• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ποιές πόλεις της Ελλάδας είναι όμορφες/φιλικές και ποιες άσχημες/μη φιλικές

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Για ποιες θαλασσες της Θεσσαλονικης μιλαμε ακριβως? Για την Μηχανιωνα? Ποσες φορες θα το πουμε οτι η Χαλκιδικη δεν ειναι προτεκτορατο της Θεσσαλονικης... Ειναι ΑΛΛΟΣ Νομος!
Στο μεταξυ τωρα βλεπω ξεκινησε οικειοποίηση ΚΑΙ του Ολυμπου... οπως παει θα φτασετε Κωνσταντινουπολη :haha:

Τουλαχιστον η Αχαια εχει να επιδειξει δικες της παραλιες -παραλιαρες για την ακριβεια-, δικο της βουνο και τι βουνο (Χελμος), δικο της χιονοδρομικο, τα ιστορικα Καλαβρυτα, το Μεγα Σπηλαιο, το Σπηλαιο Λιμνων, την Λιμνη Τσιβλου, wine tasting στο φανταστικο Achaia Clauss και ποσα αλλα που μαλλον πρεπει να αναλυσω σε δικο του ποστ... και πολυ εχω αργησει... :cool:
Τα Καλαβρυτα ειναι δυο ωρες απο την Πατρα :shock: Ολα τα βουνά που ανέφερα ειναι 1-1:30 απο τη Θεσσαλονικη. Σε 40λεπτα είσαι σε περιοχές μετα την Καλλικρατεια με πολύ καλες θάλασσες. Στο 2ο ποδι πας σε 1-1,30 ωρα αν ξεκινησεις νωρις. Αν ξεκινήσεις στις 10 θα κανεις και 2,5 ώρες. Εμένα δεν με νοιάζει αν ειναι στο ιδιο νομο τα μερη που παω ουτε καν στην ιδια χωρα. Με νοιαζει να ειναι κοντα. Αν εμενα Ξανθη θα ελεγα οτι σε μιση ώρα ειμαι σε ωραιες θαλασσες και ας ειναι αυτες στην Κομοτηνη... Αν εμενα στο Μοναχο θα ελεγα οτι σε δυο ωρες παω στο Σαλτζμπρουκ και στο Ινσμπρουκ :haha:

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Για ποιες θαλασσες της Θεσσαλονικης μιλαμε ακριβως? Για την Μηχανιωνα? Ποσες φορες θα το πουμε οτι η Χαλκιδικη δεν ειναι προτεκτορατο της Θεσσαλονικης... Ειναι ΑΛΛΟΣ Νομος!
Στο μεταξυ τωρα βλεπω ξεκινησε οικειοποίηση ΚΑΙ του Ολυμπου... οπως παει θα φτασετε Κωνσταντινουπολη :haha:

Τουλαχιστον η Αχαια εχει να επιδειξει δικες της παραλιες -παραλιαρες για την ακριβεια-, δικο της βουνο και τι βουνο (Χελμος), δικο της χιονοδρομικο, τα ιστορικα Καλαβρυτα, το Μεγα Σπηλαιο, το Σπηλαιο Λιμνων, την Λιμνη Τσιβλου, wine tasting στο φανταστικο Achaia Clauss και ποσα αλλα που μαλλον πρεπει να αναλυσω σε ξεχωριστο ποστ... και πολυ εχω αργησει... :cool:
Εμεις εχουμε κοντα το σπηλαιο των Πετραλωνων και το σπηλαιο Αλιστρατη που ειναι εκπληκτικα!! Αντε μην σου αναφερω και το σπηλαιο στο Κιλκις:haha:

paefstra

Member
Περαία, Ν, Επιβάτες,Αγία Τριάδα,Επανομή, Ναυάγιο,ποταμός Επανομής κλπ.
Εχω παει σε ολα.
Πραγματικα ρε σεις, τι ανωτερο εχουν απο τις παραλιες της Αχαιας?
Ειδικα Ποταμο Επανωμης πηγαινα πολυ συχνα, οκ για μια βουτια, ως εκει.
Στους Ν. Επιβατες ειχε το μονο μη καγκουρικο μπαρακι της ευρυτερης Θεσσαλονικης, το μονο καλο.
Περαια δεν γουσταρα για τους λογους που ανελυσα πιο πανω, πολλη ποζα.

varioAthens

Member
Τα Καλαβρυτα ειναι δυο ωρες απο την Πατρα :shock: Ολα τα βουνά που ανέφερα ειναι 1-1:30 απο τη Θεσσαλονικη. Σε 40λεπτα είσαι σε περιοχές μετα την Καλλικρατεια με πολύ καλες θάλασσες. Στο 2ο ποδι πας σε 1-1,30 ωρα αν ξεκινησεις νωρις. Αν ξεκινήσεις στις 10 θα κανεις και 2,5 ώρες. Εμένα δεν με νοιάζει αν ειναι στο ιδιο νομο τα μερη που παω ουτε καν στην ιδια χωρα. Με νοιαζει να ειναι κοντα. Αν εμενα Ξανθη θα ελεγα οτι σε μιση ώρα ειμαι σε ωραιες θαλασσες και ας ειναι αυτες στην Κομοτηνη... Αν εμενα στο Μοναχο θα ελεγα οτι σε δυο ωρες παω στο Σαλτζμπρουκ και στο Ινσμπρουκ :haha:
Ρε μανιτσα με την αποσταση παμε ή με το Νομο? Η Πατρα τοτε με ενα τσουπ κι εφτασες Ιταλια... ρε καρντασια θα με τρελανετε :bleh:

varioAthens

Member
Εχω παει σε ολα.
Πραγματικα ρε σεις, τι ανωτερο εχουν απο τις παραλιες της Αχαιας?
Ειδικα Ποταμο Επανωμης πηγαινα πολυ συχνα, οκ για μια βουτια, ως εκει.
Στους Ν. Επιβατες ειχε το μονο μη καγκουρικο μπαρακι της ευρυτερης Θεσσαλονικης, το μονο καλο.
Περαια δεν γουσταρα για τους λογους που ανελυσα πιο πανω, πολλη ποζα.
Το γ@μ@το τυροπιτακι που το ειχε? Σπαω το κεφαλι μου... Περαια?

paefstra

Member
Εμας μας νοιαζει οτι ειναι σε αλλον Νομο. Γιατι αμα ειναι να βαλουμε και Ναυπακτο και Τροπαια και ολο το παραλιακο μετωπο δυτικης Πελοποννησου γιατι ειναι σε αποσταση κατω απο 2 ωρες.

varioAthens

Member
Εμας μας νοιαζει οτι ειναι σε αλλον Νομο. Γιατι αμα ειναι να βαλουμε και Ναυπακτο και Τροπαια και ολο το παραλιακο μετωπο δυτικης Πελοποννησου γιατι ειναι σε αποσταση κατω απο 2 ωρες.
Ασε που με το νεο δρομο αμα θελουμε λογιζουμε την Πατρα για προαστιο της Αθηνας αμα λαχει

HKLEOPATRA

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο !!!!
Ρε μανιτσα με την αποσταση παμε ή με το Νομο? Η Πατρα ενα τσουπ κι εφτασες Ιταλια... ρε καρντασια θα με τρελανετε :bleh:
με την απόσταση πάμε φυσικά. Οταν πουλάς ενα τουριστικό προϊόν ως πρακτορείο ή tour operator, τουλάχιστον αυτο μου έμαθαν στο μεταπτυχιακό μου, αυτο που εχει σημασία ειναι να μπορεις να δώσεις σε κοντινή απόσταση πολλές επιλογές. Αν ήμουν δήμαρχος ή νομάρχης( περιφερειάρχης πλεον), θα προωθούσα την τουριστική ανάπτυξη ανά πόλη η νομό. Δηλαδή οι εκδρομές στις Βρυξέλες γίνονται γιατι ειναι τοσο ωραία πόλη ή γιατι έχει σε πολύ κοντινή απόσταση πολλές επιλογες΄;. Ρε μανιτσα η Ιταλια ειναι κοντα στην Πατρα με κολύμβηση ή με το καραβι; :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom