panpan
Member
Περαία, Ν, Επιβάτες,Αγία Τριάδα,Επανομή, Ναυάγιο,ποταμός Επανομής κλπ.Για ποιες θαλασσες της Θεσσαλονικης μιλαμε ακριβως?
Περαία, Ν, Επιβάτες,Αγία Τριάδα,Επανομή, Ναυάγιο,ποταμός Επανομής κλπ.Για ποιες θαλασσες της Θεσσαλονικης μιλαμε ακριβως?
Τα Καλαβρυτα ειναι δυο ωρες απο την Πατρα Ολα τα βουνά που ανέφερα ειναι 1-1:30 απο τη Θεσσαλονικη. Σε 40λεπτα είσαι σε περιοχές μετα την Καλλικρατεια με πολύ καλες θάλασσες. Στο 2ο ποδι πας σε 1-1,30 ωρα αν ξεκινησεις νωρις. Αν ξεκινήσεις στις 10 θα κανεις και 2,5 ώρες. Εμένα δεν με νοιάζει αν ειναι στο ιδιο νομο τα μερη που παω ουτε καν στην ιδια χωρα. Με νοιαζει να ειναι κοντα. Αν εμενα Ξανθη θα ελεγα οτι σε μιση ώρα ειμαι σε ωραιες θαλασσες και ας ειναι αυτες στην Κομοτηνη... Αν εμενα στο Μοναχο θα ελεγα οτι σε δυο ωρες παω στο Σαλτζμπρουκ και στο ΙνσμπρουκΓια ποιες θαλασσες της Θεσσαλονικης μιλαμε ακριβως? Για την Μηχανιωνα? Ποσες φορες θα το πουμε οτι η Χαλκιδικη δεν ειναι προτεκτορατο της Θεσσαλονικης... Ειναι ΑΛΛΟΣ Νομος!
Στο μεταξυ τωρα βλεπω ξεκινησε οικειοποίηση ΚΑΙ του Ολυμπου... οπως παει θα φτασετε Κωνσταντινουπολη
Τουλαχιστον η Αχαια εχει να επιδειξει δικες της παραλιες -παραλιαρες για την ακριβεια-, δικο της βουνο και τι βουνο (Χελμος), δικο της χιονοδρομικο, τα ιστορικα Καλαβρυτα, το Μεγα Σπηλαιο, το Σπηλαιο Λιμνων, την Λιμνη Τσιβλου, wine tasting στο φανταστικο Achaia Clauss και ποσα αλλα που μαλλον πρεπει να αναλυσω σε δικο του ποστ... και πολυ εχω αργησει...
Εμεις εχουμε κοντα το σπηλαιο των Πετραλωνων και το σπηλαιο Αλιστρατη που ειναι εκπληκτικα!! Αντε μην σου αναφερω και το σπηλαιο στο ΚιλκιςΓια ποιες θαλασσες της Θεσσαλονικης μιλαμε ακριβως? Για την Μηχανιωνα? Ποσες φορες θα το πουμε οτι η Χαλκιδικη δεν ειναι προτεκτορατο της Θεσσαλονικης... Ειναι ΑΛΛΟΣ Νομος!
Στο μεταξυ τωρα βλεπω ξεκινησε οικειοποίηση ΚΑΙ του Ολυμπου... οπως παει θα φτασετε Κωνσταντινουπολη
Τουλαχιστον η Αχαια εχει να επιδειξει δικες της παραλιες -παραλιαρες για την ακριβεια-, δικο της βουνο και τι βουνο (Χελμος), δικο της χιονοδρομικο, τα ιστορικα Καλαβρυτα, το Μεγα Σπηλαιο, το Σπηλαιο Λιμνων, την Λιμνη Τσιβλου, wine tasting στο φανταστικο Achaia Clauss και ποσα αλλα που μαλλον πρεπει να αναλυσω σε ξεχωριστο ποστ... και πολυ εχω αργησει...
Τωρα δηλαδη αυτες ειναι στα δυνατα χαρτια του Νομου?Περαία, Ν, Επιβάτες,Αγία Τριάδα,Επανομή, Ναυάγιο,ποταμός Επανομής κλπ.
Εχω παει σε ολα.Περαία, Ν, Επιβάτες,Αγία Τριάδα,Επανομή, Ναυάγιο,ποταμός Επανομής κλπ.
Ρε μανιτσα με την αποσταση παμε ή με το Νομο? Η Πατρα τοτε με ενα τσουπ κι εφτασες Ιταλια... ρε καρντασια θα με τρελανετεΤα Καλαβρυτα ειναι δυο ωρες απο την Πατρα Ολα τα βουνά που ανέφερα ειναι 1-1:30 απο τη Θεσσαλονικη. Σε 40λεπτα είσαι σε περιοχές μετα την Καλλικρατεια με πολύ καλες θάλασσες. Στο 2ο ποδι πας σε 1-1,30 ωρα αν ξεκινησεις νωρις. Αν ξεκινήσεις στις 10 θα κανεις και 2,5 ώρες. Εμένα δεν με νοιάζει αν ειναι στο ιδιο νομο τα μερη που παω ουτε καν στην ιδια χωρα. Με νοιαζει να ειναι κοντα. Αν εμενα Ξανθη θα ελεγα οτι σε μιση ώρα ειμαι σε ωραιες θαλασσες και ας ειναι αυτες στην Κομοτηνη... Αν εμενα στο Μοναχο θα ελεγα οτι σε δυο ωρες παω στο Σαλτζμπρουκ και στο Ινσμπρουκ
Το γ@μ@το τυροπιτακι που το ειχε? Σπαω το κεφαλι μου... Περαια?Εχω παει σε ολα.
Πραγματικα ρε σεις, τι ανωτερο εχουν απο τις παραλιες της Αχαιας?
Ειδικα Ποταμο Επανωμης πηγαινα πολυ συχνα, οκ για μια βουτια, ως εκει.
Στους Ν. Επιβατες ειχε το μονο μη καγκουρικο μπαρακι της ευρυτερης Θεσσαλονικης, το μονο καλο.
Περαια δεν γουσταρα για τους λογους που ανελυσα πιο πανω, πολλη ποζα.
Αστο ρε Παναγιωτη... οσο παει το κανεις χειροτεροΚαι Σταυρός, Ασπροβάλτα, Βρασνά.
Εμας μας νοιαζει οτι ειναι σε αλλον Νομο. Γιατι αμα ειναι να βαλουμε και Ναυπακτο και Τροπαια και ολο το παραλιακο μετωπο δυτικης Πελοποννησου γιατι ειναι σε αποσταση κατω απο 2 ωρες.Τα Καλαβρυτα ειναι δυο ωρες απο την Πατρα Ολα τα βουνά που ανέφερα ειναι 1-1:30 απο τη Θεσσαλονικη. Σε 40λεπτα είσαι σε περιοχές μετα την Καλλικρατεια με πολύ καλες θάλασσες. Στο 2ο ποδι πας σε 1-1,30 ωρα αν ξεκινησεις νωρις. Αν ξεκινήσεις στις 10 θα κανεις και 2,5 ώρες. Εμένα δεν με νοιάζει αν ειναι στο ιδιο νομο τα μερη που παω ουτε καν στην ιδια χωρα. Με νοιαζει να ειναι κοντα. Αν εμενα Ξανθη θα ελεγα οτι σε μιση ώρα ειμαι σε ωραιες θαλασσες και ας ειναι αυτες στην Κομοτηνη... Αν εμενα στο Μοναχο θα ελεγα οτι σε δυο ωρες παω στο Σαλτζμπρουκ και στο Ινσμπρουκ
Ασε που με το νεο δρομο αμα θελουμε λογιζουμε την Πατρα για προαστιο της Αθηνας αμα λαχειΕμας μας νοιαζει οτι ειναι σε αλλον Νομο. Γιατι αμα ειναι να βαλουμε και Ναυπακτο και Τροπαια και ολο το παραλιακο μετωπο δυτικης Πελοποννησου γιατι ειναι σε αποσταση κατω απο 2 ωρες.
με την απόσταση πάμε φυσικά. Οταν πουλάς ενα τουριστικό προϊόν ως πρακτορείο ή tour operator, τουλάχιστον αυτο μου έμαθαν στο μεταπτυχιακό μου, αυτο που εχει σημασία ειναι να μπορεις να δώσεις σε κοντινή απόσταση πολλές επιλογές. Αν ήμουν δήμαρχος ή νομάρχης( περιφερειάρχης πλεον), θα προωθούσα την τουριστική ανάπτυξη ανά πόλη η νομό. Δηλαδή οι εκδρομές στις Βρυξέλες γίνονται γιατι ειναι τοσο ωραία πόλη ή γιατι έχει σε πολύ κοντινή απόσταση πολλές επιλογες΄;. Ρε μανιτσα η Ιταλια ειναι κοντα στην Πατρα με κολύμβηση ή με το καραβι;Ρε μανιτσα με την αποσταση παμε ή με το Νομο? Η Πατρα ενα τσουπ κι εφτασες Ιταλια... ρε καρντασια θα με τρελανετε