turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
προτεινω ολοι να δειτε το Hostel I & II για να ηρεμησετε
Δεν ξέρω σε πόσα Hostel έχεις πάει αλλά δεν νομίζω ότι έχεις γνωρίσει αυτόματα όλον τον κόσμο επειδή είναι "της ίδιας ομάδας". Την οποία όμως ομάδα περιγράφεις πολύ εύστοχα. Κριτική στο δυτικό τρόπο ζωής με το iphone στην τσέπη. Έτσι είμαι και εγώ. Δεν μαρέσει ο καπιταλισμός και απευχθάνομαι τη χλίδα. Γιαυτό και προτιμώ το χαμηλό κόστος παντού. Έτσι, μαγκιά μου.Αυτό που με έχει ενοχλήσει σε αυτή τη συζήτηση (και όχι μόνο) είναι το θέμα κοινωνικότητας των hostel. Φυσικά είναι παραμύθι. Τα hostels σε γενικότερες γραμμές απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Μία ομάδα ανθρώπων τους οποίους αν έχεις συναντήσει μια φόρα έναν από αυτούς τότε τους έχεις γνωρίσει όλους...
Φασολια ΚαστοριαςΑχ για πες, σαν τι ;;;
Θυμάσαι πως λέγεται αυτό το Hostel στην Ισλανδία; Ήταν κοντά στην προκυμαία του λιμανιού στο Ρέικιαβικ;Γενικα τα προτιμω λογω τιμης(στην Ισλανδια ειχα δωσει για χοστελ οσο εχει ενα δικλινο φουλ season στη καλντερα της Σαντορινης!) και ηλικιας αν και δεν φανταζομαι τον εαυτο μου να φτασω 30 χρονων και να μενω σε χοστελ!
γιατι; εγω 36 ειμαι και αν βρω κανα hostel της προκοπης και ειμαι σε οικονομικες δυσκολιες κλπ θα παω να μεινω....Καλα,προφανως και σε καμια περιπτωση στα χοστελ δεν μενουν μονο τα δεκαοχταχρονα που λετε παραπανω.Εχω γνωρισει μεχρι και μια πολυ ενδιαφερουσα η αληθεια ειναι γιαγια που ταξιδευε μονη της αφου ο παππους ειχε πεθανει ενα χρονο πριν απο οτι μου ειπε.Αυτο σε ενα χοστελ στο Βιετναμ,στο Hue νομιζω..
Επισης η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να γνωρισεις κοσμο αμα ταξιδευεις μονος σου κυριως,σε αντιθεση με τα ξενοδοχεια στα οποια τουλαχιστον εμενα μου ειναι πιο δυσκολο,στον ανθρωπο βεβαια ειναι αυτο.
Γενικα τα προτιμω λογω τιμης(στην Ισλανδια ειχα δωσει για χοστελ οσο εχει ενα δικλινο φουλ season στη καλντερα της Σαντορινης!) και ηλικιας αν και δεν φανταζομαι τον εαυτο μου να φτασω 30 χρονων και να μενω σε χοστελ!
Να σου πω, και εγώ φτάνω στα 31, δες αυτό: www.wombats-hostels.comσεβαστη καθε γνωμη αλλα στην προσπαθεια μας να υπερασπιστουμε τη γνωμη μας ας μη λεμε οτι να ναι..
κοιτα εισαι ψαγμενος στο θεμα και αυτο δεν μπορει να στο αμφισβιτησει κανεις..η διαφορα ειναι οτι εγω δεν κανω ταξιδια μονος.δεν ειμαι αυτης της νοοτροπιας.μπραβο σου που μπορεις και τα κανεις..Να σου πω, και εγώ φτάνω στα 31, δες αυτό: www.wombats-hostels.com
Θα έμενες σε κάτι τέτοιο; Πού θα πέρναγες καλύτερα αν πήγαινες π.χ. μόνος στο Βερολίνο; Σε Hotel ή σε Hostel;
Έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό για Λονδίνο?Να σου πω, και εγώ φτάνω στα 31, δες αυτό: www.wombats-hostels.com
Θα έμενες σε κάτι τέτοιο; Πού θα πέρναγες καλύτερα αν πήγαινες π.χ. μόνος στο Βερολίνο; Σε Hotel ή σε Hostel;
Απο προσωπική εμπειρία ...κ αφού αποφάσισα να δίνω 2-3 μισθούς μου το χρόνο στα ταξίδια κατέληξα στο να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα κ ας θυσιάσω κάτι έστω κ σπουδαίο απο τη χλύδα της διαμονής.δεν φανταζομαι τον εαυτο μου να φτασω 30 χρονων και να μενω σε χοστελ!