Ποιά η γνώμη σας για τα Hostels?

konv

Member
Αν είναι αυτό που νομίζω, δηλαδή δίπλα στον Hauptbahnhof, σε 3 ορόφους ενός παλιού κτηρίου, δεν θα σου το συνιστούσα.
Στη Φραγκφούρτη απέφυγε την περιοχή του κεντρικού σταθμού όχι μόνο λόγω της Rotlichtmilieu ("κόκκινα φανάρια") στους γύρω δρόμους. Η καλύτερη λύση φθηνής διαμονής είναι το Jugendherberge Frankfurt στις όχθες του Μάιν, πεντακάθαρο, χωρίς όρια ηλικίας, με ωραία 2κλινα, με καλό πρωινό και καλές παρέες. Τα βράδια γίνεται χαμός με τα πάρτυ κάτω από τη γέφυρα του ποταμού στο γκαζόν, ενώ η Παλιά Πόλη είναι στο 10λεπτο!
Aυτό που έχεις κατα νου είναι...
Αν τα αρνητικά του είναι η περιοχή μόνο, αυτό παλευεται διότι είναι δίπλα στον κεντρικό σταθμό.
Παρεπιπτόντως έχει μείνει κανείς στο FRANKFURT HOSTEL;

Aυτό που έχεις κατα νου είναι...
Αν τα αρνητικά του είναι η περιοχή μόνο, αυτό παλευεται διότι είναι δίπλα στον κεντρικό σταθμό.
Παρεπιπτόντως έχει μείνει κανείς στο FRANKFURT HOSTEL;
Δεν είναι μόνο η περιοχή του Hauptbahnhof, έμεινα εκεί ένα βράδυ και δεν μου άρεσαν τα δωμάτια, ούτε το πρωινό τους. Γιαυτό πήγα τις άλλες μέρες στο Jugendherberge.
Καλά όπου και να μείνεις, η Φραγκφούρτη είναι υπέροχη@!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Τα δίκλινα δωμάτια στις πανσιόν ή στα φθηνά ξενοδοχεία του ενός αστέρα είναι συνήθως αχούρια όπου συχνάζουν παπούδες ή ματζίριδες που θα τους συναντάς κάθε πρωί στο πρωινό αν υπάρχει και αυτό.
Τα δίκλινα στα Hostel όμως έχουν άλλο αέρα, συναντάς νέο κόσμο, μπορείς να φτιάξεις καφε, να μιλήσεις με ταξιδιώτες από άλλα μέρη, να μαγειρέψεις, να δεις ταινίες, να ψήσεις. Νιώθεις σαν στο σπίτι σου, αυτό θα πει Hostel!
Δεν είναι τυχαίο πως δεν συναντάς εκεί ποτέ Έλληνες!
Γιαυτό εγώ επιλέγω τα Hostel.
Αν νομίζεις ότι στα ξενοδοχεία μένουν μόνο γέροι, γιατί οι νέοι μένουν μόνο στα χόστελ μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει.
όπως και να 'χει όμως, αν ενδιαφέρεσαι για ερωτικές σχέσεις καλώς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω πού το κακό στο να γνωρίσεις έναν γέρο. Πολλές φορές μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα η παρέα μαζί του απ' ό,τι με έναν νέο.
Όσο για τους "ματζίριδες" δεν ήξερα τι σημαίνουν, αλλά από μια αναζήτηση στο γκουγκλ βρήκα ότι σημαίνει μετανάστης. Έχεις πρόβλημα και με αυτούς, εκτός από τους γέρους; Ή μήπως στα χόστελ ελέγχεται η καθαρότητα της φυλής;

Αν νομίζεις ότι στα ξενοδοχεία μένουν μόνο γέροι, γιατί οι νέοι μένουν μόνο στα χόστελ μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει.
όπως και να 'χει όμως, αν ενδιαφέρεσαι για ερωτικές σχέσεις καλώς. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω πού το κακό στο να γνωρίσεις έναν γέρο. Πολλές φορές μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα η παρέα μαζί του απ' ό,τι με έναν νέο.
Όσο για τους "ματζίριδες" δεν ήξερα τι σημαίνουν, αλλά από μια αναζήτηση στο γκουγκλ βρήκα ότι σημαίνει μετανάστης. Έχεις πρόβλημα και με αυτούς, εκτός από τους γέρους; Ή μήπως στα χόστελ ελέγχεται η καθαρότητα της φυλής;
Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα. Ξαναδιάβασέ τα και άσε μας να περνάμε καλά στα ταξίδια μας.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπα. Ξαναδιάβασέ τα και άσε μας να περνάμε καλά στα ταξίδια μας.
Κλασική πιπίλα όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε. Δε θα τα ξαναδιαβάσω, έβγαλα ήδη το συμπέρασμά μου.
Να περνάς καλά στα ταξίδια σου σ'το εύχομαι ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως απ' το αν συμπαθιόμαστε ή όχι.

Κλασική πιπίλα όταν δεν έχουμε κάτι να πούμε. Δε θα τα ξαναδιαβάσω, έβγαλα ήδη το συμπέρασμά μου.
Να περνάς καλά στα ταξίδια σου σ'το εύχομαι ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως απ' το αν συμπαθιόμαστε ή όχι.
Λάθος συμπεράσματα βγάζεις, δεν πειράζει, σιγά σιγά θα μάθεις να κρίνεις... Ξαναδιάβασέ τα πάντως και θα δεις.

Borealis

Member
Άσχετο, ματζίρης στα ελληνικά είναι ο μίζερος, ο κακόμοιρος, ο τσιγγούνης και γενικά κάθε δυστυχισμενος. Στα Τουρκικά νομίζω είναι μετανάστης.

Άσχετο, ματζίρης στα ελληνικά είναι ο μίζερος, ο κακόμοιρος, ο τσιγγούνης και γενικά κάθε δυστυχισμενος. Στα Τουρκικά νομίζω είναι μετανάστης.
Εννοούσα μάλλον την ελληνική απόδοση και σε καμία περίπτωση την τουρική. Και με μίζερους δεν μαρέσει να έχω κοινή διαμονή. Νομίζω ότι εδώ θα συμφωνήσουμε όλοι.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εννοούσα μάλλον την ελληνική απόδοση και σε καμία περίπτωση την τουρική. Και με μίζερους δεν μαρέσει να έχω κοινή διαμονή. Νομίζω ότι εδώ θα συμφωνήσουμε όλοι.
Αχ μη το λες, είναι μερικοί που γουστάρουν τη μιζέρια, τη βρίσκουνε να μιζεριάζουν. Αίσχος !!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως, μακαρι να κανω λαθος, αλλα απο αυτα που γραφεις κι εσυ λιγο ματζιρης μου φαινεσαι...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αχ για πες, σαν τι ;;;

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Κανά χρήσιμο πράγμα δεν ξέρεις να γράψεις εσύ, όλο πετάγεσαι σαν να μην πω τι...
Η μεγαλύτερη κατίνα έχεις γίνει πιά, έλεος@ Γράψε κάτι της προκοπής!
look who's talking!!

μην πειραζετε τον τριπακια! ειναι αβατο!!!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh