• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιές πόλεις της Ελλάδας είναι όμορφες/φιλικές και ποιες άσχημες/μη φιλικές

alma

Member
Κανονίστε να φέρετε κι εδώ το war με τη Λάρισα.Να συζητάμε για τη Λάρισα σε καθε θέμα του φόρουμ.
Πάντως η Αγια Λάρισας είναι μέρος που όποτε περνάμε σταματάμε για ωραία φρούτα.Αν θέλει κανείς Λαρισοφιλος να το βάλει στα επιχειρήματα του.:)

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Αφού της αρέσει της κοπέλας η Αθήνα και η Πάτρα και τις προτιμά από τη Θεσσαλονίκη να μην το εκφράσει?
Πάντως από όπου και να είναι οι περισσότεροι που ζουν πλέον Αθήνα την προτιμούν από τον τόπο τους, δεν έχει να κάνει με Βόρεια Ελλάδα.
Και εμενα μου αρέσει πολύ η Αθηνα και περνάω πολυ καλα όποτε κατεβαίνω. Στα ματάκια και τα λόγια των φίλων όμως των Αθηναίων(οχι βορειοελλαδιτων Αθηναιων) δεν διαπιστώνω να παιρνανε το ιδιο καλα που ειναι εκει.... Ταλαιπωρημένους τους βλεπω και πολυ κουρασμενους, με πολυ λιγότερη διαθεση για βολτες και εξόδους σε σχέση με εμένα. Αυτο που μου κανει μαλιστα εντυπωση ειναι οτι για εμας δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος απο Αθηνα και να μην κατεβουμε να τον δουμε με οποια αλλαγη σημαινει αυτό για τις καθημερινες μας υποχρεώσεις ενω αυτα τα πουλάκια μου τα εφαγαν οι αποστασεις και το αγχος της καθημερινότητας...:rolleyes-80:
Εν κατακλιδει, καταλαβαινω να συγκρινει καποιος την Αθηνα με τη Θεσσαλονικη γιατι οντως στην Αθηνα αν ΔΕΝ εισαι δημοσιος υπαλληλος και εχεις δουλεια με καλα χρηματα εχει φοβερες επιλογές Να συγκρίνεις όμως τη Θεσσαλονικη με την Πατρα .. με την Πατρα

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Πάντως η Λάρισα με την ίδια λογική έχει κοντά πολύ δυνατό παιδακι, ομαδάρα ,Κίσσαβο, Όλυμπο, Πήλιο, Μετέωρα, Πλαστήρα, Άγραφα, Τζουμέρκα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική φυσικά μέχρι Σάρτη αυθημερόν, γυρνάς και από Εγνατία μετά πάνω έτσι για την διαδρομή και λίγο Αθήνα με Γιάννενα για κλείσιμο.
Και ωραια μαγαζια εχει και πολυ ωραιο φαγητο εχει και ζωή εχει !!

paefstra

Member
Και εμενα μου αρέσει πολύ η Αθηνα και περνάω πολυ καλα όποτε κατεβαίνω. Στα ματάκια και τα λόγια των φίλων όμως των Αθηναίων(οχι βορειοελλαδιτων Αθηναιων) δεν διαπιστώνω να παιρνανε το ιδιο καλα που ειναι εκει.... Ταλαιπωρημένους τους βλεπω και πολυ κουρασμενους, με πολυ λιγότερη διαθεση για βολτες και εξόδους σε σχέση με εμένα. Αυτο που μου κανει μαλιστα εντυπωση ειναι οτι για εμας δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει καποιος απο Αθηνα και να μην κατεβουμε να τον δουμε με οποια αλλαγη σημαινει αυτό για τις καθημερινες μας υποχρεώσεις ενω αυτα τα πουλάκια μου τα εφαγαν οι αποστασεις και το αγχος της καθημερινότητας...:rolleyes-80:
Εν κατακλιδει, καταλαβαινω να συγκρινει καποιος την Αθηνα με τη Θεσσαλονικη γιατι οντως στην Αθηνα αν ΔΕΝ εισαι δημοσιος υπαλληλος και εχεις δουλεια με καλα χρηματα εχει φοβερες επιλογές Να συγκρίνεις όμως τη Θεσσαλονικη με την Πατρα .. με την Πατρα
Μα η Θεσσαλονικη μονο με ταξη μεγεθους της Πατρας μπορει να συγκριθει. Αποκλεισμενες σε μεγαλο βαθμο και οι δυο πολιτικα, οικονομικα, πολιτιστικα γιατι ολα στην Αθηνα συμβαινουν που ειναι το κεντρο αποφασεων και της οποιας οικονομικης και πολιτιστικης αναπτυξης. Ειναι τα δυο μεγαλυτερα αστικα κεντρα της επαρχιας.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Από τη συζήτηση είναι φανερό πως όλες οι πόλεις τη Χαλκιδική διεκδικούν.

alma

Member
Και εμενα μου αρέσει πολύ η Αθηνα και περνάω πολυ καλα όποτε κατεβαίνω. Στα ματάκια και τα λόγια των φίλων όμως των Αθηναίων(οχι βορειοελλαδιτων Αθηναιων) δεν διαπιστώνω να παιρνανε το ιδιο καλα που ειναι εκει.... Ταλαιπωρημένους τους βλεπω και πολυ κουρασμενους, με πολυ λιγότερη διαθεση για βολτες και εξόδους σε σχέση με εμένα.
Καλά και που να μας συγκρίνεις με κόσμο από άλλες περιοχές από το Καρπενήσι,ως τη Χίο ή την Ικαρία.

Όντως όσους φίλους έχω από Θεσσαλονίκη ειναι πολύ πιο χαλαροί,έξω καρδιά από εμάς τους Αθηναίους που μας τρώνε οι αποστάσεις, η κίνηση κλπ.

Όλοι όμως σε κάποιον από επαρχιακή μικρή πόλη ή νησί ανυποφορα βιαστικοί και αγχωδεις φαινόμαστε.

Στην Ικαρία μας ρωτούσαν αν είμαστε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη κι έχουμε τόσο άγχος. Την έβαζαν "συμπρωτεύουσα" και στο άγχος τη Θεσσαλονίκη. :) Καλύτερα από την Αθήνα βέβαια.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σαν το Κιάτο, δεν έχει, για το νόημα της φράσης μόνο με πρό(σ)κληση θα δώσω λεπτομέρειες. Αυτο από εμένα, καλή όρεξη.:)

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Μα η Θεσσαλονικη μονο με ταξη μεγεθους της Πατρας μπορει να συγκριθει. Αποκλεισμενες σε μεγαλο βαθμο και οι δυο πολιτικα, οικονομικα, πολιτιστικα γιατι ολα στην Αθηνα συμβαινουν που ειναι το κεντρο αποφασεων και της οποιας οικονομικης και πολιτιστικης αναπτυξης. Ειναι τα δυο μεγαλυτερα αστικα κεντρα της επαρχιας.
Συμφωνώ σε ότι ακριβώς έγραψες σε αυτήν την παράγραφο. Άλλα να χάνει στη σύγκριση η Θεσσαλονίκη από την Πάτρα; Ούτε οι ίδιοι οι Πατρινοί δεν θα συμφωνούν με αυτό :lol:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Σαν το Κιάτο, δεν έχει, για το νόημα της φράσης μόνο με πρό(σ)κληση θα δώσω λεπτομέρειες. Αυτο από εμένα, καλή όρεξη.:)
Το πιο ωραίο στο Κιάτο είναι η θέα προς τη Ρούμελη. :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα