Ποδηλάτης - Δολοφόνος

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εσύ δεν κατάλαβα πού διαφωνείς σ'αυτό που έγραψα. Είχες διαβάσει σε τι αναφερόμουν πριν σχολιάσεις;
Διάβασα τι γράφεις και διαφωνώ στον πώς το γράφεις: τα ίδια πράγματα θα μπορούσες να τα πεις με περισσότερη ευγένεια. Προτίμησες, χωρίς να προκληθείς από την Dim Kyr να απαντήσεις με ένα χονδροειδή και άγαρμπο τρόπο, στα όρια της αγένειας.

Από εκεί και πέρα ανετρεξα στο άρθρο 2 του ΚΟΚ και διαβάσα τους ορισμούς που δίνει ο νόμος για το τί είναι αυτοκινητόδρομος και τι είναι οδός ταχείας κυκλοφορίας: σε τίποτε οι ορισμοί αυτοί δε μου θύμισαν αυτό που εγώ θυμάμαι ως δρόμο για την Ε.Ο Πατρών-Κορίνθου.
Υπάρχει βέβαια η περίπτωση ο δρόμος αυτός να έχει κτισθεί και να έχει τελειοποιηθεί , οπότε και πάω πάσο. Αλλά την τελευταία φορά δε θυμάμαι να είχε χωριστά οδοστρώματα για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας και τα οποία να χωρίζονται μεταξύ τους με διαχωριστικές νησίδες (γιατί αλλιώς δε θα είχε συμβεί το πολύνεκρο που έγινε μπροστά μου) και δεν θυμάμαι όμως καθόλου αν συναντάται ισόπεδα με άλλη οδό, μονοπάτι, σιδηρόδρομο ή τροχιοδρομική γραμμή, γιατί κάτι τέτοιο ρητά δεν προβλέται στον ορισμό του νόμου. Να μη συνεχίσω με τον ορισμό της οδού ταχείας κυκλοφορίας, γιατί αυτό και αν είναι μακρινό όνειρο.
Επομένως ο δρόμος, αυτός δεν πάει να τον χαρακτηρίζει όπως θέλει ο εκάστοτε υπουργός, δε σημαίνει κιόλας οτι είναι Εθνική Οδός σύμφωνα με τις επιταγές του ΚΟΚ, όπως ακριβώς τα αρνίσια παϊδάκια δεν μεταμορφωνόντουσαν σε ψάρι μετά το βάφτισμα που τους έριχναν οι μοναχοί τον μεσαίωνα!
Αν θέλεις μπορώ να ανατρέξω και στην νομοθεσία της Ευρωπαίκής Ένωσης για το τι θεωρείται Εθνική Οδός και τι Οδός Ταχείας Κυκλοφορίας. Δε φαντάζομαι όμως οτι οι προδιαγραφές τους θα είναι λιγότερες.
Από εκεί και έπειτα σαφώς εννοείται οτι θεωρώ αυτόν τον δρόμο καρμανιόλα για όλους: είτε οδηγούν αυτοκίνητα, είτε μηχανές, είτε ποδήλατα, είτε πηγαίνουν ποδαράτοι.
Όποιος μπορεί, ας τον αποφεύγει. Οι υπόλοιποι...ο Θεός βοηθός!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom