ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Ε δύσκολο είναι, γιατί κανείς δεν θέλει να ψάξει, και περιμένει έτοιμα όλα.
Εντάξει τώρα μην τρελαθούμε... Ας έλεγε ότι δεν βρήκε κάτι που να τον ενδιαφέρει η δεν του άρεσε.Κάπου διάβασα πως μια μέρα αρκεί για Βαρσοβία
Να πας οπωσδήποτε τότε Κρακοβία. Δεν ξέρω τι γίνεται από κλαμπόνια αλλά από μπαρ........αν αξίζει να πεταχτώ και Κρακοβία και μετά να γυρίσω Βαρσοβία για να πετάξω πίσω Έλλαδα.Επίσης είμαστε φοιτητές και έχουμε και σαν κριτήριο την νυχτερινή ζωή αυτή τη φορά καθώς έχουμε ακούσει αρκετά για το φθηνό αλκοόλ της χώρας...
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, το 90% των φοιτητών εχουν δυστυχώς ως κριτήριο τη νυχτερινή ζωη. Το θεωρώ ανοησία, πάτε σρ μια χώρα αρκετά άγνωστη στο μεσο Έλληνα που έχει πολλά να διδάξει τόσο ιστορικά όσο και στο σήμερα.είμαστε φοιτητές και έχουμε και σαν κριτήριο την νυχτερινή ζωή αυτή τη φορά καθώς έχουμε ακούσει αρκετά για το φθηνό αλκοόλ της χώρας...
Φοβερή δυστυχία, πραγματικά. ΄Το αποδίδω-όπως λέει και το λαικόν άσμα- στο ότι η νύχτα είναι ξελογιάστρα, είναι και όμορφη. Τι να κάνουν τα καημένα τα παιδιά, παρασύρονται.Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, το 90% των φοιτητών εχουν δυστυχώς ως κριτήριο τη νυχτερινή ζωη
Έχεις μεγάλο δίκιο.Το θεωρώ ανοησία
Σοβαρά τώρα? Τι έχει να διδάξει τον μέσο νέο Έλληνα ιστορικά?πάτε σρ μια χώρα αρκετά άγνωστη στο μεσο Έλληνα που έχει πολλά να διδάξει τόσο ιστορικά όσο και στο σήμερα.
Σοβαρά και πάλι. Ξέρεις εσύ κανένα τομέα που να κοντράρει την Γερμανία?Είναι μια χώρα όπου στο μυαλό των περισσότερων συγκρινεται με τριτοκοσμικες χώρες ενώ σε πολλούς τομείς μπορεί να συγκριθεί με γερμανιες κλπ.
Μιά χαρά είναι. Ας αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν αυτό που επιθυμούν.Είναι κρίμα απλά να πηγαίνεις κάπου μόνο (ή κυρίως) για τη νυχτερινή ζωη.
Καταρχάς μένω Θεσσαλονίκη και όχι Αθήνα.Αν είναι αυτό το κύριο κριτήριο γιατί δε μένετε Αθήνα; τόση νυχτερινή ζωή υπάρχει εδώ, γλιτώνετε και τα αεροπορικά και τα ακριβά ξενοδοχεία της Βαρσοβίας...
Ehh δεν θα το έλεγα αυτό ακριβώς αλλά οκ. Προσπαθεί να φτάσει τις Γερμανιες αλλά έχει δρόμο ακόμα.Είναι μια χώρα όπου στο μυαλό των περισσότερων συγκρινεται με τριτοκοσμικες χώρες ενώ σε πολλούς τομείς μπορεί να συγκριθεί με γερμανιες κλπ.
Δεν παρεξήγησα τίποτα, προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα, αν τα διάβασες κιόλας.Παρεξηγήσατε τα λεγόμενά μου.
Δες το πόστ αριθμός 316 λίγο πιο πάνω.Εθεσα ένα βασικό ερώτημα στο οποίο δεν απαντήσατε.Έχω 4 βράδια,αξίζει να τα μοιράσω;
Παρακάλώ και εγώ εσένα να μην αποδίδεις σε συμφορουμίτες, πράγματα που δεν έχουν κάνει.!Παρακαλώ μην ξανακρίνετε κάποιον εδώ μέσα χωρίς να τον γνωρίζετε προσωπικά.