taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Χρησιμοποιείς τόνους και διαλυτικά βλέπω... Τς....Κακή πολιτική, αλ π ε η κοροϊδία? Διαβασες τ ορους τ εισιτηρίου σ?
Χρησιμοποιείς τόνους και διαλυτικά βλέπω... Τς....Κακή πολιτική, αλ π ε η κοροϊδία? Διαβασες τ ορους τ εισιτηρίου σ?
Ενταξει, πλεον εχω στερεψει απο επιχειρηματα... Σαν το περασμενο Σαββατο στη ραφηνα, πλοιο με αναχωρηση 0740 αναχωρει λογω κινησης 0745 και κατι γιαγιαδες που δεν περιμενε το πλοιο τους υπολοιπους της παρεας - οικογενειας φωναζαν στους λιμενικους που καμια υποχρεωση δεν εχουν να "κρατησουν" το πλοιο να περιμενει κοσμο αφ οτου παρελθει η ωρα αναχωρησης "μας κοροιδευετε, κοροιδευετε τον κοσμο, θα παμε στο υπουργειο" κλπ...μας κοροιδευουν μπροστά στα ματια μας!
Μου ξέφυγανΧρησιμοποιείς τόνους και διαλυτικά βλέπω... Τς....
Η εταιρεία πολύ απλά μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι έκανε και πριν χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια που τοποθετούσε τις κοινές κρατήσεις μαζί και όσοι ήθελαν αγόραζαν θέση.Δηλαδή κατά τη γνώμη σου πρέπει να προηγούνται οι κοινές κρατήσεις και οι γονείς-ανήλικοι ακόμα κι αν δεν πληρώσουν θέση και τους ανατεθεί θέση μερικές ώρες πριν την πτήση. Και πώς θα ξέρει τότε η εταιρεία ποιες θέσεις να πουλήσει πιο πριν ώστε να μείνουν σειρές άδειες για να κάτσουν μαζί τα ζευγάρια και οι γονείς-παιδιά; Ή θα πουλάει θέσεις σε μεμονωμένους πελάτες και μετά επειδή η Κίτσα με το Μπάμπη θέλουν να κάθονται δίπλα-δίπλα θα αλλάξει θέσεις σε αυτούς που την έχουν προπληρώσει;
Ενώ το επιχείρημα με τη γιαγιά και τους φίλους που έχασαν το πλοίο είναι λογικό και ίδιο με το πρόβλημα που αναλύουμε!Ενταξει, πλεον εχω στερεψει απο επιχειρηματα... Σαν το περασμενο Σαββατο στη ραφηνα, πλοιο με αναχωρηση 0740 αναχωρει λογω κινησης 0745 και κατι γιαγιαδες που δεν περιμενε το πλοιο τους υπολοιπους της παρεας - οικογενειας φωναζαν στους λιμενικους που καμια υποχρεωση δεν εχουν να "κρατησουν" το πλοιο να περιμενει κοσμο αφ οτου παρελθει η ωρα αναχωρησης "μας κοροιδευετε, κοροιδευετε τον κοσμο, θα παμε στο υπουργειο" κλπ...
Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί στις regulars συνήθως δεν προαγοράζονται θέσεις όταν κλείνεις το εισιτήριο και αρκετοί δεν κάνουν καν web check-in γιατί θα το κάνουν στα γκισέ δωρεάν. Όμως με τις loco που οι θέσεις προαγοράζονται και στα γκισέ η αγορά είναι ακριβότερη, υπάρχει ανταγωνισμός για κενές θέσεις πολύ πριν το web check-in με αποτέλεσμα αν το αφήσεις για την τελευταία στιγμή να κάτσεις ξεχωριστά και να κλαίγεσαι σε φόρουμ.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια που τοποθετούσε τις κοινές κρατήσεις μαζί και όσοι ήθελαν αγόραζαν θέση.
Ποιες regulars; Για την ίδια την Ryanair μιλάω και τι έκανε μέχρι πριν λίγο καιρό.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί στις regulars συνήθως δεν προαγοράζονται θέσεις όταν κλείνεις το εισιτήριο και αρκετοί δεν κάνουν καν web check-in γιατί θα το κάνουν στα γκισέ δωρεάν. Όμως με τις loco που οι θέσεις προαγοράζονται και στα γκισέ η αγορά είναι ακριβότερη, υπάρχει ανταγωνισμός για κενές θέσεις πολύ πριν το web check-in με αποτέλεσμα αν το αφήσεις για την τελευταία στιγμή να κάτσεις ξεχωριστά και να κλαίγεσαι σε φόρουμ.
Πραγμα που μεχρι τωρα δν τυρουνταν! Αυτο λεμε.. Προσωπικά ουτε μου ειχε τυχει ουτε ειχα ακουσει κατι! Η κοροϊδία που ανεφερα δεν ηταν στο οτι με κοροιδεψαν και δεν μου ειπαν οτι μπορει να κατσω χωριστα με την παρεα μου!! Αλλα στο οτι ενω μέχρι τωρα δεν τηρούνταν ο ορος αυτος ξαφνικα βλεπω οτι καθομαι εχω στην σειρα 3 και ο αλλος στην 23!! Ε συγνωμη αλλα είναι τουλάχιστον απαραδεκτο απο τη στιγμη που οι θέσεις είναι άδειες διπλα μας.Ρε άνθρωπε όσο ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει πιθανότητα να κάτσει χωριστά, προαγοράζει θέσεις με αποτέλεσμα να μειώνονται οι διαθέσιμες θέσεις στο web check-in και να αυξάνεται η πιθανότητα να κάτσεις χωριστά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Ρε άνθρωπε αυτό το ξέρω, προφανώς και το κάνει για το κέρδος. Πριν λίγο ρώτησες τι προτείνω να κάνει η εταιρεία σου απάντησα να συνεχίσει αυτό που έκανε μέχρι τώρα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Ρε άνθρωπε όσο ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει πιθανότητα να κάτσει χωριστά, προαγοράζει θέσεις με αποτέλεσμα να μειώνονται οι διαθέσιμες θέσεις στο web check-in και να αυξάνεται η πιθανότητα να κάτσεις χωριστά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Πέρισυ η Ryanair είχε 117,000,000 επιβάτες και κοντά στα $2,000,000,000 ancillary revenues. Δηλ. κάθε επιβάτης αγόρασε κατά μέσο όρο έξτρα υπηρεσίες πέραν του εισιτηρίου αξίας περίπου 17 ευρώ. Προφανώς αρκετοί αγοράζουν και θέσεις και αποσκευές και άλλες υπηρεσίες, γιατί λοιπόν σου κάνει εντύπωση που κάθεσαι χωριστά αν δε θες να πληρώσεις;
Ναι θεωρώ ότι ακόμα κι αν έχεις κοινή κράτηση, δε θα πρέπει να έχεις προτεραιότητα στην επιλογή θέσης σε σχέση με αυτόν που ταξιδεύει μόνος. Γιατί αν σε κράτηση 2 ατόμων η εταιρεία πρέπει να σε βάλει δίπλα-δίπλα έχεις ήδη πάρει μια πιο προνομιακή θέση (είτε παράθυρο είτε διάδρομο) σε σχέση με κάποιον που ταξιδεύει μόνος και έχει μία στις τρεις πιθανότητες να κάτσει κέντρο. Δε συμφωνείς ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τους ίδιους όρους να έχουν την ίδια πιθανότητα να πάρουν καλή ή κακή θέση;Ούτε γούστα είναι να θες σε κοινή κράτηση να καθίσεις μαζί με την παρέα σου, δηλαδή εκεί έχουμε καταντήσει, να γράφεις κάτι λογικό και να σου τη λένε πως βγάζεις γούστα.