• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιο ταξιδιωτικο περιοδικο διαβαζουμε και γιατι?

Markos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία - Ζανζιβάρη
Δεν ταιριάζουν με τα γούστα μου τα Ελληνικά περιοδικά...

Γενικά εδώ και 3 χρόνια όποτε είμαι σπίτι η τηλεόραση παίζει Travel Channel!!!!! Μακράν η καλύτερη ενημέρωση!!!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μέσα από τις σελίδες του "Cosmos Travel" ταξιδεύω σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα ενώ τα ταξιδιωτικά του αφιερώματα είναι πολύ προσεγμένα και με πολλές πληροφορίες ακόμα και για μέρη αυτού του πλανήτη που είναι δύσκολο να τα βρεις σε άλλα ελληνικά ταξιδιωτικά περιοδικά.
Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω γραφομενα.Δηλωνω κι εγω φανατικη του Cosmos travel και εχω ολα τα τευχη :)

Ταξίδι-Όνειρο
Εμ...ο γύρος του κόσμου;
Conde Nast Traveller. Ξεκίνησε και η κυκλοφορια του στα Ελληνικά. Είναι 3μηνιαίο αν θυμάμαι καλά. Είναι πιο ολοκληρωμένο από οτιδήποτε ταξιδιωτικό περιοδικο έχει πέσει στα χέρια μου.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
Διαβασω σχεδον ολα τα περιοδικα αναλογα με τα θεματα τους εχω πολλα passport, icons, γεω. Μου αρεσει να τα διαλεγω αναλογα με τα ταξιδια τους και τα dvd τους δηλωνω φανατικη της Τσοκλης...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Διαβασω σχεδον ολα τα περιοδικα αναλογα με τα θεματα τους εχω πολλα passport, icons, γεω. Μου αρεσει να τα διαλεγω αναλογα με τα ταξιδια τους και τα dvd τους δηλωνω φανατικη της Τσοκλης...
συμφωνω και η νεα σαιζον της Μαγια προβλεπεται ακρως συναρπαστικη!!!!:clap::clap:

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Αγοράζω όλα τα ελληνικά αλλά μακράν το καλύτερο, στο οποίο είμαι και συνδρομητής είναι το αγγλικό www.wanderlust.co.uk, το οποίο απλώς είναι εκπληκτικό από μεριά θεμάτων και προοορισμών.

Ταξίδι-Όνειρο
Εμ...ο γύρος του κόσμου;
δηλωνω φανατικη της Τσοκλης...
Κι εγώ δήλωνα, μέχρι που σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι κλέβει (αυτή ή οι συνεργάτες της, αλλά το ίδιο μου κάνει) αυτούσια κκείμενα - χωρίς φυσικά να αναφέρει την πηγή - από ανθρώπους σαν εμάς που τα βάζουμε για να τα διαβάσουμε μεταξύ μας. Τελικά δε μπορείς να εμπιστέυεσαι κανέναν;

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Πλααακα με κανεις!!!!!!!Που το ακουσες-εμαθες αυτο το νεο?

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εγώ τη γνώρισα προσωπικά σε ένα γύρισμα στην Ύδρα και σας διαβεβαιώ ότι πρόκειται για άνθρωπο σεμνό και προσγειωμένο με οικολογική συνείδηση και φοβερές ευαισθησίες αναφορικά με την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Δεν πιστεύω ότι ένα άτομο με τέτοια ποιότητα θα έκανε αυτά που αναφέρει ο φίλος Hunting a Shadow. Αυτά τα κάνουν ανασφαλείς επαγγελματίσκοι και πεινασμένοι άρπαγες. Οι οποίοι στην τελική συνήθως αποτυγχάνουν παταγωδώς.
Η Μάγια έχει τέτοια παιδεία - και τόσο χρήμα - που ξέρει πολύ καλά ότι μια τέτοια τακτική θα της έκανε κακό. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον...
Μήπως πρόκειται για ράδιο-αρβύλα? ή ακόμα χειρότερα για λάσπη από αντίπαλα περιοδικά? στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό συνηθίζεται και το ξέρουμε όλοι. Το φορτωμένο δέντρο πετροβολείται πάντα. Και η επιτυχία φέρνει φθόνο.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
ουτε εγω πιστευω κατι τετοιο για μια τετοια γυναικα. ομολογω οτι δεν ειχα την χαρα να την γνωρισω αλλα απο αυτο που βλεπω τοσα χρονια και απο τα λογια που αρθρωνει καταλαβαινεις τη ποιοτητα της. αλλωστε τα ραδιο-αρβυλα κυκλοφορουν σε αυτην την χωρα οπου υπαρχει επιτυχια. ειναι πολυ δυσκολο να δεχτεις την επιτυχια....δεκα χρονια ολη η γη στο πιατο μας και ο πολιτισμος της κυριως. μερη που αλλοι θα τα προσπερναγαν η τσοκλη τα φερνει στα ματια μας. τονιζοντας παντα πραγματα που αλλοι σκεπαζουν.

Ταξίδι-Όνειρο
Εμ...ο γύρος του κόσμου;
Όχι. Δεν είναι κάτι που μου είπαν κάποιοι που άκουσαν κάποιους άλλους κλπ. Συμμετέχω στο φόρουμ airliners.gr, στο οποίο υπάρχει topic με όνομα trip reports, όπου ο καθένας γράφει για τις εμπειρίες των ταξιδιών που έχει κάνει, με μια έμφαση στα αεροπλάνα. Φίλος συμφορουμίτης (τονίζω το φίλος, γνωριζόμαστε χρόνια βρισκόμαστε και εκτός ιντερνετ κλπ) έγραψε το δικό του trip report για ένα ιδαίτερα ασυνήθιστο προορισμό. Δύο παράγραφοί του γίνανε copy paste με το νι και με το σίγμα σε άρθρο που υπογράφει η Μάγια Τσόκλη. Το αν το έγραψε η Τσόκλη ή όχι δε μειώνει την ευθύνη της κλοπής, από τη στιγμή που είναι δική της η υπογραφή. Απλά έπεσε σε καλό παιδί που δεν ασχολήθηκε να τραβήξει το θέμα στα άκρα - εγώ θα το τράβαγα. Επειδή δεν ξέρω αν θέλει να εκτεθεί το θέμα, δε δημοσιεύω τον προορισμό γιατί αυτόματα αποκαλύπτω και τον ίδιο. Δεν αρθρογραφεί εδώ, τουλάχιστον απ'όσο ξέρω.

Δε θα ασχολιόμουνα να γραφω εδώ ραδιοαρβύλες. Το έγραψα γιατί δεν είμαι ο 20ος κρίκος μιας αμφίβολης πληροφορίας, όπως καταλάβατε με τα παραπάνω. Μέχρι και πριν το γεγονός αυτό, κι εγώ την ίδια άποψη με σας είχα για τη Μάγια Τσόκλη. Δυστυχώς δε την έχω πια.

Traveller

Member
Η τηλεοπτική της δουλειά μου αρέσει κι εμένα αρκετά, το περιοδικό σαφώς και είναι μάλλον το καλύτερο στην Ελλάδα αλλά αμα το συγκρίνεις με άλλα Ευρωπαικά είναι μέτριο και δυστυχώς σε συγκεκριμένο άρθρο αυτούσιες παράγραφοι έχουν γίνει copy paste από δουλειά φίλου μου... Ευχομαι το συγκεκριμένο άρθρο να της το έγραψε άλλος γιατί η ξεφτίλα είναι τεράστια... αλλά και πάλι την υπογραφή σου και το.... προσέχεις που τα βάζεις... Νομιμοποιούμαι λοιπόν να πιστεύω ότι μάλλον δεν ήταν το μοναδικό άρθρο που έκλεψε...

Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλά είναι 100% εξακριβωμένο... Ψάξτε για άλλα είδωλα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom