tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Από τη συζήτηση είναι φανερό πως όλες οι πόλεις τη Χαλκιδική διεκδικούν.
Καλά και που να μας συγκρίνεις με κόσμο από άλλες περιοχές από το Καρπενήσι,ως τη Χίο ή την Ικαρία.Και εμενα μου αρέσει πολύ η Αθηνα και περνάω πολυ καλα όποτε κατεβαίνω. Στα ματάκια και τα λόγια των φίλων όμως των Αθηναίων(οχι βορειοελλαδιτων Αθηναιων) δεν διαπιστώνω να παιρνανε το ιδιο καλα που ειναι εκει.... Ταλαιπωρημένους τους βλεπω και πολυ κουρασμενους, με πολυ λιγότερη διαθεση για βολτες και εξόδους σε σχέση με εμένα.
Συμφωνώ σε ότι ακριβώς έγραψες σε αυτήν την παράγραφο. Άλλα να χάνει στη σύγκριση η Θεσσαλονίκη από την Πάτρα; Ούτε οι ίδιοι οι Πατρινοί δεν θα συμφωνούν με αυτόΜα η Θεσσαλονικη μονο με ταξη μεγεθους της Πατρας μπορει να συγκριθει. Αποκλεισμενες σε μεγαλο βαθμο και οι δυο πολιτικα, οικονομικα, πολιτιστικα γιατι ολα στην Αθηνα συμβαινουν που ειναι το κεντρο αποφασεων και της οποιας οικονομικης και πολιτιστικης αναπτυξης. Ειναι τα δυο μεγαλυτερα αστικα κεντρα της επαρχιας.
Για πες...Ποια τα πλεονεκτήματα του;Σαν το Κιάτο, δεν έχει, για το νόημα της φράσης μόνο με πρό(σ)κληση θα δώσω λεπτομέρειες. Αυτο από εμένα, καλή όρεξη.
Το πιο ωραίο στο Κιάτο είναι η θέα προς τη Ρούμελη.Σαν το Κιάτο, δεν έχει, για το νόημα της φράσης μόνο με πρό(σ)κληση θα δώσω λεπτομέρειες. Αυτο από εμένα, καλή όρεξη.
Λάθος κατάλαβες, ΜΟΝΟ, μειονεκτήματα έχει, και ειδικά από το 2004 και μετά με την έλευση του προαστιακού, κακό προάστιο της Αθήνας.Για πες...Ποια τα πλεονεκτήματα του;
την Κόρινθο ξέχασες. Όταν υπηρετούσα στον στρατό, στο Κιάτο κάναμε μπάνιο.Το Κιατο με την λογικη της φιλης Κλεοπατρας ειναι προαστιο και της Αθηνας και της Πατρας. Αρα πολλα τα πλεονεκτηματα και για τους 3 προορισμους.
Δεν νομιζω οτι ασχολουνται οι Πατρινοι με συγκρισεις. Ουτε σε αλλες πολεις εχω ακουσει κατοικους που νιωθουν μονιμα σε καθεστως συγκρισης εκτος των Θεσσαλονικεων.Άλλα να χάνει στη σύγκριση η Θεσσαλονίκη από την Πάτρα; Ούτε οι ίδιοι οι Πατρινοί δεν θα συμφωνούν με αυτό