Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο θέμα, για ταξίδι στο αμπου νταμπυ και θέλω να μάθω τελικά με τα φάρμακα τι γίνεται. Και γω ακριβώς την ίδια περίπτωση κανά ντεπόν σιμέκο σπρέυ για την μύτη και κάνα ζάναξ για το άγχος του ταξιδιού σε περίπτωση που χρειαστεί. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση και που μπορούμε να απευθυνθούμε για υπεύθυνη απάντηση ώστε να είμαστε καλλυμένοι σε περίπτωση που γίνει κάτι.
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο θέμα, για ταξίδι στο αμπου νταμπυ και θέλω να μάθω τελικά με τα φάρμακα τι γίνεται. Και γω ακριβώς την ίδια περίπτωση κανά ντεπόν σιμέκο σπρέυ για την μύτη και κάνα ζάναξ για το άγχος του ταξιδιού σε περίπτωση που χρειαστεί. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση και που μπορούμε να απευθυνθούμε για υπεύθυνη απάντηση ώστε να είμαστε καλλυμένοι σε περίπτωση που γίνει κάτι.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα,
προφανως δεν θα εχεις θεμα με το ντεπον και ενα simeco.
To xanax ομως θεωρεται κοκκινη συνταγη και πρεπει για μενα να σαι σιγουρος να εχεις συνταγογραφηση απο γιατρο και στα αγγλικα γραμμενη για να σαι καλυμμενος.
Παρολα αυτα εγω αυτο που εκανα ηταν να παρω την πρεσβεια των Εμιρατων της Αθηνας τηλεφωνο και τους ρωτησα οτι απορια ειχα .

Ειχα ακουσει τα τερατα ποσο αυστηροι ειναι ,για φυλακισεις τουριστων και διαφορα τετοια ωραια.
Η δικη μου εμπειρια ειναι οτι ολα αυτα ειναι υπερβολεςδεν βιωσα τιπορα απο ολα αυτα,η χωρα ειναι απο τις πιο φιλικες στον τουρισμο ,δεν μου εψαξε καν την βαλιτσα περα του τυπικου σκαναρισματος και ηταν υποθεση ενος λεπτου,μεχρι να σφραγισει διαβατηριο και να μου πει welcome to UAE.

Εγω ψιλοπαρανομησα παντως και ειχα ενα 1-2 χαλαρωτικο χυμα στο πορτοφολι ,δεν ειδε και μου πε κανεις τιποτα ,παρα ολα αυτα ειναι δικες μου εμπειριες μην σε παρω στο λαιμο μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom