• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα,
απο οτι ψιλοκαταλαβα ισχυει οτι στο Ντουμπαι και στο Αμπου Νταμπι πρεπει να εχεις πιστωτικη καρτα υποχρεωτικα στο ξενοδοχειο για να δεχτουν την διαμονη και αν δεν εχεις θα εχεις προβλημα εκει?Εγω προσωπικα το μονο που εχω ειναι η visa depit card της Πειραιως μου που θα κανω και την κρατηση και ειναι μονη καρτα μαζι με την revolut που εχω.

Επόμενο Ταξίδι
Περού-Σβάλμπαρτ
Καλησπερα,
απο οτι ψιλοκαταλαβα ισχυει οτι στο Ντουμπαι και στο Αμπου Νταμπι πρεπει να εχεις πιστωτικη καρτα υποχρεωτικα στο ξενοδοχειο για να δεχτουν την διαμονη και αν δεν εχεις θα εχεις προβλημα εκει?Εγω προσωπικα το μονο που εχω ειναι η visa depit card της Πειραιως μου που θα κανω και την κρατηση και ειναι μονη καρτα μαζι με την revolut που εχω.
Έγω στο Ντουμπάι και στο Αμπού Ντάμπι τον Νοέμβριο που είχα πάει πλήρωσα με revolut στο ξενοδοχείο. Μάλιστα στο Ντουμπάι είχα κάνει κράτηση με booking όπου είχα συνδέση την χρεωστική κάρτα της eurobank και όταν έφτασα έκει τους είπα να το αλλάξουν και πλήρωσα με Revolut.

maria91

Member
Ερωτηση κρισεως!γνωριζει κανεις αν πρεπει να εκδωσουμε βιζα για επισκεψη 5 ημερων σε Αμπου Νταμπι και Μπαχρεϊν?και αν ναι σε τι κοστος ειναι?

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Πριν 12 χρόνια που πήγα Μπαχρέιν η βίζα εκδιδόταν επί τόπου στο αεροδρόμιο της Μανάμα με κόστος 5 δηνάρια – κάπου 10€.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Καλησπέρα! Μιας και ήρθε η ώρα να κλείσω το ξενοδοχείο, ποιο θα προτείνατε από τα 3, ως προς την τοποθεσία..
https://www.booking.com/Share-jNCkAx
https://www.booking.com/Share-7DmvPD

https://www.booking.com/Share-gZDDaW
Παίζει λίγο η εποχή και το στυλ διακοπών που θα θέλατε να κάνετε. Προσωπικά θα επέλεγα το 2ο για να είμαι πιο κεντρικά σε όλα και ειδικά στον ποταμόκολπο (creek) και τα σουκς που έχουν και κάτι πιο "παραδοσιακά αραβικό". Ειδικά αν πάτε από Δεκέμβριο μέχρι Φλεβάρη, είμαι ακόμα λίγο παραπάνω υπέρ του 2ου.
Τώρα αν θέλετε να είστε λιγο πιο κοντά στις παραλίες της Jumeira και να κάνετε και κανένα μπανάκι (χωρίς να είστε και εξωφρενικά μακριά από Bur Dubai & Deira) και το 1ο είναι μια καλή επιλογή.
Το 3ο από την άλλη μου φαίνεται αρκετά μακριά, αλλά δείτε τί παίζει με συγκοινωνίες/μετακινήσεις κλπ

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Θα φτάσω Ντουμπάι (άφιξη Αμπού Ντάμπι 01.30) στις 6 το πρωί στις 31/10.. να κλείσω λέτε διαμονή από 30 ή να μπω στην διαδικασία για early check in επί πληρωμή?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Θα φτάσω Ντουμπάι (άφιξη Αμπού Ντάμπι 01.30) στις 6 το πρωί στις 31/10.. να κλείσω λέτε διαμονή από 30 ή να μπω στην διαδικασία για early check in επί πληρωμή?
Στα ξενοδοχεία το εγγυημένο early check-in με πληρωμή μεταφράζεται ως "κλείνεις κ το προηγούμενο βραδυ".

(Εκτός αν έχουν καμία άλλη πατέντα οι Άραβες, την οποία δε γνωριζω)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
στο sofitel obelisk, μας ζητησαν το μισό ποσό διανυκτερευσης για να μπουμε εκεινη την ωρα στο δωματιο (6:00) πριν 4 μηνες.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Εάν δεν είστε από αυτούς που παίρνετε εύκολα κανέναν υπνάκο εν πτήσει, θα σας έλεγα να το δείτε σοβαρά το ενδεχόμενο του early check in, γιατί θα είστε αρκετά ταλαιπωρημενοι όλη νύχτα κ το Ντουμπάι ειδικά δεν είναι και εύκολα walkable. Να λοιπόν ένα καλό κριτήριο για την επιλογή ξενοδοχειου που ρωτούσες πριν. Δες ποιο από τα 3 δίνει έχει τους πιο ευέλικτους όρους κ το χαμηλότερο κόστος early check in και κλείσε το.;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom