Ποιές πόλεις της Ελλάδας είναι όμορφες/φιλικές και ποιες άσχημες/μη φιλικές

paefstra

Member
ΥΓ. Έκανα απόπειρα να δω τον Πύργο. Όπως μπήκα, έτσι βγήκα κατευθείαν....Τον Πύργο τον ξέχασα τελείως...
Κεφαλαιο Πυργος, η κορωνιδα της Σκοτεινης Τριαδας.
1 χρονο κατοικος. Ονειρεμενο φαγητο, πολυ καλες παραλιες στο μισαωρο. Τελος.
Αν επιβιωσεις 1 χρονο χωρις να πεσεις στο χασις εισαι σαν βετερανος του Βιετναμ. Οταν εμφανιζεσαι σε παρεα, πεφτει σιωπη απο σεβασμο.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Βρε όταν ήσουν φοιτήτρια δεν υπήρχε ούτε η περιφερειακή Θεσσαλονίκης ούτε η εξωτερική περιφερειακή στο πρώτο πόδι να σε πάει σε 1:20 στην υπέροχη Αθυτο. Όταν ήσουν φοιτήτρια δεν ήξερες καν τη μαγική διαδρομή στον Ενιπεα. Γιατί συγκρίνεις άλλες εποχές; Επισης γιατι μας λες συνέχεια κάγκουρες; Είναι λιγότερο καγκουρες οι Αθηναίοι και οι Πατρινοί; 2-3 φορες που κατεβαινω το χρονο βλεπω Θεσσαλονικεις, Κιλκισιωτες, Γιαννιτσιωτες και Κατερινιωτες που προσπαθουν να το παιξουν Αθηναιοι :haha: Τι ανάθεμα ειναι αυτό που εριξες στα μερη σου; Αναρωτιεμαι γιατι οσοι βορειοελλαδιτες πατε Αθηνα γινεστε οι μεγαλύτεροι επικριτες της Θεσσαλονικης...
Αφού της αρέσει της κοπέλας η Αθήνα και η Πάτρα και τις προτιμά από τη Θεσσαλονίκη να μην το εκφράσει?
Πάντως από όπου και να είναι οι περισσότεροι που ζουν πλέον Αθήνα την προτιμούν από τον τόπο τους, δεν έχει να κάνει με Βόρεια Ελλάδα.

varioAthens

Member
ΥΓ. Έκανα απόπειρα να δω τον Πύργο. Όπως μπήκα, έτσι βγήκα κατευθείαν....Τον Πύργο τον ξέχασα τελείως...
Ηelloooo o Πυργος ειναι αλλος Νομος!!! Οπως οι παραλιες της Χαλκιδικης κι ο Ολυμπος :bleh: :haha:

Konstantinb

Member
Πάντως η Λάρισα με την ίδια λογική έχει κοντά πολύ δυνατό παιδακι, ομαδάρα ,Κίσσαβο, Όλυμπο, Πήλιο, Μετέωρα, Πλαστήρα, Άγραφα, Τζουμέρκα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική φυσικά μέχρι Σάρτη αυθημερόν, γυρνάς και από Εγνατία μετά πάνω έτσι για την διαδρομή και λίγο Αθήνα με Γιάννενα για κλείσιμο.

varioAthens

Member
Πάντως η Λάρισα με την ίδια λογική έχει κοντά πολύ δυνατό παιδακι, ομαδάρα ,Κίσσαβο, Όλυμπο, Πήλιο, Μετέωρα, Πλαστήρα, Άγραφα, Τζουμέρκα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική φυσικά μέχρι Σάρτη αυθημερόν, γυρνάς και από Εγνατία μετά πάνω έτσι για την διαδρομή και λίγο Αθήνα με Γιάννενα για κλείσιμο.
:haha: :haha: :haha:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Κρυώσαμε και εδώ

alma

Member
Κανονίστε να φέρετε κι εδώ το war με τη Λάρισα.Να συζητάμε για τη Λάρισα σε καθε θέμα του φόρουμ.
Πάντως η Αγια Λάρισας είναι μέρος που όποτε περνάμε σταματάμε για ωραία φρούτα.Αν θέλει κανείς Λαρισοφιλος να το βάλει στα επιχειρήματα του.:)

annoula

Member

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Αφού της αρέσει της κοπέλας η Αθήνα και η Πάτρα και τις προτιμά από τη Θεσσαλονίκη να μην το εκφράσει?
Πάντως από όπου και να είναι οι περισσότεροι που ζουν πλέον Αθήνα την προτιμούν από τον τόπο τους, δεν έχει να κάνει με Βόρεια Ελλάδα.
Και εμενα μου αρέσει πολύ η Αθηνα και περνάω πολυ καλα όποτε κατεβαίνω. Στα ματάκια και τα λόγια των φίλων όμως των Αθηναίων(οχι βορειοελλαδιτων Αθηναιων) δεν διαπιστώνω να παιρνανε το ιδιο καλα που ειναι εκει.... Ταλαιπωρημένους τους βλεπω και πολυ κουρασμενους, με πολυ λιγότερη διαθεση για βολτες και εξόδους σε σχέση με εμένα. Αυτο που μου κανει μαλιστα εντυπωση ειναι οτι για εμας δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος απο Αθηνα και να μην κατεβουμε να τον δουμε με οποια αλλαγη σημαινει αυτό για τις καθημερινες μας υποχρεώσεις ενω αυτα τα πουλάκια μου τα εφαγαν οι αποστασεις και το αγχος της καθημερινότητας...:rolleyes-80:
Εν κατακλιδει, καταλαβαινω να συγκρινει καποιος την Αθηνα με τη Θεσσαλονικη γιατι οντως στην Αθηνα αν ΔΕΝ εισαι δημοσιος υπαλληλος και εχεις δουλεια με καλα χρηματα εχει φοβερες επιλογές Να συγκρίνεις όμως τη Θεσσαλονικη με την Πατρα .. με την Πατρα

Και ωραια μαγαζια εχει και πολυ ωραιο φαγητο εχει και ζωή εχει !!

paefstra

Member
Και εμενα μου αρέσει πολύ η Αθηνα και περνάω πολυ καλα όποτε κατεβαίνω. Στα ματάκια και τα λόγια των φίλων όμως των Αθηναίων(οχι βορειοελλαδιτων Αθηναιων) δεν διαπιστώνω να παιρνανε το ιδιο καλα που ειναι εκει.... Ταλαιπωρημένους τους βλεπω και πολυ κουρασμενους, με πολυ λιγότερη διαθεση για βολτες και εξόδους σε σχέση με εμένα. Αυτο που μου κανει μαλιστα εντυπωση ειναι οτι για εμας δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος απο Αθηνα και να μην κατεβουμε να τον δουμε με οποια αλλαγη σημαινει αυτό για τις καθημερινες μας υποχρεώσεις ενω αυτα τα πουλάκια μου τα εφαγαν οι αποστασεις και το αγχος της καθημερινότητας...:rolleyes-80:
Εν κατακλιδει, καταλαβαινω να συγκρινει καποιος την Αθηνα με τη Θεσσαλονικη γιατι οντως στην Αθηνα αν ΔΕΝ εισαι δημοσιος υπαλληλος και εχεις δουλεια με καλα χρηματα εχει φοβερες επιλογές Να συγκρίνεις όμως τη Θεσσαλονικη με την Πατρα .. με την Πατρα
Μα η Θεσσαλονικη μονο με ταξη μεγεθους της Πατρας μπορει να συγκριθει. Αποκλεισμενες σε μεγαλο βαθμο και οι δυο πολιτικα, οικονομικα, πολιτιστικα γιατι ολα στην Αθηνα συμβαινουν που ειναι το κεντρο αποφασεων και της οποιας οικονομικης και πολιτιστικης αναπτυξης. Ειναι τα δυο μεγαλυτερα αστικα κεντρα της επαρχιας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom