bloody mary
Member
Εγώ εντός Ελλάδος για τα Χριστούγεννα, αλλά ακόμα δεν ξέρω που. Σκεφτομαι για Σέρρες...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο SAPACO
Εγω πάλι με την μισή Ελλάδα φαντάζομαι στην Πραγα. 20 με 29/12. Ευτυχώς η Δρέσδη ίσως το σώσει λίγο. Anyway ανυπομωνώ.
χαχαχα!Κ εγώ με τη μισή Ελλάδα..
Θα πήξετε στους Έλληνες. Έκανα το λάθος και είμουνα το Πάσχα εκεί, και στην πλατεία της παλιάς πόλης χωρίς υπερβολή άκουγες περισσότερο Ελληνικά παρά Τσέχικα. Φαντάζομαι και τα Χριστούγεννα, πάλι το ίδιο θα συμβαίνει... Αν σας ξενερώνει αυτό, ξανασκευτείτε το.Κάνουμε τρέλο groupaki μου φαίνεται αμα μαζευτούμε. Άσχετο αλλά να νομίζω οτι θα πήξουμε απο τον κόσμο και θα είναι λίγο ξενέρωμα. Απο την αλλη ελπίζω η πολη να μας αποζημιώσει. Θα δείξει.
Το ίδιο και'γω, Πάσχα 2003. Να θες να ξεφύγεις για 4-5 μέρες και να ακους και εκεί ελληνικά! Ξενέρα...Θα πήξετε στους Έλληνες. Έκανα το λάθος και είμουνα το Πάσχα εκεί, και στην πλατεία της παλιάς πόλης χωρίς υπερβολή άκουγες περισσότερο Ελληνικά παρά Τσέχικα.
θα μεινω θεσσαλονικη ,γιατι εκεινες τις μερες μου αρεσει να τις παιρναω με φιλους και οικογενεια.δεν θελω να πηγαινω ταξιδια γιορτινες μερες,λογω πολυκοσμιας και υψηλων τιμων.προτιμω να παω καπου ,οταν θα κοπασει ο πανικος των γιορτων.