Φυσικά και διάβασα το μήνυμά σου.Διαβάζω όλες τις απαντήσεις στο φόρουμ χωρίς να κάνω καμία διάκριση και απ οτι βλέπω συμφωνείς με τον φίλο @Orfeasraf εκτός αν υπάρχει μια ειρωνική "διάθεση" για χιούμορ με την καλή έννοια πάντα βλέποντας και τα emoticons που χρησιμοποιείς.Για αυτό έγραψα πως "παρεξηγήσατε" τα λόγια μου διόρθωσε με αν κάνω λάθος και ζητώ συγγνώμη αν έθιξα κάποιον.Στο φόρουμ μπαίνω για να συλλέγω πληροφορίες για ταξίδια καθώς και να παίρνω συμβουλές από ανθρώπους έχουν ταξιδέψει στον προορισμό που πρόκειται να ταξιδέψω μελλοντικά,για τίποτα παραπάνω.Γι αυτό τον λόγο επισήμανα να μην κρίνουμε τον τρόπο που ταξιδεύει ο καθένας που δεν πήγαινε κάπου συγκεκριμένα,απλά το ανέφερα γιατί έχω διαβάσει δεκάδες τέτοια μηνύματα εδώ μέσα.Δεν παρεξήγησα τίποτα, προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα, αν τα διάβασες κιόλας.
Αυτό δεν με πειράζει καθόλου, δικαίωμά σου να διαβάζεις ότι θες, αλλά το να με βάζεις στην ίδια πλευρά με τον @Orfeasraf με ενοχλεί.
Δες το πόστ αριθμός 316 λίγο πιο πάνω.
Παρακάλώ και εγώ εσένα να μην αποδίδεις σε συμφορουμίτες, πράγματα που δεν έχουν κάνει.