Πορτογαλία Πορτογαλία

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Εγώ δεν θα έβαζα. Το Πόρτο είναι άλλο ταξίδι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για άλλες εκδρομές τριγύρω στο Βορρά. Η Σίντρα αν κάνεις βόλτα στην πόλη, κάτσεις για καφέ ή φαγητό και επισκεφθείς 2-3 παλάτια σου τρώει ήδη μια μέρα.
Σου μένουν 5 για Λισσαβόνα, πολύ ενδιαφέρουσα πόλη, η οποία πια έχει πολύ τουρισμό το καλοκαίρι και ουρές σε αξιοθέατα. Μείνετε Λισσαβόνα.
Πόρτο άλλη φορά.
Τέλεια σε ευχαριστώ! γενικά οι παραλίες τριγύρω είναι καλές ή θα απογοητευτώ?

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Σκέφτομαι την Λισσαβώνα για μέσα Ιούνη. Με βάση τα εισιτήρια που βρίσκω έχω 4 ημέρες ολοκληρες διαθέσιμες. Πιστευετε προλαβαίνω και μια επίσκεψη στην Σιντρα?

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σκέφτομαι την Λισσαβώνα για μέσα Ιούνη. Με βάση τα εισιτήρια που βρίσκω έχω 4 ημέρες ολοκληρες διαθέσιμες. Πιστευετε προλαβαίνω και μια επίσκεψη στην Σιντρα?
Προσωπικά έμεινα 4 βράδια στη Λισαβόνα τον Αύγουστο και τη 1 μέρα την έφαγα για Σίντρα, Cabo da Roca και Azenhas do Mar. Πρόλαβα και είδα και όσα ήθελα και στην Λισαβόνα. Εξαρτάται από το πόσο χαλαρά θες να είσαι.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ποια περιοχή θεωρείται καλή για διαμονή?

alma

Member
Τέλεια σε ευχαριστώ! γενικά οι παραλίες τριγύρω είναι καλές ή θα απογοητευτώ?
Όσες φορές κι αν πήγα Πορτογαλία τις παραλίες δεν τις τίμησα.Αν φεύγεις από Ελλάδα δεν πας Πορτογαλία για μπάνιο.
Εξαίρεση κάποιες πιο ιδιαίτερες εμπειρίες όπως φυσικές πισίνες στη Μαδέιρα ή οι ιαματικές πηγές με τα πορτοκαλί νερά(είναι λίγο σαν λάσπη)στις Αζόρες...

Γενικά όμως μη χαλάσεις τις λίγες μέρες να πας για μπάνιο γύρω από Λισσαβώνα.Δεν αξίζει,θα γεμίσεις με τόσα άλλα τις μέρες σου....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.949
Μέλη
39.655
Νεότερο μέλος
Kleo28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom