• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Που θα πάτε τα Χριστούγεννα 2008

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Με πανικοβαλλετε ρε παιδια, σκεφτομαι και εγω για βερολινο 24-28/12(Χριστουγεννα) αλλα ακομα δεν εχω κανει τιποτα....εχω αργησει λετε??

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εγώ θα κυκλοφορώ στη κεντρική Μακεδονία το τετραήμερο των Χριστουγέννων!

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Ο προορισμος μου και αυτα τα Χριστουγεννα (οπως και ολες τις εορταστικες περιοδους) ειναι ενας: λαχαναγορα Θεσσαλονικης! Καποιοι πρεπει να δουλευουν 18ωρα (κυριολεκτω) για να προμηθευουν τα εορταστικα τραπεζια......

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
Με πανικοβαλλετε ρε παιδια, σκεφτομαι και εγω για βερολινο 24-28/12(Χριστουγεννα) αλλα ακομα δεν εχω κανει τιποτα....εχω αργησει λετε??
εγω φευγω οδικως 19/12 ηγουμενιτσα-ανκονα,20/12 μοναχο εως 26/12,απο εκει βερολινο εως 2/1 και απο εκει βενετια εως 6/1 οπου και περνω το καραβι της επιστροφης.
driver καλα θα εκανες να ψαξεις για αεροπορικα γιατι μετα την 28 οκτωβριου τα ταξιδιωτικα......περυσι για βερολινο αεροπορικα ειχα κλεισει απο σεπτεμβριο με ολυμπιακη 260 ευρω το ατομο.

maredia

Member
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
Εγώ τα Χριστούγεννα θα βρίσκομαι κεντρική Μακεδονία και την Πρωτοχρονιά ελπίζω κάπου αλλού...

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Εχεις απολυτο δικιο, ηδη η easyjet εχει κανει αυξηση 34ευρω απο την περασμενη εβδομαδα....ωχ!!!

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Εγώ έκλεισα με easyjet και επιστροφή με Ολυμπιακή (που να μην έκλεινα..).
Εμ μου άλλαξε την πτήση και θα γίνει μέσω Αθήνα, πλήρωσα και 40/άτομο για την αλλαγή αυτή! Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Και μετά είδα ότι λόγο ακυρώσεων, είχε με 135 ευρώ περίπου για επιστροφή. Και εμένα έτσι μου βγήκε μια 200άρα....

Όπως και να έχει, δεν θα μου χαλάσει τα σχέδια για φέτος! Βερολίνο σου έρχομαιαιαιαια...!

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Εγώ έκλεισα με easyjet και επιστροφή με Ολυμπιακή (που να μην έκλεινα..).
Εμ μου άλλαξε την πτήση και θα γίνει μέσω Αθήνα, πλήρωσα και 40/άτομο για την αλλαγή αυτή! Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Και μετά είδα ότι λόγο ακυρώσεων, είχε με 135 ευρώ περίπου για επιστροφή. Και εμένα έτσι μου βγήκε μια 200άρα....

Όπως και να έχει, δεν θα μου χαλάσει τα σχέδια για φέτος! Βερολίνο σου έρχομαιαιαιαια...!
Ασχετο.....αλλα δεν ξερω που αλλου να το γραψω:(Xontro mpizeli....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑΑΑΑ:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ποτέ,πουθενά μέσα σε γιορτές !!!
μετά όμως .....

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
ποτέ,πουθενά μέσα σε γιορτές !!!
μετά όμως .....
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Renata!!!!!!

15 ημέρες Ταΐλάνδη τον Νοέμβριο και ελπίζω τον Φεβρουάριο καμία 12αριά ημέρες ακόμη, σε εξωτικό προορισμό με την γυναίκα μου και το ζευγάρι που συν ταξιδεύουμε συχνά (γεια σας κουμπαράκια!!!)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα