ευδοκια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- γυρος λατινικης αμερικης
Για πες περισσοτερα... Που ακριβως?δυτικο Τυρολο σε ενα χιονισμενο γραφικο χωριο που ειναι σε υψ. 1400 μ
Για πες περισσοτερα... Που ακριβως?δυτικο Τυρολο σε ενα χιονισμενο γραφικο χωριο που ειναι σε υψ. 1400 μ
...ε μετά απ' αυτό πως να πώ εγώ ότι ίσως να πάω στο Γραμματικό...:roll:Ινδία για λίγους μήνες, μπορεί και ολίγον από Νεπάλ
:russianroulette:Φέτος τα Χριστούγεννα ήδη έχω κλείσει για riodeJaneiro, από 20/12 εως 29/12.
Να κάνω και κανένα μπανάκι στην Copacabana y ipanema.
Εννοείτε και με συνοδεία φωτογραφιών.:russianroulette:
Με πεθανες! Καλα να περασεις-δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα ειναι τελεια! Το ελαχιστο που μπορεις να κανεις μετα το σοκ που προκαλεσες ειναι ενα αρθρο για το ταξιδι σου!
Ευχαριστώ για της ευχές σας. Ναι και εγώ πιστεύω ότι είναι ένα ξεχωριστώ ταξίδι. Θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό προς ενημερώσει για όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν νέους κόσμους.playergo ονειρεύομαι χρόνια αυτό το ταξίδι στην Βραζιλία και προσφάτως κοιτούσα φωτογραφίες και τρελάθηκα πάλι! αχ πόσο ωραία πρέπει να είναι??
Σου εύχομαι καλά να περάσεις πρώτα από όλα. Τσουχτερά από θέμα τιμής έτσι? Εάν μου επιτρέπεις ποσό στα χρέωσαν?:?:φετος τα χριστουγεννα θα παμε στην Ελατη. εχουμε ηδη κλεισει δωματια εδω και ενα μηνα , τσουχτερα μπορω να πω!!! ειδωμεν....
ειτε ξενωνας ειτε ξενοδοχειο οι τιμες ξεκινουσαν απο 80 ευρω μεχρι και 200 ευρω με πρωινο.μετα απο πολυ ψαξιμο να φανταστεις δεν ειχαν δωματια πολλα απο αυτα ,κλεισαμε σε αυτο με τα 80. γιαυτο λεω ειδωμεν...Σου εύχομαι καλά να περάσεις πρώτα από όλα. Τσουχτερά από θέμα τιμής έτσι? Εάν μου επιτρέπεις ποσό στα χρέωσαν?:?: