Και ίσως να υπάρχει σε ετοιμότητα και μια εταιρεία catering.Να μην μένουν και νηστικοί οι εγκλωβισμένοι...Πρώην εγκλωβισμένη στην Τιμισοάρα στον Αυτιά σήμερα το πρωί: "Θα έπρεπε η πολιτεία να λειτουργεί πιο συντεταγμένα", σε ελεύθερη μετάφραση η πολιτεία πρέπει να έχει standby αεροσκάφη για να μαζεύει εγκλωβισμένους loco εταιρειών με έξοδα των φορολογουμένων.
Για τις τιμές της την χρησιμοποιούν.Χειρότερη, ξε-χειρότερη όλη την χρησιμοποιούν για τα ταξίδια...
Ξυδάκι;
Θα παραδεχτείτε ότι πατήσατε και εσείς το play ή μόνο εγώ??Πρώην εγκλωβισμένη στην Τιμισοάρα στον Αυτιά σήμερα το πρωί: "Θα έπρεπε η πολιτεία να λειτουργεί πιο συντεταγμένα", σε ελεύθερη μετάφραση η πολιτεία πρέπει να έχει standby αεροσκάφη για να μαζεύει εγκλωβισμένους loco εταιρειών με έξοδα των φορολογουμένων.
Πάντως φίλη μου που ήταν στη πτήση Μπολώνια-Θεσ/νίκη και τους πήγαν Ηράκλειο μου είπε οτι τους μετέφεραν αμέσως σε πεντάστερο ξενοδοχείο με πολύ ωραίο πρωινό και την άλλη μέρα πάλι με ryan τους γύρισαν Θεσ/νίκη -πληρωμένα όλαΤι ταλαιπωρία "φάγανε" αυτοι που βρέθηκαν αντί για Θεσσαλονίκη στην Τιμισοάρα ή Ηράκλειο ή πόσα χρηματα έξτρα χρειάστηκαν να πληρώσουν κάποιοι επιβάτες της έως ότου βρεθούν ξανά Θεσσαλονίκη;
Μέχρι να κοπάσει το σούσουρο για την Τιμισοάρα. Για τα μάτια του κόσμου.Πάντως φίλη μου που ήταν στη πτήση Μπολώνια-Θεσ/νίκη και τους πήγαν Ηράκλειο μου είπε οτι τους μετέφεραν αμέσως σε πεντάστερο ξενοδοχείο με πολύ ωραίο πρωινό και την άλλη μέρα πάλι με ryan τους γύρισαν Θεσ/νίκη -πληρωμένα όλα
Στο σούσουρο έχουμε και μεις μια μικρή συμβολή.Πόσα θέματα για την λεγάμενη με άπειρες σελίδεςΜέχρι να κοπάσει το σούσουρο για την Τιμισοάρα. Για τα μάτια του κόσμου.