kostinia
Member
Ευχαριστώ πολύ !!!Δεν πραγματοποιεί.. ταξί ή λεωφορείο αν έχει ξαναμπει γιατι στον κοβιντ δεν υπηρχε
Ευχαριστώ πολύ !!!Δεν πραγματοποιεί.. ταξί ή λεωφορείο αν έχει ξαναμπει γιατι στον κοβιντ δεν υπηρχε
Εξαιρετική περίδοος μιας και η θερμοκρασία είναι σε πολύ ανεκτικά επίπεδα 25-35 βαθμοί, και η ζέστη και η υγρασία δεν είναι τόσο αποπνικτική όσο το καλοκαίρι. 6 ημέρες φτάνουν άνετα και για τα δ'υο μέρη.
Dubai Marina ειναι μια πολυ καλη επιλογη, και μετα στο downtown γυρω απ'το Dubai Mall και το Burj Khalifa.Ποιο πιστεύετε είναι το κατάλληλο μέρος για διαμονή στο Ντουμπάι?? Θέλουμε να έχει ζωή (και νυχτερινή) και θα κινουμαστε είτε με ταξί είτε με τα μέσα!
Ναι, είναι αρκετέςΚαλησπερα σας, θελω τη γνώμη σας για το εάν 4 γεμάτες μέρες είναι αρκετές για το Ντουμπάϊ
Σου απαντάω σε όσα γνωρίζω.Καλησπέρα! Έχουμε κλείσει ένα ταξίδι 6ατομα για Ντουμπάι- Αμπού Ντάμπι και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις!
1) Από Αμπού προς Ντουμπάι(μεσάνυχτα) να πάρουμε ταξί(πόσο βγαίνει περίπου) ή υπάρχει κάποιο λεωφορείο?
2) Δεν ξέρω που να κλείσουμε διαμονή στο Ντουμπάι.. downtown,jumeirah,barsha που έχω κοιτάξει, έχει αποστάσεις για τα αξιοθεατα..σκεφτόμουν να νοικιάσουμε αμάξι, θα το προτείνατε? Ισχύει το ελληνικό δίπλωμα?
3) στο atlantis στο burj al arab και στο madinat jumeirah μπορούμε να μπούμε ώστε να τα χαζεψουμε?
4) οι παραλίες λένε εκεί?
5) το miracle garden θα έχει ανοίξει αρχές Νοεμβρίου?
6) για burj khalifa το εισιτήριο για 124+125 όροφο είναι 40 ευρώ, ενώ για και για τον 148ο είναι 100 ευρώ.. αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά??
Σας ευχαριστώ!!
Για μένα όχι. Μια χαρά είναι ο 124-125.6) για burj khalifa το εισιτήριο για 124+125 όροφο είναι 40 ευρώ, ενώ για και για τον 148ο είναι 100 ευρώ.. αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά??