Αυτό είναι ανακριβές, και είχε και έχει:O επισημος ιστιοτοπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ επιλογη επισκεψης των κηπων.
Parques de Sintra - Uma Viagem pela História
€42 ειναι η εισοδος το ατομο στο παλατι στο δικο σου site (Tiqets) ενω στο επισημο(#255) που σου εχω τον συνδεσμο List of Sintra's Parks and Monuments ειναι €17
Το εισιτήριο που αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Pena είναι 20€, και τόσο έχει και στο tiqets.com. ΟΚ, στο επίσημο θα βγει 17€ γιατί τρέχει 15% έκπτωση για online αγορά. Όμως, το εισιτήριο των 42€ που αναφέρεις, είναι άλλος τύπου εισιτήριου και δεν το πρότεινε κανείς και εν πάση περιπτώσει, όντως θα ήταν καλό να μην παραπληροφορούμε τους υπόλοιπους...Αυτοι της ιστοσελιδας που αναφερεις, ειναι και "δαγκανιαρηδες" οπως λενε στο χωριο μου, ψαχνουνε θυματα! Απατεωνες! €42 το εισητηριο, εναντι των €17 του κανονικου;
Καλο θα'ναι να μην παραπληροφορουμε τους υπολοιπους συμφορουμιτες!
Γνωρίζεις τι ακριβώς είναι scam; Η tiqets είναι από τους μεγαλύτερους μεταπωλητές εισιτηρίων. Τώρα αν συμφέρει να κλείνει κανείς από τις ίδιες τις ιστοσελίδες και όχι από κάποιον πράκτορα είναι άλλη συζήτηση, αλλά scam μια φορά δεν είναι.
Νομίζω πως λέξη νμζ δεν υφίσταται στα ελληνικά, είμαι σίγουρος όμως ότι δεν μου την πέταξε πουθενά η αυτόματη μετάφραση των Ολλανδών scammers.Αν θυμάμαι καλα, απο περυσι το καλοκαιρι, νμζ τους κηπους δεν μπορεις να τους δεις! ...
Νμζ ειναι ανοδος για την εισοδο και καθοδος για εξοδο, δλδ διαφορετικος δρομος.