crveno-beli
Member
Για Πολωνία χρειάζεται διαβατήριο, βίζα ή πας μόνο με την καινούρια ταυτότητα,
Ως χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρκεί η ταυτότητα.Για Πολωνία χρειάζεται διαβατήριο, βίζα ή πας μόνο με την καινούρια ταυτότητα,
Καλησπέρα!! Επειδή τις καλύτερες πληροφορίες πάντα από το Travelstories τις παίρνω, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή ιδέα να πάω στο Άουσβιτς ενώ θα μείνω μόλις 2 μέρες στην Κρακοβία. Και αν ναι, (θα ήθελα πολύ να πάω) ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος(με τρένο, με οργανωμένη εκδρομή με ξεναγο κτλ) και πόσο περίπου θα μου κοστίσει και πόσες ώρες θα μου πάρει..
Να σας πω επίσης ότι θα πάω για επαγγελματικούς λόγους στην βαρσοβία και είπα να το συνδυάσω με βόλτα στην Κρακοβία (θα είμαι μόνη μου)
Κοίτα στις ταξιδιωτικές ιστορίες!Υπάρχουν πολλές απαντήσεις σε αυτό που ψάχνεις!Αουσβιτς και Αλατορυχεία πρέπει να πας οπωσδήποτε , λένε αυτοί που πήγαν πριν. Επειδή θα πάμε αρχες Ιουλίου θα ήθελα την βοήθειά σου σχετικα με την μετακίνηση απο την Βαρσοβία προς την Κρακοβία και τις επισκέψεις σε Αουσβίτς κλπ...
4 μέρες για Βαρσοβια είναι αρκετές. Εγω πήγα την πρωτοχρονιά, απίστευτο κρύο αλλα πανέμορφα. Φαντάσου πως την Μ.εβδομαδα θα επιστρέψουμε αλλα με προορισμό τώρα το Γκντανσκ για 3 μέρες και άλλη μια Βαρσοβια.Καλησπερα, θα παω βαρσοβια τον Μαρτιο για 4 μερες.
Ηθελα να ρωτησω επειδη θα παω και Κρακοβια αν γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει το τραινο απο βαρσοβια κρακοβια πηγαινε ελα, καθως και ποσο ειναι γενικα οι τιμες πχ ο καφες, ενα τυπικο φαγητο κλπ!
Ευχαριστω!