• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολλά σιχτίρ κι ένσ μπράβο

XRISTOS71

Member
Χρηστο μηπως ξερεις για ποσες μερες ειναι το "διαρκειας" στο αεροδρομιο;
δεν υπάρχει περιορισμός στις μέρες που αφήνεις το ιχ
απλά αν αφήσεις για μέρες σε συμφέρει να το πάς στο μακράς και όχι στο άλλο γιατι είναι πολύ πιο ακριβό
αν δεν κάνω λάθος είναι περίπου 10 ευρώ το 24ωρο η στάθμευση στο μακράς

βρήκα αυτό :
Στο αεροδρόμιο η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από ιδιωτικά αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού. Το αεροδρόμιο έχει περίπου 4.800 θέσεις για παρκάρισμα τόσο για σύντομο όσο και μακράς διάρκειας πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την κεντρική είσοδο. Στο πάρκινγκ μικρής διάρκειας, δεν υπάρχει κόστος για τα πρώτα 20 λεπτά (δωρεάν). Μετά χρεώνεται ?2.90 για λιγότερο από 4 ώρες και η κάθε ώρα, μετά τις 4 ώρες, είναι επιπλέον ?2. Το πάρκινγκ μακράς διαρκείας είναι ?9.98 την ημέρα.

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
αυτο που απεχθανομαι στους ταριφες ειναι η οδηγηση τους.οπου θελουν σταματανε και χωρις να υπολογισουν τους αλλους,λες και ειναι μονοι τους.εχω κοντεψει να τρακαρω παρα πολλες φορες.η επιλογη της κουρσας μου εχει τυχει αρκετες φορες και πλεον δεν θελω ουτε να σκεφτω να παρω ταξι οχι μονο στην αθηνα αλλα και πουθενα αλλου:mad:

XRISTOS71

Member
αν έχεις απλά κοντέψει να τρακάρεις είσαι τυχερός τι να πώ που έχω περάσει κανα 2 φορές πάνω απο κιτρινιάρικο καπό η πάνω σε πόρτες που άνοιξαν ξαφνικά απο πέλάτες
αστα ξύνεις πληγές

απορία : στο forum ταξιτζής μέλος δεν υπάρχει ?

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
αν έχεις απλά κοντέψει να τρακάρεις είσαι τυχερός τι να πώ που έχω περάσει κανα 2 φορές πάνω απο κιτρινιάρικο καπό η πάνω σε πόρτες που άνοιξαν ξαφνικά απο πέλάτες
αστα ξύνεις πληγές

απορία : στο forum ταξιτζής μέλος δεν υπάρχει ?
καλα και τι εκανες;εγω θα τον ειχα σπασει στο ξυλο και ας με τρεχανε και φυλακη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στο αεροδρόμιο η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από ιδιωτικά αυτοκίνητα χρησιμοποιώντας τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού. Το αεροδρόμιο έχει περίπου 4.800 θέσεις για παρκάρισμα τόσο για σύντομο όσο και μακράς διάρκειας πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την κεντρική είσοδο. Στο πάρκινγκ μικρής διάρκειας, δεν υπάρχει κόστος για τα πρώτα 20 λεπτά (δωρεάν). Μετά χρεώνεται ?2.90 για λιγότερο από 4 ώρες και η κάθε ώρα, μετά τις 4 ώρες, είναι επιπλέον ?2. Το πάρκινγκ μακράς διαρκείας είναι ?9.98 την ημέρα.
Επίσης εχουν και προσφορά, μια ολόκληρη εβδομάδα με ?50.00 .

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Ταξιτζηδες δεν ξερω αν υπαρχουν μελη στο foroum.....Ψευτοτσαμπουκαδες ομως διαπιστωνω μετα λυπης μου οτι υπαρχουν......
Και μην ξεχναμε οτι το νομισμα εχει παντα δυο οψεις!!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
To θέμα μεταφέρθηκε στο social, αφού έχει εξελιχθεί σε ρεσιτάλ κατά των ελλήνων ταξιτζήδων και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με ταξίδια.

Για μια ακόμη φορά μόνο θα εκφράσω τη λύπη μου για το πώς βλέπω να σακουλιάζετε χιλιάδες ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους, κάτι που φυσικά γίνεται συστηματικά (οι δικηγόροι είναι έτσι, οι γιατροί είναι έτσι, οι ταξιτζήδες έτσι, και οι... administrators έτσι).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
To θέμα μεταφέρθηκε στο social, αφού έχει εξελιχθεί σε ρεσιτάλ κατά των ελλήνων ταξιτζήδων και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με ταξίδια.

Για μια ακόμη φορά μόνο θα εκφράσω τη λύπη μου για το πώς βλέπω να σακουλιάζετε χιλιάδες ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους, κάτι που φυσικά γίνεται συστηματικά (οι δικηγόροι είναι έτσι, οι γιατροί είναι έτσι, οι ταξιτζήδες έτσι, και οι... administrators έτσι).
Μιλάμε για τους Αθηναίους ταξιτζήδες ειδικά, και εστιάζουμε στη μετακίνηση από/προς το Ελ. Βενιζέλος. Ίσως να ταίριαζε και στην Αναζήτηση πληροφοριών για τη Στερεά Ελλάδα.

Το πρόβλημα με το σχολιασμό των ταξί, είναι ότι ποτέ δεν αποκτάς προσωπική σχέση με τον οδηγό που σε μεταφέρει. Όταν συναλλάσεσαι με γιατρό, δικηγόρο, administrator, ... ξέρεις ότι απέναντί σου έχεις τον Τάδε. Με τον οδηγό του ταξί είναι διαφορετικά. Δε μαθαίνεις καν το όνομά του, οπότε, με τη σχέση να παραμένει απρόσωπη, αυτός στα μάτια του επιβάτη εκπροσωπεί όλο τον κλάδο. Εύκολα γίνονται λοιπόν οι γενικεύσεις...

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
οι ταξιτζήδες αποτελούν τμήμα της διεφθαρμένης ελληνικής κοινωνίας. μίας κοινωνίας χωρίς οργάνωση, χωρίς τάξη και κανόνες, που τα μέλη της για να επιβιώσουν κλέβει ο ένας τον άλλον. ο ταξιτζής τον μηχανικό, ο μηχανικός τον δικηγόρο, ο δικηγόρος τον υδραυλικό, ο υδραυλικός τον αγρότη και όλους αυτούς κάποιοι ελεεινοί νόμιμοι τοκογλύφοι που διοικούν τις τράπεζες. σαφέστατα και όσα προαναφέρθησαν αποτελούν μία θλιβερή πραγματικότητα, σε αυτή την χώρα όμως, έτσι πως λειτουργεί, όχι μόνο δεν με εκπλήσουν αλλά λίγο πολύ είναι αναμενόμενα. Το μέγεθος της παραβατικότητας εκάστου επαγγελματία διαφοροποιείται ανάλογα με την μόρφωση εκάστου, την πνευματική και εγκεφαλική του επάρκεια, τον κώδικα ηθικής του κ.λ.π. συνήθως όμως να ξέρετε, οι αγράμματοι και αμόρφωτοι ταξιτζήδες είναι και οι λιγότερο επικίνδυνοι. επειδή με έπιασε ακατάπαυστη πάρλα, καταλήγω στο εξής. για να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα ανωτέρω, περιστατικά απαιτείται καταστολή και παραδειγματική τιμωρία (ξύλο χωριάτικο, βίτσα και ψηλή ανηφόρα). μακροπρόθεσμα με την εκπαίδευση και την παιδεία ενδεχομένως να ελαχιστοποιηθούν τα φαινόμενα αυτά. αλλά αυτό θα αργήσει πολύ και εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν προλαβαίνω. μέχρι τότε βίτσα σε όλους τους κλέφτες και τους αλητήριους που ξεφτιλίζουν την χώρα μας.
μπράβο!!! εξαιρετική τοποθέτηση

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.

..και βέβαια δεν είναι δίκαιο ..... "να σακουλιάζετε χιλιάδες ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους.....", αλλά από την άλλη η αλάνθαστη κοινή γνώμη σε κάθε κατηγορία ...έχει απονείμει το ποσοστό των ...παλιανθρώπων της, που, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν είναι τα ....δεκαδικά επί τοις εκατό, που θέλουν οι βολεμένοι συνδικαλοπατέρες κλπ να μας ταΐσουν... και που ...έχουν συνεχή ανοδική τάση. Τι να κάνουμε...

spor_os

Administrator
Δε μαθαίνεις καν το όνομά του, οπότε, με τη σχέση να παραμένει απρόσωπη, αυτός στα μάτια του επιβάτη εκπροσωπεί όλο τον κλάδο. Εύκολα γίνονται λοιπόν οι γενικεύσεις...
Απλώς να πω ότι στη σημαία ή σε κάποιο ευδιάκριτο μέρος ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει μία καρτέλα με τα στοιχεία του οδηγού στη διάθεση των πελατών.
Επειδή έχω το συνήθειο όταν παίρνω ταξί να κάθομαι μπροστά, το έχω μπροστά μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom