Teodoro
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τόκιο & Route 66?..
Έχουμε το ίδιο σκεπτικό, όντως κι εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω στο ίδιο μέρος, οπότε θέλω ό,τι μπορώ να "χωρέσω" στο ταξίδι, να το κάνω, "ας πάμε κι εκεί, ας δούμε και το άλλο".Προφανώς και δεν μαζεύω "πινέζες" και σε παρόμοια ταξίδια δίνω προτεραιότητα σε αυτά που πιστεύω πως πρέπει να μην χάσω, αλλά πάντα κάνεις υποχωρήσεις! Είσαι δηλαδή στη Νορβηγία, πόσες φορές θα ξαναπάς οδικώς; Άρα λες ας περάσω και από τις υπόλοιπες...
Και να, απαντώντας και στον φίλο paefstra που απορεί γιατί άνοιξα το τόπικ, μου έριξες όντως ιδέα που μπορεί να κάνει το ταξίδι τελείως διαφορετικό!!!
Ακόμη -με όλο το θάρρος γιατί είναι κάτι προσωπικό- επέτρεψε μου να σου πω ότι τα παιδάκια -αν και μεγάλα πια, 15χρονα- κουράζονται / βαριούνται πιο γρήγορα στα ταξίδια. Ειδικά, αν είναι η πρώτη τους φορά. Φαντάσου ν' αρχίσουν την γνωστή γκρίνια και να μην σταματούν.
Τι κάνεις τότε;
Και δεν θα μπορείς να γυρίσεις..
Εν πάσει περίπτωση, το λέω γιατί είμαι οπαδός της "ήπιας προσαρμογής" σε νέα πράγματα για κάποιον άλλο. Για μένα όχι, γιατί αν βάλω έναν σκοπό θέλω να το τελειώσω.
Χαίρομαι που σου έδωσα νέες ιδέες!
Εύχομαι να περάσετε όμορφα και οργανώνοντας το ταξίδι σας (που το χαίρεσαι το ίδιο σαν το ταξίδι) και όταν θα είστε εκεί.