• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πολλά σιχτίρ κι ένσ μπράβο

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απλώς να πω ότι στη σημαία ή σε κάποιο ευδιάκριτο μέρος ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει μία καρτέλα με τα στοιχεία του οδηγού στη διάθεση των πελατών.
Επειδή έχω το συνήθειο όταν παίρνω ταξί να κάθομαι μπροστά, το έχω μπροστά μου.
Δυστυχώς σε περίπου 7 στα 10 ταξί της Αθήνας σήμερα η καρτέλα αυτή απουσιάζει... Όπως απουσιάζει και η (υποχρεωτική επίσης) ταμειακή μηχανή, όπως το σήμα του "Ελεύθερο" είναι μονίμως κατεβασμένο (ή μονίμως ανεβασμένο), ενίοτε ακόμα και ο τιμοκατάλογος...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
To θέμα μεταφέρθηκε στο social, αφού έχει εξελιχθεί σε ρεσιτάλ κατά των ελλήνων ταξιτζήδων και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με ταξίδια.

Για μια ακόμη φορά μόνο θα εκφράσω τη λύπη μου για το πώς βλέπω να σακουλιάζετε χιλιάδες ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους, κάτι που φυσικά γίνεται συστηματικά (οι δικηγόροι είναι έτσι, οι γιατροί είναι έτσι, οι ταξιτζήδες έτσι, και οι... administrators έτσι).

• Βάζοντάς το θέμα στο social, υποβαθμίζεις το μπράβο που έδωσα στον αστυνομικό της τροχαίας αεροδρομίου ( Ναι ξέρω, αυτή είναι η δουλειά του, αυτό ορκίστηκε να κάνει κλπ κλπ)
  • Για το σακούλιασμα βάσει επαγγέλματος, εχεις δικιο σε οτι αφορά τους admin (έχουν εξελιχτεί σε σκέτη μάστιγα. Έχουν χάρη που τους προστατεύει ο νόμος)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα