Triplover
Member
Λογικά θα εννοεί το καφέ της σοκολατοποιιας Wendel που είναι στη πλατεία
Να εισαι καλα κ εσυ. Και εμεις το ιδιο πιστευουμε θα κανουμε..Μια απορια..Απο την παλια πολη μεχρι την Καζιμιερζ το βραδυ με τα ποδια ειναι ασφαλες;Δεν έκανα και τίποτα, να'σαι καλά και να περάσεις σούπερ στην Κρακοβία. Εγώ την αγάπησα.
ΝαιΝα εισαι καλα κ εσυ. Και εμεις το ιδιο πιστευουμε θα κανουμε..Μια απορια..Απο την παλια πολη μεχρι την Καζιμιερζ το βραδυ με τα ποδια ειναι ασφαλες;
Street food - το ντονεράδικο έξω ακριβώς από το σταθμό των λεωφορείων. Bosacka με Topolowa.Τέλος κάθε πρόταση για καλό φαγητό - street food - οτιδήποτε θα ήταν ευπρόσδεκτο!
Έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα για Κρακοβία απλά κάποια είναι από το 2009 !
Εμεις με την παρεα μου πηγαμε τον Δεκεμβρη λιγο πριν τα Χριστουγεννα και μειναμε στην εβραικη συνοικια...δεν ειδαμε κατι περιεργο τις ωρες που γυρνουσαμε και συνηθως ηταν αργα 3-4 τα ξημερωματα.Καλησπέρα θα επισκεφθώ την Κρακοβία 1-4 Μαρτίου,και θα ήθελα να σας ζητήσω κάποιες πληροφορίες !
Αρχικά για τη διαμονή υπάρχει καμία συνοικία που πρέπει να αποφύγουμε για διαμονή;
Όσον αφορά το τουρ στο Άουσβιτς - Αλατορυχεια ,έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο τουρ,γιατί βλέπω έχει τιμες από 15 ευρώ και φτάνουν και 100! Τι αξίζει από όλα αυτά;
Τέλος κάθε πρόταση για καλό φαγητό - street food - οτιδήποτε θα ήταν ευπρόσδεκτο!
Έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα για Κρακοβία απλά κάποια είναι από το 2009 !
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τους από πάνω!!Εμεις με την παρεα μου πηγαμε τον Δεκεμβρη λιγο πριν τα Χριστουγεννα και μειναμε στην εβραικη συνοικια...δεν ειδαμε κατι περιεργο τις ωρες που γυρνουσαμε και συνηθως ηταν αργα 3-4 τα ξημερωματα.
Για τα τουρ σε Αουσβιτς και αλατορυχεια να τα κλεισετε πιο νωρις.Ειδικα στα αλατορυχεια δεν ειχαμε κανει κρατηση και τελικα δεν μπορεσαμε να παμε γιατι πρεπει να κανεις κρατηση μεχρι 3 μερες πριν αν πας μονος σου χωρις γραφειο, αλλιως αν βρεις με καποιο γραφειο θα σου πουν πολυ ακριβα εμεις τουλαχιστον αυτο παθαμε.
Για φαγητο εννοειτε να πατε εκει που προτεινε και ο φιλος στο Pod wawelen απεναντι απο το καστρο του Βαβελ,πολυ καλες τιμες και πολυ ωραιο φαγητο. Να δοκιμασετε παραδοσιακα φαγητα και σουπες που φτιαχνουν εκει οπως το μπιγκος.
Επισης ενα πολυ ωραιο μαγαζι για να φας το πρωινο σου η να πιεις ενα καφε ειναι το https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...w_Lesser_Poland_Province_Southern_Poland.html
Ενα ακομα ωραιο μαγαζακι για street food ειναι αυτο που φτιαχνει τα πιεροτζι αλλα δεν εχει χωρο να καθισεις παρα μονο να τα παρεις στο χερι https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...w_Lesser_Poland_Province_Southern_Poland.html. Σου προτεινω ανεπιφυλακτα να πας και στα 3 μαγαζια εστω μια φορα.
Για νυχτερινη ζωη εχει πολλα μαγαζια στους δρομους γυρω απο την κεντρικη πλατεια...οτιδηποτε αλλο χρειαστεις ειμαι στη διαθεση σου για οποιαδηποτε πληροφορια!
Μην τα συζητάς ούτε για τα αλατορυχεια. Και να θέλεις, χωρίς ξεναγό δεν επιτρέπεται η είσοδος. Η ξενάγηση περιλαμβάνεται στο εισιτήριο.Τα Αλατορυχεια αξίζουν ξεναγό; Στο Άουσβιτς δεν το συζητώ!