echo2011
Member
To λέω και στο πρώτο μήνυμα μου ότι αναφέρομαι σε πόλεις που μείναμε αρκετές ώρες, είδαμε τα βασικά αξιοθέατα, τις περπατήσαμε κτλ. Εννοείται πως αν είσαι ταλαιπωρημένος από άλλο ταξίδι, μείνεις απλά στο αεροδρόμιο ή στο σιδηροδρομικό σταθμό, κάτσεις και περιμένεις να περάσει ή ώρα κτλ. δε μπορείς να καταλάβεις τίποτα για τη πόλη. Άλλοι σε μια μέρα δε μπορούν να καταλάβουν αν τους αρέσει μια πόλη και αν θέλουν να ξαναπάνε και άλλοι μπορούν. Εγώ είμαι στους δεύτερους γιατί όταν ταξιδεύω έχω πολλή ενέργεια και προλαβαίνω να δω και να κάνω πολλά. Ετσι λοιπόν δε μετανιώνω για τη Βουδαπέστη και το Άμστερνταμ γιατι πέρασα πολύ ωραία, και άνετα μπορώ να ξαναπάω ενώ αντίθετα στη Φρανκφούρτη δε θα ξαναπάω. Οι δύο πρώτες ήταν επιλογή μου να τις δω και δε θυσίασα μέρες από το βασικό προορισμό γιατί είχα κάνει όλα όσα ήθελα ενώ η Φρανκφούρτη ήταν "αναγκαστική" ημερήσια και εννοείται θα προτιμούσα άλλη μια μέρα στη Βαρκελώνη.Όχι, αυτό είναι λάθος... εγώ π.χ την πρώτη φορά που πήγα στο Μιλάνο είχα σκάρτες 3 ώρες, άλλαζα τρένο από Φλωρεντία για Παρίσι, και τις πέρασα κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Η εντύπωση που πήρα από το Μιλάνο ήταν αλγεινή... αυτό με κυνηγούσε για αρκετά χρόνια, όταν μετά από παραινέσεις φίλων ξαναγύρισα και ανακάλυψα μια άλλη πόλη....