Jumairah beach με θέα το Burj al Arab και αν έχετε την ευκαιρία να το επισκεφτείτε μην το χασετε είναι μαγικάΠαιδια ευχαριστώ πολύ!!! Θα τα προτιμησουμε, αν ειναι κατι σαν το ενυδρειο της Βαρκελωνης ή καλύτερο σίγουρα αξίζει τον κόπο....Από παραλία που να παμε;;;;
Κοιταξε αν μείνεις γύρω από το dubai mall είναι κανένα 20’ με ταξι, οπως σου ειπα και πιο πριν το ταξι εκεί είναι φθηνόO.k. και πως πας εκει ;;;
Δεν θα σου πρότεινα αυτές τις περιοχές αν και το dubai είναι ένα απόλυτα ασφαλές μέρος σ’αυτές τις περιοχές έχει πολύ πακισταν πάντως όπου κ αν κλείσεις θα κοιτάξεις να είναι 4 ή 5 αστέρια όχι πιο κάτωΟ.κ. Απλα εκει εχω βρει μονο αυτο το πρωτο που ειχα αναφερει....ειναι ακριβοτερα !!! Στην περιοχη deira ή στο bur dubai εχει πολλα
Δηλαδή?Δεν θα σου πρότεινα αυτές τις περιοχές αν και το dubai είναι ένα απόλυτα ασφαλές μέρος σ’αυτές τις περιοχές έχει πολύ πακισταν πάντως όπου κ αν κλείσεις θα κοιτάξεις να είναι 4 ή 5 αστέρια όχι πιο κάτω
Δηλαδή ως προς τι;Δηλαδή?
Κοίταξε από κάθε ξενοδοχείο έχει συγκεκριμένες ώρες που περνάει mini bus και πηγαίνεις στα κεντρικά σημεία της πόλης ... Εγω έχω πάει 3 φορές και οι μετακινήσεις μου ήταν με ταξί .. Το safari το κλεινεις από το ξενοδοχείο οπότε περνάνε κ σε παίρνουν κ σε γυρίζουν πίσω , επισης για το dubai mall εχει το λεωφορειακι που περναει συγκεκριμρνες ωρες κ μπορείς να πας.. Τώρα όσον αφορά την άλλη πλευρα στην παραλία αν δν θέλεις ταξί υπάρχει πάλι η δυνατότητα να πας κέντρο κ απο εκεί έχει διάφορα μέσα μεταφοράς που μπορείς να βρειςΩς την τοποθεσια, να ειναι κεντρικα και ωραια...