεις το budget σας και το τι σας αρέσει να κάνετε.Αυτό που μας προβληματίζει είναι το κόστος του ταξιδιού στην Γερμανία. Γνωρίζει κάποιος το κόστος του ενός ταξιδιού για 5 ημέρες περίπου;
Έχοντας πάει άλλη εποχή και όχι Χριστούγεννα, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ με τίποτα να την φανταστώ Χριστούγεννα .Η εναλλακτική, οικονομικότερη επιλογή είναι η Κωνσταντινούπολη αλλά δεν ξέρω κατά ποσό αξίζει εκείνη την εποχή.
Καλημέρα.Καλησπέρα,
Ψάχνουμε να βρούμε τον επόμενο μας προορισμό (2 άτομα) για τα Χριστούγεννα (συνήθως ταξιδεύουμε την επόμενη των Χριστουγέννων).
Ψάχνωντας λίγο βρήκαμε αρκετά οικονόμικα εισιτήρια για Βερολίνο. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το κόστος του ταξιδιού στην Γερμανία. Γνωρίζει κάποιος το κόστος του ενός ταξιδιού για 5 ημέρες περίπου;
Η εναλλακτική, οικονομικότερη επιλογή είναι η Κωνσταντινούπολη αλλά δεν ξέρω κατά ποσό αξίζει εκείνη την εποχή.
Καλοδεχούμενη κάθε γνώμη και πρόταση.
Ευχαριστώ πολύ.
Έχω πάει και στους 2 προορισμούς Χριστούγεννα.Καλησπέρα,
Ψάχνουμε να βρούμε τον επόμενο μας προορισμό (2 άτομα) για τα Χριστούγεννα (συνήθως ταξιδεύουμε την επόμενη των Χριστουγέννων).
Ψάχνωντας λίγο βρήκαμε αρκετά οικονόμικα εισιτήρια για Βερολίνο. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το κόστος του ταξιδιού στην Γερμανία. Γνωρίζει κάποιος το κόστος του ενός ταξιδιού για 5 ημέρες περίπου;
Η εναλλακτική, οικονομικότερη επιλογή είναι η Κωνσταντινούπολη αλλά δεν ξέρω κατά ποσό αξίζει εκείνη την εποχή.
Ευχαριστώ πολύ.
Πάντα μας δυσκολεύει ο ορισμός του budget. Πάντα βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού στα περισσότερα ταξίδια. Λόγω εποχής ψάχναμε κάτι οικονομικότερο συγκριτικά με την Βαρκελώνη για παράδειγμα, όπου την άνοιξη μας είχε κοστίσει αρκετά. Επίσης έχουμε πάει στην Βουδαπέστη, Βουκουρεστι οπου είναι οικονομίκες επιλογές.Εσύ πρέπει να μας πεις το budget σας και το τι σας αρέσει να κάνετε.
Έχοντας πάει άλλη εποχή και όχι Χριστούγεννα, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ με τίποτα να την φανταστώ Χριστούγεννα .
Αν δεν σας βγαίνει η Γερμανία λόγο budget, υπάρχουν σίγουρα όμορφες Χριστουγεννιάτικες επιλογές σε νορμάλ Budget.
Αν δεν πάτε με γραφείο (οργανωμένα), ψάξε στο Ίντερνετ Για εισιτήρια (Skyscanner για παράδειγμα ή στης Aegean) και για καταλύματα στα αντίστοιχα sites, εγώ χρησιμοποιώ την booking.com και είμαι ευχαριστημένος.Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ.
Μία πολύ ωραία επιλογή είναι να πάτε στην Κρακοβια. Όταν είχαμε πάει εμείς ήταν αρκετά οικονομικά και πιστεύω σε σχέση με άλλες χώρες θα είστε αρκετά καλά. Βάλε να δεις φωτο στο Google από το στολισμο τους και την Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.Πάντα μας δυσκολεύει ο ορισμός του budget. Πάντα βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού στα περισσότερα ταξίδια. Λόγω εποχής ψάχναμε κάτι οικονομικότερο συγκριτικά με την Βαρκελώνη για παράδειγμα, όπου την άνοιξη μας είχε κοστίσει αρκετά. Επίσης έχουμε πάει στην Βουδαπέστη, Βουκουρεστι οπου είναι οικονομίκες επιλογές.
Εχουμε βρει αρκετά οικονομικά αεροπορικά + διαμονή ο μόνος προβληματισμός μας είναι το φαγητό και τα αξιοθέατα εκεί.
Είχαμε πάει πέρυσι τα Χριστούγεννα στην Κρακοβία και την Βαρσοβια. Πραγματικά ήταν απ τα καλύτερα ταξίδια και οικονομικά νομίζω ο καλύτερος προορισμός για την εποχη εκείνη.Μία πολύ ωραία επιλογή είναι να πάτε στην Κρακοβια. Όταν είχαμε πάει εμείς ήταν αρκετά οικονομικά και πιστεύω σε σχέση με άλλες χώρες θα είστε αρκετά καλά. Βάλε να δεις φωτο στο Google από το στολισμο τους και την Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.
Συνδυασμό με Αλατωρυχεία και Auschwitz εφόσον θα ειναι ανοιχτά εκείνες τις ημέρες.