elenitsa2013
Member
να ρωτησω και κατι ακομη. εχει μεινει καποιος σε αυτο το ξενοδοχειο για να μου πει τη γνωμη του;
Hotel MDM City Centre
Hotel MDM City Centre
τελικα εκλεισα για Βαρσοβια αρχικα και βλεπουμεΚαλησπερα απο Βαρσοβια. Υπολογισε minimun 2 μερες για Βαρσοβια και 3 για Κρακοβια. Αν δε σε φτανουν οι μερες, ασε καποια πολη για αλλο ταξιδι.
Επισης, η πολωνια εχει πολλες ακομα πολυ ενδιαφερουσες πολεις (πχ Wroclaw, Gdansk, Torun κ.α.). Μην τις αμελεις.
λοιπον ψαχνοντας βρηκα πολυ καλυτερες τιμες στα ξενοδοχεια στο Wroclaw και πολυ καλες τιμες στα αεροπορικα!οποτε λέω να μεινουμε βαρσοβια 2-3 μερες και αλλες 3 Wroclaw.Και μετα αναχωρηση απο κει.Πως σου φαινεται για μια πρωτη επαφη με Πολωνία;Καλησπερα απο Βαρσοβια. Υπολογισε minimun 2 μερες για Βαρσοβια και 3 για Κρακοβια. Αν δε σε φτανουν οι μερες, ασε καποια πολη για αλλο ταξιδι.
Επισης, η πολωνια εχει πολλες ακομα πολυ ενδιαφερουσες πολεις (πχ Wroclaw, Gdansk, Torun κ.α.). Μην τις αμελεις.
Το Wroclaw είναι πολύ όμορφο αλλά 3 μέρες είναι μάλλον πολλές. Κοίτα μήπως μπορείς να πας Κρακοβία αντ'αυτού και να βάλεις ημερήσιες από κει (Αουσβιτς, αλατωρυχεία).λοιπον ψαχνοντας βρηκα πολυ καλυτερες τιμες στα ξενοδοχεια στο Wroclaw και πολυ καλες τιμες στα αεροπορικα!οποτε λέω να μεινουμε βαρσοβια 2-3 μερες και αλλες 3 Wroclaw.Και μετα αναχωρηση απο κει.Πως σου φαινεται για μια πρωτη επαφη με Πολωνία;
Μια χαρά είναι από θέμα ασφάλειας, την κοινή λογική ακολουθείς απλά όπως παντού. Τώρα από ποιότητα υπηρεσιών τι εννοείς; Δε θα έχει και τζακούζι στο τρένο/λεωφορείοαν πάω Κρακοβία , που μου φαίνεται εκεί θα καταλήξω τελικά, εχει πάει κανεις απο κει στη Βουδαπεστη με τρένο ή λεωφορείο για να μου πει συνθήκες ?εχω βρει τα εισιτηρια και τις τιμες αλλά απο ασφάλεια τι γινεται?ή απο ποιότητα υπηρεσιών?
χεχε μαλλον λαθος έθεσα την ερώτηση! Ουσιαστικά θέλω να ξέρω αν είναι καθαρά , αν είναι ξεκούραστα λεωφορεία για τέτοιο μεγάλουτσικο ταξίδι και τέτοια .Το έχεις κάνει αυτό το δρομολόγιο?Μια χαρά είναι από θέμα ασφάλειας, την κοινή λογική ακολουθείς απλά όπως παντού. Τώρα από ποιότητα υπηρεσιών τι εννοείς; Δε θα έχει και τζακούζι στο τρένο/λεωφορείο
Αν κλεισεις νωρις εχει εξευτελιστικες τιμεσ\ς!!!!!!ανάλογα για ποια δρομολογια σε ενδιαθέρουν. Στο δρομολόγιο πχ Κρακοβία - Βαρσοβία το τρένο συμφέρει περισότερο