Καλησπερα στο γκρουπ. Να κανω μια ερωτηση? Θελω να κλεισω εισιτηρια για κρακοβια για 30 νοεμβρη και μ βγαινει πηγαινε ελα 128 ευρω το ατομο, με ryanair και αποσκευη 10κιλη. Πολλα δεν ειναι η μου φαινονται πολλα?
Καλησπέρα σας , για πτήση με την εταιρεία Ryanair μου φαίνονται αρκετά η πτήση σας μάλλον είναι από Αθήνα , δείτε άμα σας ενδιαφέρει να πάτε στην Βαρσοβία διότι έχει πτήση με 28€ με το καλό στις 29/11 και από εκεί μπορείτε η να μείνετε εκεί ή και να επισκεφτείτε και την Κρακοβία με τρένο που αν κλείσετε εγκαίρως τα εισητηρια δεν είναι ακριβά . Δεν ξέρω άμα βοήθησα δεν σας έγραψα τιμή για τα εισητηρια γυρισμού γιατί δεν αναφέρατε ενδεικτική ημερομηνία . Πάντως εμείς είχαμε ταξιδέψει στην Πολωνία με πτήση για Βαρσοβία Μόντλιν και μείναμε δύο μέρες στην Βαρσοβία και δυο στην Κρακοβία και ήταν πολύ τέλεια .Καλησπερα στο γκρουπ. Να κανω μια ερωτηση? Θελω να κλεισω εισιτηρια για κρακοβια για 30 νοεμβρη και μ βγαινει πηγαινε ελα 128 ευρω το ατομο, με ryanair και αποσκευη 10κιλη. Πολλα δεν ειναι η μου φαινονται πολλα?