spirosleon
New Member
καλησπερα σας. Τον Μαρτιο 2018 εχουμε προγραμματισει 4 ζευγαρια ενα ταξιδι 3διανυκτερευσεις στην Βαρσοβια. τα εισητηρια κλεισμενα οπως επισης και το διαμερισμα που θα μας φιλοξενησει.Θα μεινουμε στην παλαια πολη σε ενα(θελω να πιστευω ) ευρυχωρο διαμερισμα.Απ οσα εχω διαβασει εδω μεσα, οι μετακινησεις με ΜΜΕ ειναι πολυ καλες τακτικες και οικονομικες. Βεβαια θα δουμε και τι τιμες παιζουν με uber μηπως αξιζει καλυτερα. Θα ηθελα μερικες συμβουλες σχετικα με το που αξιζει να φαμε και τι αξιζει να δουμε. μια ιδεα εχω παρει , οπως την αγορα στην "λαικη" praga ,παρκο και παλατι που πρεπει να επισκεφθουμε.
Φτανουμε εκει Παρασκευη βραδυ (modlin) και αναχωρουμε Δευτερα απογευμα (modlin), βαση αυτου του χρονοδιαγραμματος αξιζει να επισκεφθουμε το Αουσβιτς?Σκεφτομαστε για την Κυριακη , μια ολοκληρη μερα να την αφιερωσουμε εκει. Βεβαια κριτιριο και για αυτο θα ειναι το κοστος μετακινησης μας εως εκει μιας και ειναι 375 χλμ εαν δεν κανω λαθος, δηλαδη 3,5 ωρες και βαλε . αξιζει τρενο ή ενοικιαση βαν ? σας ευχαριστω εκ των πρωτερων για οποιαδηποτε απαντηση και πληροφορια μου δωσετε.
Φτανουμε εκει Παρασκευη βραδυ (modlin) και αναχωρουμε Δευτερα απογευμα (modlin), βαση αυτου του χρονοδιαγραμματος αξιζει να επισκεφθουμε το Αουσβιτς?Σκεφτομαστε για την Κυριακη , μια ολοκληρη μερα να την αφιερωσουμε εκει. Βεβαια κριτιριο και για αυτο θα ειναι το κοστος μετακινησης μας εως εκει μιας και ειναι 375 χλμ εαν δεν κανω λαθος, δηλαδη 3,5 ωρες και βαλε . αξιζει τρενο ή ενοικιαση βαν ? σας ευχαριστω εκ των πρωτερων για οποιαδηποτε απαντηση και πληροφορια μου δωσετε.
Last edited: