• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πολωνία Πολωνία, μερικές χρήσιμες πληροφορίες

apolele

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια
Πληρωσα τα εξης..Αεροπορικο με την easyjet θεσσαλονικη-βερολινο 90 ευρω με επιστροφη..αλλα το εχω κλεισει εδω και 1 μηνα περιπου..Και το εισητηριο τρενου που τα αγορασα επισης κανει 20 ευρω να πας..Δηλαδη 40 ευρω πηγαινε-ελα..
Αρα συνολικα ολο το ταξιδι θα μου βγει 130 ευρω περιπου..

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μια χαρά δενει ενα καλό ταξιδάκι Βερολινο - Πολωνία.
Κι αυτο στα " προσεχώς"
Ευχαριστουμε Δήμο και apolele

apolele

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλια
Μολις επεστρεψα απο το παραδεισενιο Poznan..Απο ολες τις αποψεις ειναι υπεροχο μερος με πολυ ομορφο κοσμο..Θελω να ρωτησω που μπορω να ποσταρω μερικες φωτογραφιες απο το ταξιδι μου??

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Welcome back. Φωτογραφίες μπορείς να βάλεις στη γκάλερυ. Αναλυτικές οδηγίες εδώ.

chillysauce

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφγανιστάν,Ειρηνικός
για μετακινησεις εντος πολονιας τελικα συμφερει το τρενο η τα λεοφορεια?κανεις προσφατη εμπειρια?φευγω μεσα στο μηνα και καιγομαι για πληροφοριες!!μερσι!! :)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
για μετακινησεις εντος πολονιας τελικα συμφερει το τρενο η τα λεοφορεια?κανεις προσφατη εμπειρια?φευγω μεσα στο μηνα και καιγομαι για πληροφοριες!!μερσι!! :)
Εξαρτάται που και πότε θέλεις να πας. Τα τρένα γενικά είναι φτηνά. Δρομολόγια εδώ:
Route Planner

Υπάρχουν και τα παρακάτω λεωφορεία τα οποία έχουν πολύ καλές έως εξευτελιστικές τιμές (αναλόγως πότε κλείνεις).
PolskiBus.com - carrier: intercity express bus travel, coach transport

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ανάλογα για ποια δρομολογια σε ενδιαθέρουν. Στο δρομολόγιο πχ Κρακοβία - Βαρσοβία το τρένο συμφέρει περισότερο

elenitsa2013

Member
ThanasisU2
σκεφτομαστε για Πολωνία για Ιούλιο.Αλλά δεν μπορω να αποφασίσω διαμονή Βαρσοβια ή Κρακοβία.Διάβασα κάποιες παλίότερες πληροφορίες που ειχε αναρτήσει.Δηλαδή ότι η Βαρσοβία θέλει μια μέρα μόνο και την έχει δει?Ενώ Κρακοβία έχει πίο πολλά να δεις και να κανεις?
περιμενω με αγωνια!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Κατά τη γνώμη μου ούτε στη μία ούτε στην άλλη φτάνει μια μέρα. Για μια βόλτα και ένα καφέ ναι, αλλά δεν θα έχεις δει την πόλη.

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
ThanasisU2
σκεφτομαστε για Πολωνία για Ιούλιο.Αλλά δεν μπορω να αποφασίσω διαμονή Βαρσοβια ή Κρακοβία.Διάβασα κάποιες παλίότερες πληροφορίες που ειχε αναρτήσει.Δηλαδή ότι η Βαρσοβία θέλει μια μέρα μόνο και την έχει δει?Ενώ Κρακοβία έχει πίο πολλά να δεις και να κανεις?
περιμενω με αγωνια!!
Δεν ξερω ποσες μερες θα μεινεις,παντως σιγουρα η Βαρσοβια θελει 2-3 μερες συμφωνα με την εμπειρια μου.

elenitsa2013

Member
Κατά τη γνώμη μου ούτε στη μία ούτε στην άλλη φτάνει μια μέρα. Για μια βόλτα και ένα καφέ ναι, αλλά δεν θα έχεις δει την πόλη.
συμφωνω οτι μια μερα δεν φτανει απλα το ειδα σε καποια posts και γιαυτο ρωταω.Φαινεται ωραια πολη με αρκετα ενδιαφεροντα να δει καποιος και δε νομιζω μια μερα να αρκει! :)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom