chrisbd
Member
Ταξιδακι ηθελε να πει ο ποιητής... Αυτοι οι auto correctores..Το ξυδακι γιατι ρε παιδια;
Εγώ δεν πάτησα το play.. Κερδίζω κάτι;;
Ταξιδακι ηθελε να πει ο ποιητής... Αυτοι οι auto correctores..Το ξυδακι γιατι ρε παιδια;
Παραδεχομαι οτι το γλοιωδες κομματι μου θαθελε να ημουν στη θεση τους λογω της αποζημιωσης που δικαιουνται αν το τρεξουν.Πάντως διάφορα μμε λένε ότι οι επιβάτες θα κάνουν μηνύσεις.Για να δούμε..
Μιά σελίδα πίσω η απάντηση...Τους έφερε η ίδια την άλλη μέρα αφου τους φιλοξένησε σε πεντάστερο στο Ηράκλειο.Με τους 161 επιβάτες από μπολωνια που προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο τι απεγεινε? Ναυλωσαν αεροπλάνο η γύρισαν κολυμπώντας?
Μήπως η εταιρία ετοιμάζει νέο προορισμό την Τιμισοάρα κ το έκανε για διαφήμιση? Να συνηθίζουμε σιγά σιγά τον προορισμό!Να κάνουμε καμία έρευνα για την Τιμισοάρα πάντως να βρούμε τα αξιοθέατα. Έχω κλείσει για Παρισι μέσω Θεσσαλονίκης εάν κάτσει στραβή να πάω να δω την Τιμισοάρα έστω...
Πιθανόν να ήταν στην πτήση και κάποιος συγγενής του ή συγγενής κάποιου υπουργού που "καθάρισε"...Κι αυτός ο σπιτζης τι το έστειλε αμέσως το αεροπλάνο! Δεν μπορούσε να περιμένει 1 ημερα να τους πληρώσει και ένα ξενοδοχείο καθώς και ξεναγό για μια συντομη περιηγηση στην Τιμισοάρα? Άλλωστε την αποκαλούν και μικρή Βιέννη.
γινονται τετοια στη χωρα αυτη?!!! αποκλειεται...Πιθανόν να ήταν στην πτήση και κάποιος συγγενής του ή συγγενής κάποιου υπουργού που "καθάρισε"...