• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ποιά η γνώμη σας για τη Ryanair;

jimp

Member
Κάπου διάβασα ότι θα μπορούσα να κάνω check in ως και 60 μέρες πριν την πτήση
Που το διάβασες; Δεν πιστεύω να έκανες τον κόπο να διαβασεις το σαιτ της εταιρείας με την οποία πετουσες;

λίγο που το αμέλησα, περνώντας οι μέρες, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού μου ότι θα γίνει στο αεροδρόμιο.
Αν στην άκρη του μυαλού σου είχες πως θα πετουσες business class αυτό σημαίνει πως είναι και αυτό που ισχύει;

κατά την διάρκεια της άφιξης με αφήνουν στην κυριολεξία στον χώρο αφίξεων
Που να σε άφηναν; Είδες τι καλή εταιρεία είναι; Και στο σωστό αεροδρόμιο πάνω απ'όλα!

συμφωνούν μαζί μου
Τι να έκαναν οι άνθρωποι;

Γενικά επειδή έχουμε πολλά στο μυαλό μας, καλό θα είναι να διαβάζουμε τις πληροφορίες που γράφει η εταιρεία στο σαιτ της και στο μειλ της κράτησής μας.Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες τις οποίες στο τέλος τις πληρώνουμε ακριβά.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Χωρίς τύπους σαν τον @origin με τις αστείες δικαιολογίες τους περί σπασμένων οθονών που πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για να κάνουν check-in στο γκισέ μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν μάθει στη ζωή τους να αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους, εμείς οι υπόλοιποι δε θα πετούσαμε με 9 και 99.

Υ.Γ. Ποιος λογικός άνθρωπος προσπαθεί να κοιμηθεί στα 30 λεπτά που διαρκεί η πτήση SKG-ATH;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Υ.Γ. Ποιος λογικός άνθρωπος προσπαθεί να κοιμηθεί στα 30 λεπτά που διαρκεί η πτήση SKG-ATH;
Οποιος θελει. Υπερτατος κριτης εισαι? Οποιος πηγε για δουλειά, ο αυπνος, ο ο ο..

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν είναι επιχείρημα ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί στα 30 λεπτά πτήσης γιατί - μάντεψε - βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο που κάνει θορύβους και κουβαλάει άλλους 188 χριστιανούς, δε βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρά του να βαρέσουν όλοι σιωπητήριο όταν το αεροπλάνο πιάσει ύψος.
Να διαμαρτυρόταν ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί σε πολύωρη πτήση, ότι δηλαδή επί ώρες υπήρχε φασαρία, να το καταλάβω.
Ακόμα και με την 'αγαπημένη' Aegean να πετούσε δε θα μπορούσε να κοιμηθεί λόγω φασαρίας του κέτερινγκ και του πάνω-κάτω των αεροσυνοδών που προσπαθούν να προλάβουν το σέρβις λόγω μικρής διάρκειας πτήσης.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Να διαμαρτυρόταν ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί σε πολύωρη πτήση να το καταλάβω.
Κι αυτές οι πτήσεις κάνουν θορύβους και κουβαλάνε ενδεχομένως ακόμα πιο πολλούς χριστιανούς:D

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κουλ νταουν. Διαμαρτυρηθηκε για τις ανακοινώσεις. Ειπα ν αρχισω να τις μετραω την τριτη σε 70' καθαρα πτησης. Στα πρωτα 25' ειχαν φτασει τις 15,εκτος αυτων ασφαλειας, κυβερνητη εννοειται. Μετα προτιμησα να συμμετεχω σε συζητηση. Πρεπει να εφτασαν χαλαρα τις 30.

panpan

Member

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Είναι η χειρότερη αεροπορική εταιρία μακράν. Επέστρεψα στην Αθήνα από Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα των εορτών, ταξιδεύοντας με Ryanair, για πρώτη και τελευταία φορά. Γνωρίζετε όλοι προφανώς, ότι εκτός από το οξυγόνο όλα τα υπόλοιπα χρεώνονται. Έκλεισα λοιπόν το εισιτήριο 30 περίπου ημέρες νωρίτερα, με κόστος 45 ευρό (με μια αποσκευή.) Κάπου διάβασα ότι θα μπορούσα να κάνω check in ως και 60 μέρες πριν την πτήση αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, έτσι κι'εγώ το άφησα για μετέπειτα. Κατά την διάρκεια μου στην Θεσσαλονίκη είχα ένα ατύχημα, έμεινα χωρίς κινητό διότι μου έσπασε η οθόνη. Είχα στο μυαλό μου να κάνω κάποια στιγμή online check in αλλά λίγο το κινητό, λίγο που το αμέλησα, περνώντας οι μέρες, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού μου ότι θα γίνει στο αεροδρόμιο. Δεν περίμενα να μου ζητήσουν 68 επιπλέον ευρό για να κάνω το check in εκεί. To 95% των αεροπορικών εταιριών δεν χρεώνουν ούτε ένα επιπλέον cent για το check in στο αεροδρόμιο, που είναι βέβαια και αυτονόητο. Απευθύνθηκα σε κάποια υπεύθυνο, δεν κατάφερα βέβαια να βγάλω άκρη. Κατά την διάρκεια της πτήσης έκανα προσπάθειες να κοιμηθώ γιατί ήταν ξημερώματα και είχα κοιμηθεί πολύ λίγες ώρες, δεν τα κατάφερα βέβαια, διότι την μισή διάρκεια της πτήσης άκουγα τον εκφωνητή να προσπαθεί να πουλήσει από φαγητό ως αφορολόγητα. Μετά απ'όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση και κατά την διάρκεια της άφιξης με αφήνουν στην κυριολεξία στον χώρο αφίξεων-αναχωρήσεων των ΑΕΡΟΠΛΆΝΩΝ, που σημαίνει ότι έπρεπε να προχωρήσω 2 περίπου χιλιόμετρα για να φτάσω στην αίθουσα παραλαβή αποσκευών. Επίσης ψάχνοντας να βρω κάποιον εκπρόσωπο στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να εκφράσω τα παράπονα μου, το μόνο που βρήκα ήταν ένα γραφείο με 2 υπαλλήλους να συμφωνούν μαζί μου. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να έρθω σε επαφή με την εταιρία είναι ένα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Ιρλανδία.
Υ.Γ κατά την διάρκεια της πτήσης μην περιμένετε να πιείτε ούτε ένα ποτήρι νερό χωρίς να πληρώσετε.

NEVER AGAIN!!!
Τώρα σοβαρά περιμένεις να πάρει κάποιος στα σοβαρά όσα λες? Έχεις καταλάβει ότι το check in το χρεώθηκες από δική σου αμέλεια? Το λες και μόνος σου. Είσαι σαν να λες ε λίγο το ποτό χτες το βράδυ λίγο το ξενύχτι έχασα την πτήση μου και οι αλητες είχαν το θράσος να με βάλουν να πλήρωσω τα δεκαπλάσια..Δεν πάμε καλά νομίζω. Όποιος είναι φλου καλύτερα να μην πετάει με αεροπλάνο μιας και υπάρχουν αυστηροί όροι. Μετά βγαίνει ο καθένας και κράζει οπου βρει.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τώρα σοβαρά περιμένεις να πάρει κάποιος στα σοβαρά όσα λες?
Ναι, ορισμενα ειναι σοβαρα για αυτο μην κανεις παραθεση σε ολα οσα ειπε. Καποια ειναι σωστοτατες παρατηρησεις που ακομα κ η ιδια η εταιρεια εχει λαβει υποψη. Οι ατελειωτες ανακοινωσεις που ειχε υποσχεθεί να μειωθουν. Ουτε κατα το ελάχιστο δεν το βλεπω. Ισως σε καμια νυχτερινη?
Κ επειτα το θεμα του νερου. Χρεωνεται ακομα κ στο πληρωμα... Ελεος. Ακομα κ σε περιπτωσεις καθυστερησεων δεν προσφέρεται ουτε σταγονα. Απο τη μυγα ξυγκι για τα υπερκερδη.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αυτή τη γκρίνια για το τζάμπα νερό στο αεροπλανο δεν την έχω καταλάβει.
Όταν ταξιδεύουμε με το τρένο η με κάποιο ΚΤΕΛ μας δίνουν δωρεάν νερό; Και μιλάμε για μεγαλύτερα σε χρόνο ταξίδια; Εμ θέλουμε να ταξιδεύουμε με πολύ λίγα χρήματα, εμ τα θέλουμε κι όλα τα άλλα τζάμπα. Βέβαια και κάποιος που αγόρασε εισιτήριο την τελευταία στιγμή κ το ακριβοπλήρωσε πάλι νερό τζάμπα γιοκ
Λογιστικά η παροχή ενός μισολιτρου μπουκαλάκι έχει κάποιο κόστος, δεν θα το προμηθευτεί από κάπου δωρεάν.
Βέβαια αν ήθελαν θα μπορούσαν το μικροτατο αυτό κοστος να το εντάξουν στο κόστος του ναύλου κι αντί να πετάμε με πχ 30€ να πετάμε με 33.
Κατι που συμβαίνει με άλλες εταιρίες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτή τη γκρίνια για το τζάμπα νερό στο αεροπλανο δεν την έχω καταλάβει.
Δεν ζητα κανεις τσαμπα προιον. Ζητα ανθρώπινη αντιμετωπιση. Ακομα κ οι ασθενεις πληρωνουν. Η σε καθυστερησεις οπως ειπα. Κανε μια αναζητηση στο διαδικτυο. Δεν ωφελεί περαιτερω συζητηση αν ο ελεφας ειναι ελεφας.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη