emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Αν ρωτάς: Ναι, πανεύκολη!Είναι εύκολη ή κράτηση από το ίντερνετ. Ευχαριστώ
Αν ρωτάς: Ναι, πανεύκολη!Είναι εύκολη ή κράτηση από το ίντερνετ. Ευχαριστώ
Πριν μερικά χρόνια ήμουν στην Κρακοβία από 20-22 Δεκεμβρίου. Έχει μια καλή χριστουγεννιάτικη αγορά και αν και η θερμοκρασία ήταν -15 , όντας καλά ντυμένος δεν είχα πρόβλημα. Μέχρι που στην αγορά πήραμε φαϊ στο χέρι και κάτσαμε στους πάγκους στο ύπαιθρο και φάγαμε μια χαρά. Βοηθούσε και το Γκλουγκ Βάϊν, το ζεστό κόκκινο κρασί με τα μπαχαρικά. ότι πρέπει για το κρύο. Νομίζω πως αν δεν έχει κάτι ακραίο, το μόνο μειονέκτημα της εποχής είναι η μικρή μέρα.Συγνώμη ξέχασα το ερωτηματικό. Καί άλλη μιά ερώτηση. Αξίζει ή Βαρσοβία περίοδο Χριστουγέννων? Αρχές Δεκέμβρη περίπου. Εχεί ωραίες χριστουγεννιάτικες αγορές? Σε ευχαριστώ
γενικά είναι φτηνό το φαγητό και τα πάντα σε σχέση με την Ελλάδα. Συνάλλαγμα να κάνεις εκεί. Εμείς είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο απο Κρακοβία και πήγαμε Αουσβιτσ! Ολα είναι βατά και εύκολα!Ωραια σε ευχαριστω πολυ!!!ναι εχω κλεισει ηδη ξενοδοχειο μεσα στο κεντρο και των 2 πολεων σε φοβερες τιμες μολις 39Ε το δικλινο!!!Επισης ηθελα να ρωτησω κατι ακομα..λεμε να παμε και Αουσβιτς που ειναι κοντα στην Κρακοβια,ξερει κανεις ποση ωρα ειναι και πως παμε??Και απο που με συμφερει να κανω συναλλαγμα καλυτερα Ελλαδα ή Πολωνια?
Για το αουσβιτς απο τον ,κεντρικο σταθμο των τρενων της κρακοβιας καθε μιση ωρα φευγουν mini bus. Το εισητηριο κοστιζει 12 ζλοτι ( περιπου 3€). Προσοχη, μην βγαλετε και για επιστροφη γιατι καθε εταιρια εχει τα δικα της minibus και θα πρεπει να περιμενετε ποτε θα ερθει της εταιριας που βγαλατε το εισητηριο. ( περιμεναμε 2 ωρες μες στο κρυο) εισητηριο θα βγαλετε απο τον οδηγο την ωρα της επιβιβασης. Η εισοδος στο αουσβιτς ειναι δωρεαν!γενικά είναι φτηνό το φαγητό πάντα σε σχέση με την Ελλάδα. Συνάλλαγμα να κάνεις εκεί. Εμείς είχαμε νοικιάσει αυτοκίνητο απο Κρακοβία και πήγαμε Αουσβιτσ! Ολα είναι βατά και εύκολα!