• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

Billouk

Member
Με apple pay δεν τους αποδίδει συχνα συνήθως !
Απευθείας με κάρτα συνεργασίας πλήρωσα. Σε εισιτήρια που έβγαλα πρόσφατα μου έδωσε κανονικά *4. Όταν βάζω το κουπόνι για fast track για 2 άτομα και υπολείπεται 1 ευρώ, μου δίνει 1=1 λανθασμένα!

afrodite39

Member
και εδώ μπορείτε να τους ζητήσετε:

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/epikoinonia/Case

Πράγματι έχω χάσει και εγώ κάποιους φέτος και βλέπω στο ιστορικό ότι παρόλο που εμφανίζει στις συναλλαγές με αιτιολογία "Aegean web" στο φίλτρο μεγάλοι συνεργάτες δεν υπάρχουν οι συναλλαγές.
Στέλνεις ένα mail στο [email protected] με αναλυτικά το θέμα. Κι εγώ θα ξαναστείλω, πριν δέκα μέρες μου απάντησαν την επόμενη μέρα
Ευχαριστώ πολύ
πράγματι έστειλα mail με σκριν σοτ και από τοbonus app και από την συναλλαγή της κάρτας στο eBanking και αμέσως μου τους πίστωσαν και μου απαντήσανε στο mail.
Οπότε πρέπει να έχουμε το νου μας ότι δεν περνιούνται οι πόντοι πάντα σωστά

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σημερα δεν ειναι να μπουν οι ποντοι απο τα samsung s25?
Έδωσε και με το S25 πόντους Χ100;
Εάν αγόραζες το πακέτο της επέκτασης εγγύησης έδινε πάλι τους έξτρα πόντους;
Ρωτώ για να ξέρω τι να περιμένω με την αγορά του κινητού που πήρα με x100 πόντους.

adiaforos

Member
Έδωσε και με το S25 πόντους Χ100;
Εάν αγόραζες το πακέτο της επέκτασης εγγύησης έδινε πάλι τους έξτρα πόντους;
Ρωτώ για να ξέρω τι να περιμένω με την αγορά του κινητού που πήρα με x100 πόντους.
Μην μπερδεύεσαι, οι έξτρα πόντοι αφορούν το προϊόν που είναι στην εκάστοτε προσφορά, φαντάζομαι εννοείς αυτήν:
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-xiaomi-15-apr-25
Εξάλλου όπου παίρνεις έξτρα πόντους, αναφέρεται π.χ. "Απόκτησέ το με οποιαδήποτε κάρτα Bonus της Alpha Bank και κέρδισε 109.990 Bonus πόντους. *Η προσφορά ισχύει έως 10.05.2025", ενώ υπάρχει και η ένδειξη "ALPHA BONUS".

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.703
Νεότερο μέλος
simos7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom