Ποιά η γνώμη σας για τα Hostels?

.αρκει να εχεις παντα το νου σου οταν μενεις μαζι με αλλους.
Τί να έχεις το νου σου;;; Να μην σε βιάσουν το βράδυ;;;; Τί ακούω πρωί-πρωί;;; Μα στο χόστελ πας για να γνωρίσεις κόσμο και να μην νοιάζεσαι που έχεις παρατηρήσει το σάκο σου, τον οδηγό σου, τις πετσέτες σου, όχι να φυλάς σκοπιά... Αυτή τη διαφορά δεν μπορείς να καταλάβεις φίλε, μου θέλεις και χόστελ...

konv

Member
Παιδιά να κλείσω σ'αυτό εδώ για 4 βράδια που θα είμαστε Φρανκφούρτη; (Ζευγάρι)
Μου φαίνεται καλό αν και δεν έχω βρει πουθενά πληροφορίες για τουαλέτα σε 2κλινο.
Ποια η γνώμη σας; Τι να προσέξω;
Ευχαριστώ.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Μου συνέβη κάτι ασυνηθιστο...κ πικαντικο...
Σε μια στιγμη αδυναμιας ειπα δε βαριεσαι ας κλεισω σε mixed room μιας κ βολευε πολυ το συγκεκριμένο hostel..μια βραδια ειναι θα περασει...

Αφού ολοκληρωσα την κρατηση ειδα οτι ειναι gay friendly, επομένως και σε female room να εκλεινα ίσως να υπηρχε θεματακι :D
Δεν έχω κανένα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους αρκεί να έχουν κοντα τα χέρια τους :D υπάρχει σοβαρο ενδεχομενο να δουν τα πορτοκαλοκοκκινα ματακια μου σημεια κ τερατα? :shock:
τελικα θα δωσω κατι παραπανω....καμια 100 ευρω :shock: δηλαδη να πάω σε ξενοδοχείο :cool:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τί να έχεις το νου σου;;; Να μην σε βιάσουν το βράδυ;;;; Τί ακούω πρωί-πρωί;;; Μα στο χόστελ πας για να γνωρίσεις κόσμο και να μην νοιάζεσαι που έχεις παρατηρήσει το σάκο σου, τον οδηγό σου, τις πετσέτες σου, όχι να φυλάς σκοπιά... Αυτή τη διαφορά δεν μπορείς να καταλάβεις φίλε, μου θέλεις και χόστελ...
Το ότι είναι gay friendly, δεν σημαίνει πως είναι άντρο ακολασίας. Απλά στη reception δεν σχολιάζουν όταν έρχονται δύο αγόρια ή δύο κορίτσια. Αυτό είναι το περιβόητο "gay friendly" που διάβασες...
Με τέτοια μυαλά κάτσε καλύτερα στην Αθήνα να απολαύσεις τον Άνθιμο.
Το ότι κάποιος δεν γνωρίζει πολλά για τα hostel και την φιλοσοφία τους δε νομίζω ότι τον κάνει αντικείμενο ειρωνίας και απαξίωσης. Ούτε μπορείς να καταλάβεις από 2 αράδες που έγραψε πόσο προοδευτικός ή συντηρητικός είναι σαν άνθρωπος (εκτός κι αν πρόκειται για άτομα που γνωρίζεις προσωπικά, οπότε πάσο). Θα μπορούσες να μεταδώσεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο με πιο ευγενικό τρόπο.

konv

Member
http://www.frankfurt-hostel.com/en/

Παιδιά να κλείσω σ'αυτό εδώ Welcome to Frankfurt! - για 4 βράδια που θα είμαστε Φρανκφούρτη; (Ζευγάρι)
Μου φαίνεται καλό αν και δεν έχω βρει πουθενά πληροφορίες για τουαλέτα σε 2κλινο.
Ποια η γνώμη σας; Τι να προσέξω;
Ευχαριστώ.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Το ότι είναι gay friendly, δεν σημαίνει πως είναι άντρο ακολασίας. Απλά στη reception δεν σχολιάζουν όταν έρχονται δύο αγόρια ή δύο κορίτσια. Αυτό είναι το περιβόητο "gay friendly" που διάβασες...
Με τέτοια μυαλά κάτσε καλύτερα στην Αθήνα να απολαύσεις τον Άνθιμο.
Ήμουν σαφής στο προηγούμενο post μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους, παρά μόνο αν το κρεβάτι τους είναι πάνω απο το δικό μου ή αριστερά ή δεξιά! :D

Όσο για το τελευταίο σχόλιο σου...θα αδιαφορήσω, μην το εκλάβεις σαν αδυναμία αλλά ως ανωτερότητα :cool: κ κόψε τις προσωπικές επιθέσεις γιατί με ευλάβια καθημερινά αποδεικνύεις το nickname σου...Είναι κρίμα γιατί έχεις πολλές εμπειρίες να μοιραστείς μαζί μας κ να μας κάνεις καλύτερους ταξιδευτές ;)

Ήμουν σαφής στο προηγούμενο post μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους, παρά μόνο αν το κρεβάτι τους είναι πάνω απο το δικό μου ή αριστερά ή δεξιά! :D

Όσο για το τελευταίο σχόλιο σου...θα αδιαφορήσω, μην το εκλάβεις σαν αδυναμία αλλά ως ανωτερότητα :cool: κ κόψε τις προσωπικές επιθέσεις γιατί με ευλάβια καθημερινά αποδεικνύεις το nickname σου...Είναι κρίμα γιατί έχεις πολλές εμπειρίες να μοιραστείς μαζί μας κ να μας κάνεις καλύτερους ταξιδευτές ;)
Νένα, δεν ήθελα να σου επιτεθώ προσωπικά απλά δεν μπορώ να μην παίρνω θέση όταν βλέπω να διατυπώνεται τόσο συντηρητικές/ρατσιστικές απόψεις. Σέβομαι την ιδιότητά σου ως μέλος εδώ αλλά επιμένω πως ακόμη και αν είσαι εσύ στο "κάτω κρεβάτι" δεν κινδυνεύεις από κανέναν. Αν πάλι νιώθεις κίνδυνο καλύτερα να μείνεις σε ξενοδοχείο.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού!Ίσα ίσα που τους παραδέχομαι για την ειλικρίνεια τους απέναντι στον εαυτό κ τα θέλω τους! Τη στιγμή που πολλοί άνθρωποι σήμερα ζούνε πίσω απο προσωπεία, κομπλεξικισμούς κ την αστείρευτη δύναμη του "δήθεν" οι περισσότεροι έχουν το θάρρος να δηλώνονται!

Είναι όμως θέμα αισθητικής κ δικών μου πιστεύω!κ ένα ζευγάρι κανονικό να ήταν δεν θα μου άρεσε!Να κρατάω φανάρι?Ή να μασουλάω τσιπς παρακολουθώντας (χμ, το ξανασκέφτηκα, άλλαξα γνώμη θα πάω :haha::haha: )

Ένα βράδυ είναι θα περάσει αλλά έστω αυτό το βράδυ γιατί να αγχώνομαι κ να πηγαίνω τοίχο τοίχο ? :D

Είναι όμως θέμα αισθητικής κ δικών μου πιστεύω!κ ένα ζευγάρι κανονικό να ήταν δεν θα μου άρεσε!Να κρατάω φανάρι?Ή να μασουλάω τσιπς παρακολουθώντας (χμ, το ξανασκέφτηκα, άλλαξα γνώμη θα πάω :haha::haha: )
Ένα βράδυ είναι θα περάσει αλλά έστω αυτό το βράδυ γιατί να αγχώνομαι κ να πηγαίνω τοίχο τοίχο ? :D
Καλά τώρα σοβαρά, πιστεύεις ότι θα σε ανάγκαζε κανείς να κάνεις κάτι που δεν θέλεις σε ένα χόστελ τουριστών;;; Σαν να φοβάσαι τα gay άτομα ή νομίζω;;;

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
όχι.
Εσυ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι?:D

Παιδιά να κλείσω σ'αυτό εδώ Welcome to Frankfurt! - για 4 βράδια που θα είμαστε Φρανκφούρτη; (Ζευγάρι)
Μου φαίνεται καλό αν και δεν έχω βρει πουθενά πληροφορίες για τουαλέτα σε 2κλινο. Ποια η γνώμη σας; Τι να προσέξω;
Ευχαριστώ.
Αν είναι αυτό που νομίζω, δηλαδή δίπλα στον Hauptbahnhof, σε 3 ορόφους ενός παλιού κτηρίου, δεν θα σου το συνιστούσα.
Στη Φραγκφούρτη απέφυγε την περιοχή του κεντρικού σταθμού όχι μόνο λόγω της Rotlichtmilieu ("κόκκινα φανάρια") στους γύρω δρόμους. Η καλύτερη λύση φθηνής διαμονής είναι το Jugendherberge Frankfurt στις όχθες του Μάιν, πεντακάθαρο, χωρίς όρια ηλικίας, με ωραία 2κλινα, με καλό πρωινό και καλές παρέες. Τα βράδια γίνεται χαμός με τα πάρτυ κάτω από τη γέφυρα του ποταμού στο γκαζόν, ενώ η Παλιά Πόλη είναι στο 10λεπτο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom