• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Που θα πάτε τα Χριστούγεννα 2008

discolata

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
σπίτι γιατι μαζεύω λεφτά για Ιαπωνία !!!!!!!!!

Zeta

Member
σπίτι γιατι μαζεύω λεφτά για Ιαπωνία !!!!!!!!!

Επειδή και για μένα είναι ένα ταξίδι όνειρο, όταν επιστρέψεις, περιμένω λεπτομέρειες!!!
Όσο για τα Χρισούγεννα, ποτέ τις γιορτές εκτός οικογενειακής εστίας. Έχω κανει Πρωτοχρονιά στην Πράγα μαζί με τον άντρα μου και τελικά είχαμε νιώσει πολύ μόνοι.
Γι΄αυτό αυτές οι γιορτές ονομάζονται και "οικογενειακές". Πρέπει να τις περνάς με την οικογένειά σου.
Αρχές Δεκέμρη όμως θα είμαι Λονδίνο!!!!!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ινδία για λίγους μήνες, μπορεί και ολίγον από Νεπάλ

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κι εγω σπιτι οικογενειακα..Γενικα αυτες τις εποχες τις αποφευγω για ταξιδι.Πολυς κοσμος και υψηλες τιμες. Φεβρουαριος-Μαρτιος νομιζω ειναι πολυ καλυτερα αν μπορει καποιος να φυγει.
Παρολα αυτα σας ζηλευω ολους ακομα και τον Yorgo που θα παει για λιγους μονο μηνες στην Ινδια :lol::lol:

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
συμφωνω οτι οντως τις γιορτες ειναι ολα υπερτιμημενα.. αλλα θα πρεπει να εισαι και τυχερος αν θες να βρεις ξενοδοχειο για διαμονη μεσα στις γιορτες σε καποιους προορισμους στην Ελλάδα, τυπου Καρπενησι, Ελάτη, 3-5 πηγαδια.. συγνώμη, αλλα απο ποτε ακριβως κλεινονται τα δωματια??????????!!!!!!!
εμεις παντως Χριστουγεννα θα τα περασουμε στην Αθήνα (που τρελαινομαι για κοσμο, φωτακια κ.λ.π.) και Πρωτοχρονια Κρητη..
Φεβρουαριο παμε Βερολινο... οποτε μπορουμε να κανουμε υπομονη!!!!!

Zeta

Member
Και να συμπληρώσω ότι στην Ελλάδα, αναλογικά, είναι τελικά πολύ πιο ακριβά από απουδήποτε αλλού, είτε είναι γιορτές είτε όχι. Όσο πληρώσεις στην Ελλάδα ενα δωμάτιο σε ξενώνα, στοιχίζει δωμάτιο 4* σε μητρόπολη της Ευρώπης.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Και εγώ ζηλεύω, το Ντουμπάι, τις Ινδίες
τις Μαλδίβες και τις άλλες εξαιρετικές τοποθεσίες!
:cool:

Για Χριστούγεννα Σέρρες κ Θεσσαλονίκη σπιτικά
και τα ταξίδια αργότερα που είναι και πιο φτηνά!
;)

gianis50

Member
Επόμενο Ταξίδι
πεκινο
Ειμαστε παρεα 10 ατομων.Με τα αυτοκινητα μας Πατρα-Ανκονα και απο εκει δυτικο Τυρολο σε ενα χιονισμενο γραφικο χωριο που ειναι σε υψ. 1400 μ.Αλλοι με βολτες μεσα στο κατασπρο τοπιο,αλλοι με ελκυθρα και αλλοι με το σκι ελπιζουμε να περασουμε μια βδομαδα μεσα στην φυση χαλαρα και ευχαριστα.Οσο για το κοστος της διαμονης....σχεδον αυτα που θα χαλαγαμε σπιτι μας κανοντας μια απο τα ιδια;).

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
πουθενα μεχρι τον ιανουαριο λογω εξετασεων.,μετα ομως δεν με πιανει κανεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom