• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιές πόλεις της Ελλάδας είναι όμορφες/φιλικές και ποιες άσχημες/μη φιλικές

paefstra

Member
Νομίζω έχει διαμορφωθεί σε κάποιους μια αντίληψη ότι αν ζεις στην Αθήνα ανήκεις σε κάποιου είδους ελίτ. Που μερικοί δήμοι δεν είναι ούτε για να τους βλέπεις.
Μα μερικες περιοχες της Αθηνας κατοικουνται απο σνομπ που περιφρονουν αλλες περιοχες της Αθηνας. Σκεψου ποσο περιφρονουν την επαρχια οταν πανε. Δηλαδη δεν διαμορφωθηκε απο μονη της η αποψη οτι ειναι ελιτιστες.

Last edited:

ludovica

Member
Ναι, ας πούμε όλοι οι Κηφησιώτες ξεχύθηκαν στην επαρχία περιφρονώντας τους επαρχιώτες για αυτό και διαμορφώθηκε αυτή η άποψη. Ενώ οι Περιστεριώτες ούτε από το σπίτι δε βγαίνουν.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ο ένας σνομπάρει τον άλλον στην Ελλάδα! Αχαχαχ ο ένας είμαι Κηφισιωτης τσ τσ τσ τι χάλια είναι αυτά στις άλλες περιοχές, ο άλλος σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, ο τρίτος το δικό μου το χωριό είναι καλύτερο και από τα άλλα και από τις πόλεις και πάει λέγοντας, άκρη δεν θα βρούμε

alma

Member
Μπορείς άνετα να θεωρείς μέτριες ή άσχημες περιοχές της Αθήνας ή και την περιοχή που μένεις και να θεωρείς περιοχές της επαρχίας πολύ ανώτερες.Ξέρω πολλούς που σνομπάρουν περιοχές της Αθήνας αλλά θαυμάζουν τη Ερμούπολη,την Καστοριά,τα Γιάννενα την Κέρκυρα ή τα Χανιά.Μένουν Αθήνα από ανάγκη κυρίως λόγω δουλειάς.

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Μα δεν ειπα να τοποθετησουν βορειοελλαδιτες Υπουργους. Αυτο θα γινοταν σε καμια μπανανια, να διοριζονται με τοπικιστικες εμμονες.
Συγγνώμη αλλά δες τι έγραψες παραπάνω . Έγραψες «Μεταξυ μας δεν τους χαλαει το πηγαινε ελα δωρεαν με αεροπλανο Αθηνα και πληρωμενα ξενοδοχεια για εξασφαλισμενη διασκεδαση υψηλης ποιοτητας.» Μας έχεις όντως για πολύ
χωριατακια….

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills