• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιο ταξιδιωτικο περιοδικο διαβαζουμε και γιατι?

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
εγω παιρνω το voyager, αλλα οχι καθε μηνα..μονο όποτε μου αρεσουν πολυ τα θεματα που εχει ή θελω τον ταξιδιωτικο οδηγο που δινει..γενικα, αυτο που με νευριαζει με τα εν λογω περιοδικα ειναι οτι προβαλουν το "ακριβο" και το "χλιδατο" και οχι το "καλο" και "λιτο"..αυτο πραγματικα με εκνευριζει..ας παρουν χαμπαρι επιτελους οτι απευθυνονται σε απλους ανθρωπους και οχι σε δισεκατομμυριουχος..εμενα καθολου δεν με ενδιαφερει να ενημερωνομαι για πανακριβα ξενοδοχεια και εστιατορια που ανοιγουν σε διαφορα μερη του κοσμου..επισης, οταν κανουν καποιο αφιερωμα για ενα μερος, τα ξενοδοχεια που προτεινουν ειναι απλησιαστα..
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω με το παραπάνω μου ποστ. Αλλά απ'ότι δείχνουν τα πράγματα πιθανά τα εν λόγω πανάκριβα ξενοδοχεία να πληρώνουν πολλά για να διαφημίζονται "κατ'αποκλειστικότητα" από τα παραπάνω περιοδικά. Βλέπεις αυτοί που θέλουν απλά και λιτά ξενοδοχεία δεν ενδιαφέρουν αυτούς τους κυρίους.

tzitziki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αυστραλια
voyager,passport,conde nast traveller,αθηνοραα travel..to voyager οντως δειχνει πανακριβα ξενοδοχεια,και δεν ξερω και αν η σχεση ποιοτηατς τιμης ειναι αναλογη..γενικα αποφευγω να κλεινω σε ξενοδοχειο,αν δεν τσεκαρω πρωτα σε λινκς οπως www.booking.co,www.tripadvisor.com σχολια απο ταξιδιωτες

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Να κάνω μια ερώτηση? Το ελληνικό Conde Nast Traveller έβγαλε ένα τεύχος το καλοκαίρι, μετά τι έγινε? Κοιτάζω συνέχεια τα περίπτερα μπας και δω 2ο τεύχος αλλά τίποτα. Κρίμα γιατί είχε ενδιαφέρουσα θεματολογία...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μόλις σήμερα αγόρασα το δεύτερο τεύχος του Conde Nast Traveller.

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
Έχω γράψει στο παρελθόν στο συγκεκριμένο τόπικ ότι δεν με καλύπτουν τα ελληνικά ταξιδιωτικά περιοδικά.

Το πρώτο τεύχος του Conde Nast Traveller, μου έκανε εντύπωση και είπα να περιμένω το δεύτερο τεύχος για να δηλώσω την άποψή μου...

Οφείλω να ομολογήσω ότι το 2ο τεύχος είναι ακόμη καλύτερο, από το ήδη πολύ καλό 1ο και πραγματικά μου έκανε εξαιρετική εντύπωση!!!

Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά... (και περισσότερες σίγουρα!!!!)

Συγχαρητήρια στους συντελεστές του.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Σιγουρα το Conde Nast Traveller ειναι αρκετα ενδιαφερον περιοδικο,αλλα την τιμη του την βρισκω λιγο "τσιμπιμενη".
Απ`οτι ειδα κυκλοφορει καθε 3 μηνες,οποτε υπομονη απο τους αναγνωστες του.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν το ξέρω καθόλου το Conde Nast traveller, αλλά το κτήριο των εκδόσεων Conde Nast στην Times Square της Ν.Υ. (γνωστό και ως κτήριο Nasdaq, Broadway btwn W 42nd and W 43rd) είναι εντυπωσιακό. Το θυμάμαι καθώς ήταν και το πρώτο κτήριο που αντίκρυζα κάθε πρωί βγαίνοντας από το ξενοδοχείο μου....

Πάντως αν κρίνω από τα υπόλοιπα περιοδικά των ίδιων εκδόσεων (Wired, New Yorker, Vanity Fair, GQ, Vogue κ.α.), δεν περιμένω και πάρα πολλά από το εν λόγω περιοδικό.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Ποτέ δεν ξέρεις που θα βρείς κάτι που σε ενδιαφέρει.
Εξάλλου, το δεύτερο τεύχος είναι ας του δώσουμε πίστωση χρόνου.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Σιγουρα το Conde Nast Traveller ειναι αρκετα ενδιαφερον περιοδικο,αλλα την τιμη του την βρισκω λιγο "τσιμπιμενη".
Απ`οτι ειδα κυκλοφορει καθε 3 μηνες,οποτε υπομονη απο τους αναγνωστες του.
6,00 Ευρώ έχει δηλαδή την ίδια τιμή με το Cosmos Travel και 1,00 Ευρώ περισσότερο από το Passport, το Icon's Travellers και το Voyager.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αληθεια, κυκλοφορησε το Passport; Εχει καθυστερησει η μου φαινεται;

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
"Η δύσκολη εποχή που διανύουμε γεννάει προκλήσεις. Γι' αυτό και εμείς φρεσκάραμε την όψη μας, προσθέσαμε στην ύλη μας άρθρα και πρακτικές πληροφορίες για ένα πιο 'έξυπνο', οικονομικά και φιλοσοφικά, ταξίδι και γίναμε διμηνιαίοι, θεωρώντας ότι, αυξάνοντας τους προορισμούς μας σε κάθε τεύχος, ανταποκρινόμαστε εξίσου στις ανάγκες σας."
Κάπως έτσι η Μάγια Τσόκλη στο editorial του Passport αναγγέλλει την αλλαγή κυκλοφορίας του περιοδικού από μηνιαίο σε διμηνιαίο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom