jimp
Member
Εντάξει βρε παιδιά, ας μην διαμαρτυρόμαστε για τίποτα. Επειδή κάνει η μία εταιρεία τη βλακεία πρέπει να λέμε ευχαριστώ που το κάνει και μία Legacy όπως η British και να μην διαμαρτυρηθούμε ποτέ, ούτε καν να λέμε κάτι το αρνητικό.
Αν και η British δεν χρεώνει 48 ώρες πριν την πτήση και σε βάζει σε διπλανές θέσεις εφόσον υπάρχει κοινή κράτηση, το οποίο είναι και το ζητούμενο της συζήτησης.
Και στο κάτω κάτω αν η πτήση είναι μικρή, μισή, μία ωρα τι την πειράζει την εταιρεία να βάλει τον κόσμο, μαζί;
Αυτό, είτε είναι Legacy είτε Low cost, στο χωριό μου το λένε ''βγάζω από το μύγα ξύγκι''.
Καλά θα μου πει κάποιος εδώ έχει φτάσει εταιρεία να χρεώνει την επιλογή θέσης στην μπιζνες, η οικονομική με Ryanair σε πείραξε;
Αν και η British δεν χρεώνει 48 ώρες πριν την πτήση και σε βάζει σε διπλανές θέσεις εφόσον υπάρχει κοινή κράτηση, το οποίο είναι και το ζητούμενο της συζήτησης.
117 εκατ επιβάτες μετέφερε το 2016, 101 το 2015, 81 το 2014, δεν είναι πως βαρούσε μύγες και έψαχνε πελάτες.Ποιο είναι το απαράδεκτο; Αυτό πληρώνεις, αυτό παίρνεις. Πριν ένα χρόνο σου κάνανε χάρη, για να σε πιάσουνε πελάτη.
Αν η πτήση έχει 100 ευρώ έχουμε δικαιώματα; Αν μία εταιρεία σαν την British που περιγράφει ο North66, που δεν είναι Low cost, έχουμε δικαίωμα να μπορούμε να καθίσουμε μαζί;Οταν επιλεγουμε loco συμβιβαζομαστε κ με καποια πραματα. Δε μπορει να ταξιδευουμε τζαμπα κ να απαιτουμε κ δικαιωματα... αλλη φορα με 2 ευρω μπορειτς να καθεστε ολοι διπλα. Και στο κατω κατω αν η πτηση ειναι μικρη, μιση, μια ωρα τι θα γινει να κατσετε χωριστα για λιγο;
Και στο κάτω κάτω αν η πτήση είναι μικρή, μισή, μία ωρα τι την πειράζει την εταιρεία να βάλει τον κόσμο, μαζί;
Αυτό, είτε είναι Legacy είτε Low cost, στο χωριό μου το λένε ''βγάζω από το μύγα ξύγκι''.
Καλά θα μου πει κάποιος εδώ έχει φτάσει εταιρεία να χρεώνει την επιλογή θέσης στην μπιζνες, η οικονομική με Ryanair σε πείραξε;